Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי קו ספייר עם פעילות כמעט אפסית בגולן טלקום. משלם עליו היום 16.90 או משהו כזה. 

יש היום אלטרנטיבה יותר זולה? לא צריך שום חבילות שיחות ודאטה, רק קו טלפון לשיחות נכנסות.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

עד שיענו לך אני אתרום ממה שאני מכיר: רק לנכנסות אני קניתי פעם SIM בקיוסק בעלות של עד 30-50 שח. תוודא רק פעם בחצי שנה שתכנס שיחה - אם לא הוא "יושבד". וזה הכל 30-50 חד פעמי. לא חודשי.

אגב זה קיים ב019/פרטנר/סלקום/פלאפון זה לפחות הסימים שאני זוכר.

פורסם
לפני 28 דקות, super-man כתב:

עד שיענו לך אני אתרום ממה שאני מכיר: רק לנכנסות אני קניתי פעם SIM בקיוסק בעלות של עד 30-50 שח. תוודא רק פעם בחצי שנה שתכנס שיחה - אם לא הוא "יושבד". וזה הכל 30-50 חד פעמי. לא חודשי.

אגב זה קיים ב019/פרטנר/סלקום/פלאפון זה לפחות הסימים שאני זוכר.

^^שכחתי לציין שאני צריך לשמור על המספר הקיים, אז קניית סים חדש פחות מתאים.

לפני 21 דקות, קורן בן אשר כתב:

יש חבילה מאוד קטנה ב-10 ש"ח לחודש אצל 019. משמשת אצלנו שעון "חכם" של הילדים.

אחלה, בינתיים נראה שזה מתאים בול! 

פורסם

אז זה באמת לא מתאים. כי אתה מקבל מספר חדש כמו שהבנת.

10 שקל בחודש נשמע אחלה כמו שציין קורן.

אם לא יצליח, אולי בכל זאת תתעקש עם אחת החברות (איפה המספר, נגיד ב019? לדוגמא)

תשאל אם אפשר להעביר אותו רק לשיחות נכנסות. אפילו תסכים להטעין פעם אחת איזה 30-50 שקל

שיהיה להם תמריץ לאשר לך דבר כזה (כי מבחינתם הם יכולים לחשוב למה שנעביר את המספר רק לנכנסות, אם אנחנו כרגע מקבלים עליו חודשי).

בהצלחה

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 12.7.2022 בשעה 16:50, קורן בן אשר כתב:

יש חבילה מאוד קטנה ב-10 ש"ח לחודש אצל 019. משמשת אצלנו שעון "חכם" של הילדים.

כנ"ל בהוט מובייל.

+ 100 דק' מתנה בחודש

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...