Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי הונדה סיוויק האצ'בק 2009, ואני מחפש מקום שיכול להחליף לי את הריפוד של הגג(הדבק נהיה חלש והוא יורד), ולא לתקן מכיוון שבנוסף הוא גם מלוכלך כבר נורא ועם סימני דבק צהובים עליוץ

ניסיתי לחפש ברשת, והגעתי למחירים מטורפים של 1200 שקל לפני מע"מ, האם זה באמת המחירים כיום? יש למישהו המלצה באזור המרכז/שרון?

תודהץ

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עשיתי את העבודה לבד, הבד עלה לי 75 שקלים למטר, עוד כ- 200 שקלים עלו הדבק, מברשת ושפכטל.

בזמנו ביקשו על העבודה לרכב עם סאנרוף כ- 1,600 שקלים, החלטתי לנסות לבד. זה עדיין מחזיק מאז 2015.

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 6 שעות, Pavlik כתב:

אני עשיתי את העבודה לבד, הבד עלה לי 75 שקלים למטר, עוד כ- 200 שקלים עלו הדבק, מברשת ושפכטל.

בזמנו ביקשו על העבודה לרכב עם סאנרוף כ- 1,600 שקלים, החלטתי לנסות לבד. זה עדיין מחזיק מאז 2015.

וכמה זמן לקח לך כל העסק? פעלתה לפי איזשהו מדריך או לבד לפי העין?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עבדתי לבד. פירקתי את כל הפלסטיקה, חגורות בטיחות, סוככי שמש, ידיות אחיזה, תאורה של התקרה, מתג גג שמש, חלק מהגומיות של הדלתות, כל רכב ומה שצריך לפרק בו בשביל זה.

לקח לי כ- 3 ימים, אבל ריפדתי גם מדף של גג השמש, חתכתי בזהירות את כל החורים ובאמצע הפירוק ירד גשם וזה עיכב את התהליך.

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אני החלפתי את ריפוד הגג בראנקס שלי לפני כחצי שנה. את הפירוק עשיתי לבד והבאתי לרפד כדי שיוריד את החומר הישן וידביק חדש.

בסקר השוק שעשיתי עבור העבודה הזו קיבלתי הצעות עד 700 פלוס מע"מ (מזכיר שזה ללא פירוק ואין לי סאן-רוף). למיטב זכרוני בעמירה שהומלצו כאן ביקשו 600.

מי שעשיתי אצלו בסוף לקח רק 400 (מרפדיית סויסה באשדוד). אני מרוצה מהעבודה. מה שכן הדבק הסריח לא מעט זמן באוטו. מומלץ להעמיד את האוטו עם חלונות פתוחים כמה ימים אם יש אפשרות.

אני אוהב לעשות דברים לבד, אבל הדבק יקר ולרוב קשה להשיג כמות קטנה, גם את הבד צריך לנסוע לקנות בחולון או תל אביב. אז החלטתי לוותר ורק לפרק ולהרכיב לבד. לדעתי בעבודה הזו זה הכי כדאי.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • תוכן חדש...