Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

משפיע, פסלתי אחד כזה אך ורק בגלל הצבע הירוק (לא יכול לסבול אותו שהוא לא בצורת דשא או בטבע באופן כללי).

ורוד אמנם לא נפוץ מאוד אבל גם רכב בצבע כזה ככל הנראה שלא הייתי רוכש בגלל הצבע.

אדום וצהוב, אם הרכב קרוב למושלם הייתי ממש מתלבט וגם תלוי מאוד בסוג הרכב,

פרארי אדומה זו לא מאזדה 3 אדומה שגם אם הייתה מושלמת כנראה שהייתי פוסל למרות שהייתה לי בעבר אמנם לא פרארי אבל פיג'ו 306 אדומה, נו טוב. 

עריכה אחרונה על ידי shilo_v

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

אני עובד בתחום הרכב,אכן רכבים בצבעים כמו ,אדום ירוק כחול וכל צבע שהוא לא שחור לבן אפור,נמכרים פחות,אגב אני גם לוקח את זה בחשבון שאני קונה רכבים מלקוחות,זה משפיע על מהירות המכירה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היום כסף ולבן אלו הצבעים הבנאליים לרכבים.

מאידך, היו לי רכבים בצבעים אפור כהה, שחור, תכלת, סגול (!), לבן אחד... וכיום גם זהב ואדום.

הצבע האדום לדעתי הכי יפה מבין כל הצבעים שהיו, ולאחר מכן התכלת.

הייתי רוכש רכב בצבע מסויים אם הוא יפה על הדגם כפי שכבר ציינו. לא הייתי 'נרתע' מלרכוש רכב בצבע מסויים, אפילו הייתי חושב שיש בזה קטע מגניב לנסוע באלטו ורודה למשל.

גם ירוק הולך... כשהוא על דיפנדר ;)

3.jpg

• אהבתי 1
פורסם

חבר סוחר נתקע עם ספייס בצבע ורוד חודשים רבים למרות שהנתונים שלה והמחיר המבוקש היו סבירים גמרי.

מיצובישי ספייס סטאר ואטראז' זוכות למתיחת פנים 🏎️ בפורטל הרכב גיר

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תלוי בהתאמת צבע לדגם כנראה.

פיאט 500 ורודה אני מתאר לעצמי שהייתה עפה לו מאוד מהר.

או זה, או שהוא פשוט לא טרח לפרסם את הרכב כמו שצריך.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 44 דקות, zvit כתב:

חבר סוחר נתקע עם ספייס בצבע ורוד חודשים רבים למרות שהנתונים שלה והמחיר המבוקש היו סבירים גמרי.

לאשתי ספייסטאר בצבע ורוד. ברור לי שכשנוציא את הרכב למכירה קהל היעד יהיה נשים בלבד.

פורסם

תלוי ברכב, 

ג'ולייטה אדומה הולך, אופל אסטרה אדומה ממש לא. 

ג' ימני החדש בצבע מרקר ירוק ועוד איך הולך בצבע שחור/לבן ממש לא, רכב כזה מיוחד בצבע שחור, לא מבין אנשים כאלה. 

קקטוס צהובה/אדומה בכיף - אשקיע אקסטרה זמן בשביל למצוא צהובה, בשחור/לבן/כסף - איזה בזבוז. 

וכו' 

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

במציאות הצבע הורוד של הספייס ניראה נורא בעיני.. יחד עם הירוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אם האוטו היה אפור לא הייתי נוגע בו עם מקל. גם לא כלמני כחול-סגול-אפור כהה מטאלי. גם לא בז' ולא אפור עם נגיעת גוון..

אם היה שחור אז ניחא, אפשר. אם לבן אז רק אם במצב מושלם כמו חדש.

אם צבעוני - אני בא לקנות :)

(חוץ מוורוד, היתה לי פיאט 500 אדומה איזה 5 שנים, אבל את הסיטרואן הוורוד לא הייתי קונה לעצמי, חברה שלי קנתה)

PXL_20210614_141827267.jpg

בקיצור אני חושב שיהיה שוק לאוטו אדום או צהוב, מי שקונה סטוניק ולא נירו רוצה שיהיה יפה, אם היה רוצה מעפן היה קונה נירו.

דהייה מאוד לא רלוונטית אליך, ותבחיני בין 2 סוגים צבעים שדוהים בצורה שונה לחלוטין:

אם האוטו מטאלי אז דהייה = לקה מתקלפת, זה בעיקר קורה למכוניות שעברו תיקון צבע, אם האוטו מטאלי ואת רוצה להחנות הרבה בשמש אז כל צבע יתקלף - בעיקר איפה שעבר פחחות. צבע מקורי מתחיל להתקלף כשהאוטו כבר בן 10+. תיקון = לצבוע מחדש.

צבע לא מטאלי במקום להתקלף הוא נהיה בהיר יותר וזה פחות מורגש וניתן לשחזור למצב חדש בפוליש מקצועי. (לא מטאלי = לבן לא שנהב, הצהוב של סטוניק נראה לא מטאלי בלי לבחון לעומק, שווה לבדוק, אדום אמיתי כמו של פרארי או פיאט 500 זה לא מטאלי, 2 הסיטרואנים בתמונה לא מטאלי)

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מבחינתי לפחות רכב שהוא נפוץ יחסית לא הייתי קונה אם הצבע הוא לא מיינסטרים (כסוף/אפור, לבן, שחור ואפשר אולי אדום).

בטח שלא נוגע בצהוב, שמפניה, ורוד וכו'. כנראה גם שאני לא היחיד, יש אצלנו בשכונה שכן עם 3008 עם נתונים מעולים בצבע זהב/שמפניה כזה וכבר 4 חודשים לא מצליח למכור את האוטו (והשוק של 3008 ביד שנייה רותח).

הייתי מוכן לשקול את זה ברכב שהוא נדיר יחסית או שצבע ייחודי לדגם. לדוגמא אימפרזה STI כחול כן בא בחשבון.

פורסם

מלבד עניין הגבריות יש אנשים שסתם לא אוהבים להתבלט עם צבעים "צועקים". 

באופן אישי אני קונה לבן/שחור/ גווני אפור או צבע בהיר שלא מושך מדיי את העין. 

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אינדיבידואלי לחלוטין לדעתי, יש אנשים שנראות הרכב היא בראש סדר העדיפויות שלהם וזה בהחלט ירחיק קונים כאלה. אבל עבור אנשים יותר טכנים אני חושב שזה לא דיל ברייקר, עבורי זה לא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקניה של רכב משומש זה פחות מעניין כל עוד הנתונים של הרכב טובים ולא מדובר בצבע קיצוני במיוחד. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...