Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי טחינה במנוע- מאזדה 5 שנה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסכניק מקצועי בדק את הרכב ואמר שהלך ראש מנוע

ואמר שיכול להיות שזה גם המנוע 

השאלה האם כדאי להשקיע על ראש מנוע 

או שעדיף כבר להחליף מנוע כי אולי ראש מנוע לא יעזור וסתם יהיה בזבוז

תודה לעונים

פורסם
לפני 8 שעות, om2 כתב:

מה המוסכניק ממליץ?

לא ממליץ על משהו ספיצי

אומר שבכל אחד יש מעלה וחסרון

יום טוב

פורסם

מה היה מצב המנוע לפני הטחינה וכמה קילומטרים עבר?

לשיפוץ ראש יש יתרון שאתה יודע בדיוק מה המנוע ומה עבר אבל מנגד אתה תלוי באיכות בעל המקצוע.

מנוע משומש זה חתול בשק. ב 99% מהמקרים הכל טוב או שמחליפים לך לאחר אבל באחוז הנותר אתה יכול להישאר עם מנוע גבולי שלא מצדיק החלפה אבל לא 100%.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

מה היה מצב המנוע לפני הטחינה וכמה קילומטרים עבר?

לשיפוץ ראש יש יתרון שאתה יודע בדיוק מה המנוע ומה עבר אבל מנגד אתה תלוי באיכות בעל המקצוע.

מנוע משומש זה חתול בשק. ב 99% מהמקרים הכל טוב או שמחליפים לך לאחר אבל באחוז הנותר אתה יכול להישאר עם מנוע גבולי שלא מצדיק החלפה אבל לא 100%.

מצב המנוע 290.000 קמ 

פורסם

הייתי לפני ריצה להחליף דברים סתאם כי, תקנה פחית פלאש למנוע תריץ אותה, תפתח אגן שמן תנקה הכל תחזיר, תחליף פילטר ושמן סינטטי חדש ותבדוק. מוסכים לא אוהבים להתעסק עם זה כי זה לא "מכניס" הרבה לכיס אם אתה מבין למה אני מתכוון.

מוסך הגון ייקח על הכל פחות מ אלפייה.

לבד יעלה לך 400 ש"ח.

יש מצב שזה מה שצריך.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

הייתי גם מרים מכסה שסתומים מנקה מבריק הכל ומחזיר אבל שוב, אף אחד לא ישמח לעשות לך את זה.

הכי קל לומר טחינה במנוע הלך מנוע תחליף מנוע, פלאג אנד פליי מה יותר קל ונוח מזה.

אגב, הוא מוציא לך עשן בנסיעה? מניע בקושי? לא סוחב? מה הסימפטומים חוץ מ "טחינה במנוע". ?

עריכה אחרונה על ידי m&t
  • תוכן חדש...