Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותנו רכב יונדאי i10 שנת 2020 שנקנה לפני כשנה וחצי מהסוכנות של יונדאי (רכב חדש) ונסע רק כ 22000 ק"מ. (עדיין באחריות יצרן).

לפני חודש הרכב התחיל לקרטע, בהתחלה נדלקה נורית (לקחנו למוסך ואחרי כמה ימים הרכב יצא מהמוסך בטענה שהצטבר פיח), לאחר מספר ימים בודדים שוב פעם תקלה, הפעם הברקס לא נלחץ כאשר רוצים להניע את הרכב (לכן הרכב לא הצליח להניע כי חובה שהברקס יהיה לחוץ) ורק לאחר כיבוי הרכב שלערך חצי שעה הברקס נלחץ ואפשר היה להניע את הרכב (זה קרה פעמיים בתקופה של שבוע וחצי).

כמובן שישר לקחנו את הרכב למוסך והפלא ופלא הרכב במוסך כבר 3 שבועות ועדיין אין צפי למתי שיצא והמוסך לא כל כך משתף פעולה במה יש לרכב.

אז נכון שהמוסך הביא לנו רכב חלופי דרך חברת שכירויות, אבל הבעיה שאנחנו  משלמים כל יום שעןבר 57 שקל על ביטוח כי עדיין לא מתאים שעל שריטה קטנה שיהיה ברכב השכור נצטרך לשלם סכום מטורף על התיקון ( יותר מ 1500 שקל רק על שריטה).

 

אז 3 שאלות:

1. האם המוסך מחוייב לשלם את הביטוח (עדיין רכב חדש שבאחריות אז למה לעזאזל אני צריך לשלם על ביטוח לרכב השכור ולא המוסך שמביא רכב חלופי צריך לדאוג גם לשלם על זה - זה לא שמבחירתי לקחתי רכב, הרי שקניתי רכב חדש זה בכדי להימנע בשנים הראשונות מכל העוגמת נפש בלשים כל רגע רכב במוסך.

 

2. והאם זה הגיוני שרכב יחסית חדש נמצא 3 שבועות במוסך בתיקון ואפילו אין צפי לסיום ולדעתי הם אפילו לא יודעין מה התקלה (עוד לפני שהרכב יצא כבר יודע שהמוסך הולך להיות החבר הכי טוב של הרכב הזה בכמה פעמים הולך לבלות שם).

3. האם יש עילה לדרוש רכב חדש במקום או להפך החזר כספי על כל הרכב התקול.

 

אשמח לתשובה

.

 

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

1.  לא.  הרכב באחריות ומטופל באחריות אני מניח.  מי שאחראי לזה זה היבואן (הוא מי שממן את העלויות למוסך).  פנה בכתב ליבואן, ודרוש הסבר למשך הזמן וגם רכב חלופי ללא כל עלות עליך עד שתמצא הבעייה.

 

2.  קורה.  משך הזמן הנדרש לטיפול לא תקין.

 

3.  בשביל זה יש אחריות.  רק שאתה לא צריך להנזק (ראה שכתבתי ב 1.)

פורסם

לא נשמע סביר בכלל. פנית גם ליבואן או כל ההתנהלות רק מול המוסך?

הזוי ש3 שבועות לא יודעים מה הבעיה. ממש לא מקצועי

 

 

פורסם
לפני 15 שעות, ירון ה כתב:

המוסך לא כל כך משתף פעולה במה יש לרכב.

כבוד על זה וכל הסיפור. שוב, נסה לקבל תשובות אצל היבואן.

 

3. על חלק/ים תקול/ים, לא צריך להחליף רכב שלם. אם ימשיכו הבעיות, תוכל לבטל את העסקה.

פורסם

מהתאור שלך ניתן להסיק שיש בעיה של כניסת אוויר מהיכן שהוא שמונעת יצירת ואקום. לכן התקלה שמנעה מממך לללחוץ על דוושת הבלם על מנת להניע. 

 

3 שבועות לחפור ולחפש מהיכן נכנס אוויר למערכת זה זמן לא סביר, אבל מכונאילא מיומן מספיק ישרוף שעות מבלי למצוא. דיאגנוסטיקאי מקצועי אמור לדעת לחפש ולאתר טוב יותר על פני הצנרת את נקודת הכשל.

 

באשר לרכב חליפי מושכר, תתעקש שהיבואן/המוסך ישא בעלות המלאה. 

 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

×
×
  • תוכן חדש...