Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה הייתם מתרחקים מרכב בצבע צהוב, או אדום, או כתום...?
או טרנד שילוב שני צבעים כמו שקיים היום?
והאם צבע רכב מהווה שיקול עבורכם אם כל נתוני הרכב האחרים מאוד טובים?

פורסם

לרכב עם נתונים טובים הצבע הוא לא שיקול, אלא אם זה באמת צבע חריג.

למרות... שבמצבים מסוימים הייתי לוקח הכל.

ראה דוגמה 

AF0486D4-4DB1-4850-9D6A-AC8D04FCDF90.jpeg

• מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם אני הייתי הולכת על ורוד שכזה...:)
מאידך, נדמה לי ותקנו אותי אם אני טועה, שגבר פחות יאהב לנסוע ברכב אדום 
או צהוב...
סליחה על המגדריות, אבל כך אני חושבת...

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

ברכישת רכב מיד שניה מה שחשוב הוא התאמת הרכב לצרכי הקונה ומצבו הטכני. אם מצאת רכב "טוב" והבעיה היחידה היא צבע - הייתי מבליג

בעיה מרכזית בצבעים "חמים" כגון צהוב או אדום היא נטייתם לדהות, אני חשוב שבצביעה מודרנית זה פחות חמור.  מעבר לכך, ספיר, רכישת רכב צהוב או אדום או אפילו סגול לא תפגע ב"גבריות". ע"ע הסגול של הקורולה בסוף שנות ה-90 שהיה פופולרי במיוחד. אבל אילו הוצעה לי סוזוקי אלטו במצב טוב ובהתאם למגבלות התקציב שלי, אבל היא ורודה עם ריסים, הייתי רוכש אותה ומסיר את הריסים.  בינינו - גם ב-4 הרכבים שרכשתי בסוכנות ב-12 השנים האחרונות די עשיתי אן-דן-דינו על הצבעים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את טועה. 

לא בטוח שהייתי בוחר ברכב ורוד, אבל אדום, בהחלט כן. 

אפשר להשתחרר מהסטיגמות המגדריות לגבי צבעי כלי רכב. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני אישית (גבר) הייתי מעדיף פחות לקנות רכב בצבעים שציינת - בעבר ויתרתי על רכב צהוב כי הוא ממש נראה לי מוזר.
גם כי פחות נראה לי בעין וגם חשש כלשהו (לא בטוח שמוצדק) שאם יהיה צורך לתקן/להחליף חלק הצבע החדש לא יהיה זהה לצבע המקורי.

אני בטוח שברמה הסטטיסטית תמיד יהיה יותר "שוק" לרכב לבן/כסוף כמקובל בישראל אבל תמיד ייתכן שיהיה קונה שיתלהב מהצבע המיוחד של האוטו ויהיה מוכן אפילו לשלם קצת יותר.

• אהבתי 1
פורסם

אני לא הייתי מתרחק, יש כמה רכבים שזה מתאים להם, למשל c3 כתומה נראעת טוב, פיגו 208 צהובה.

כאשר חיפשתי רכב צבע כן היה שיקול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אישתי רוצה רק צבע בהיר, עדיף לבן. הטענה היא שחם מאוד ברכב שחור. די מסכים איתה.

עוד אבחנה מהזמן האחרון שברכבים כהים, במיוחד שחורים יש ריח של סיגריות או ריח המנסה להסתיר ריח של סיגריות.

• מעניין 1
פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

בעיה מרכזית בצבעים "חמים" כגון צהוב או אדום היא נטייתם לדהות, אני חשוב שבצביעה מודרנית זה פחות חמור.

כל צבע דוהה במשך השנים.  

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

רוצה להוסיף לאשכול ולשאול מה דעתכם לגבי ריפודים בהירים (כגון שמנת)... זה די נדיר לראות רכב עם ריפודי בד בהירים (לא יוקרה עם עור וכו') בניגוד לגוונים של אפור-שחור. מעניין אותי אם זה מוריד את ערך הרכב.

פורסם
לפני כשעה, doesnotmatter כתב:

כל צבע דוהה במשך השנים.  

נכון, אבל יש שיותר ויש שפחות. והאדום מהגרועים ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז אחרי שקראתי את ההעדפות שלכם, בעיקר גברים :)  אני שבכל זאת יש מגדריות מסוימת גם בצבעים למכוניות
אישית - אני גם כאשה וגם ככלל, לא אוהבת רכב שחור. ועכשיו בחיפושי אחרי הסטוניק המושלמת 
ראיתי כמה וכמה שחורות - וממש לא ירדתי לעומק הפרטים .
משיקול הצבע, נשארתי עם שתי מכונית שמאוד באות בחשבון: האחת אדומה והשניה צהובה ...🤷‍♀️
לאחר שקראתי שהאדום דוהה מהר - ירדתי
ועכשיו נשארת להתלבט לגבי  הצהוב / גג שחור. - רכב מושלם מבחינת נתונים

פורסם

ההצבע דוהה לאחר לא מעט שנים, אבא שלי מחזיק קליאו 2015 אדומה, והכנפיים האחורים מאבדים מהברק שלהם.

לגבי הריפוד, ריפוד בהיר ניראה טוב ונעים יותר לדעתי, אבל רואים עליו ליכלוך בצורה ברורה יותר, במיוחד בד שקשה יותר לנקות מאשר עור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תלוי בדגם, עד כמה הוא נפוץ, ומצב השוק, ואם הרכב חדש או יד2.

רכב מדגם מבוקש עם נתונים טובים יחטפו בלי קשר לצבע.

ברכב יד2 בכללי הצבע פחות בעדיפות, יותר מסתכלים על המצב של הרכב. אם הנתונים טובים, אפשר "לבלוע" את הצבע הפחות מוצלח.

ברכב חדש - תלוי בזמינות הדגם. למשל אם אני ממש רוצה מאזדה 3 כחולה, אבל צריך לחכות 5 חודשים, ויש במלאי דגם כזה בדיוק, אבל בלבן - אקח את הלבן.

יש צבעים שבאים והולכים, תלוי בתקופה, למשל בשנות ה70 היה פופולארי צבע חום, בשנות ה90 ירוק בקבוק, בשנות ה00 צבע שמפניה, עכשיו התחילו להיכנס לאופנה גוונים של כחול/תכלת, אפור, או שילובים של תכלת/אפור.

יש צבעים שמתאימים לדגם אחד, אבל לא מתאימים לדגם אחר (למשל צבע צהוב יתאים לפורד פיאסטה, אבל לא יתאים לS קלאס), יש צבעים שלטעמי האישי נראים מזעזע על כל דגם (למשל ירוק בהיר, , טורקיז, ורוד בארבי, תכלת, בז׳, או הצהוב פיפי הזה של סוזוקי).

יש צבעים "בטוחים", שנראים בסדר על כל רכב - לבן, כסוף, שחור. רוב המכוניות בעולם נמכרות בגוון כזה או אחר של הצבעים האלה.

ממליץ לראות את זה:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...