Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, Boltik כתב:

@SlowRide
דיברתי על זה...

סמוך על זה שהוא הבין, והוא ענה לך יופי. גם אני, אגב. פשוט לא כולם מוכנים לחיות במלחמות או לכפות עצמם על אחרים, גם אם החוק מתיר להם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
Just now, Boltik כתב:

אוקיי, אם זה לא לגיטימי, אז למה אתם מתנגדים ומגנים את אלו שרוצים לשנות את המצב?

כי לדעתנו החוק אף הוא לא לגיטימי, ולדעתנו לכפות עצמך על נותן שירות גם לא לגיטימי. המצב פה, כמו ברוב תחומי החיים, לא בינארי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, RK כתב:

סמוך על זה שהוא הבין, והוא ענה לך יופי. גם אני, אגב. פשוט לא כולם מוכנים לחיות במלחמות או לכפות עצמם על אחרים, גם אם החוק מתיר להם.

אתה (וגם הוא) לא עניתם על השאלה שלי, אלא על לגיטימיות או אי לגיטימיות של החוקים. ממש לא מה שאני שאלתי.

לפני 3 דקות, RK כתב:

כי לדעתנו החוק אף הוא לא לגיטימי, ולדעתנו לכפות עצמך על נותן שירות גם לא לגיטימי. המצב פה, כמו ברוב תחומי החיים, לא בינארי.

ולכן לגיטימי לחבל ברכב של הלקוח?

עריכה אחרונה על ידי Boltik
פורסם
Just now, Boltik כתב:

אתה (וגם הוא) לא עניתם על השאלה שלי, אלא על לגיטימיות או אי לגיטימיות של החוקים. ממש לא מה שאני שאלתי.

לא נכון, אני ציינתי מפורשות שהדבר לא לגיטימי. תעבור על התגובה שלי, היא מתחילה ב״לא״ בתשובה לשאלתך. 

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 1 דקה, Boltik כתב:

סליחה, יכול להיות שפספסתי משהו ב-12 עמודים :) 

פחות לוחמנות, יותר הבנת נקרא 😉

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברור שזה לא לגיטימי להשחית רכוש של לקוח, לא משנה מה. זה גם לא לגיטימי ולא חוקי לפרוץ לבתים, אבל בכל זאת יש סורגים ומנעולים וביטוחים. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל הדיון הזה העלה לי מקרה שקשור לעבודה.

אחרי 5 שנים במקום מסויים פוטרתי בלי הודעה מוקדמת כנדרש, לא קיבלתי פיצויים כנדרש, וכשחיכיתי וחיכיתי ל"מחר.. שבוע הבא", החלטתי להגיש תביעה, כמובן בתוכה גם נכללו כל אותן 5 שנים שלא קיבלתי זכויות סוציאליות.

הבוס הבא שלי ידע על התביעה הזו, ובאיזשהו שלב התחיל להחתים אותי כל חודש אחרי קבלת הצק והתלושס על דף קטן שקיבלתי משכורת.

לקחתי אותו לשיחה ואמרתי לו שלא ידאג, אני לא תובע אנשים להנאתי, אלא מי שגונב ממני כסף ועובר על החוק.

פורסם
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

ברור שזה לא לגיטימי להשחית רכוש של לקוח, לא משנה מה. זה גם לא לגיטימי ולא חוקי לפרוץ לבתים, אבל בכל זאת יש סורגים ומנעולים וביטוחים. 

ואם בשכונה שלך יתחיל לעבוד פורץ - תעבור לשכונה אחרת או תפעיל לחץ על הרשויות לטפל בפורץ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא זה ולא זה. הולך לישון כל לילה על הספה מול הדלת עם שוטגאן.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, Boltik כתב:

ואם בשכונה שלך יתחיל לעבוד פורץ - תעבור לשכונה אחרת או תפעיל לחץ על הרשויות לטפל בפורץ?

מכיוון שכמות אנשים שרוצים להביא חלקים למוסך אפשר להקביל לפורץ שפרץ לבית אחד בעיר עם מאה חמישים אלף תושבים, הרשויות לא יטפלו בזה. 

לכן מכיוון שמישהו אחר לא ידאג לי, אני אדאג לעצמי, סורגים, אזעקה וכו'.

אם זו הייתה תפועה רחבה עם הרבה מאוד תלונות של תושבים, אולי הרשויות היו מטפלות.

פורסם

כל הדיון הזה לא היה מגיע ל12 עמודים אם היתה אכיפה.

אכיפה כנגד מוסכים שמרמים לקוחות (ואני לא מדבר על מחיר, מספיק לראות פרק של "יצאת צדיק")

אכיפה כנגד מוסכים שלא עומדים בתקנות החוק (במקרה הדיון פה על חלפים)

אבל את המדינה שלנו מעניין רק מה שמכניס לה כסף, אם זה לא העלמת מס אף אחד לא ינקוף אצבע.

• תוכן חדש...