Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, car9203 כתב:

3000 ש״ח הנחה? מאכזב ממש

לגבי המערכת של ניטור שטחים מתים זה נכון, רוב הרכבים שמגיעים הם ללא המערכת בגלל משבר השבבים אבל מכר שלי קנה לפני חודש וחצי בערך ארונה חדשה והיו כמה רכבים בודדים שכן הגיעו עם המערכת לניטור שטחים מתים אז הוא יכל לבחור. אם לפות״ש המערכת חשובה - שווה לבדוק בסוכנות אולי יש גם כמה רכבי אטקה שכן הגיעו איתה.

אני ממש מקווה שההנחה תיהיה משמעותית יותר

או שכנראה אחכה למבצע בפג׳ו.

ההרגשה שלי שסיאט משחקים כאן על סטוק שיש להם ולא על מבצעים.

אגב, עוד רכב קצת יותר קטן שאני שוקל הוא הנירו ההיברידי. אמנם עם תא מטען קטן יותר, אבל עם צריכת דלק עדיפה.

אם רק היבואן של קיה היה עונה וחוזר להודעות…..

פורסם

אל תצפה להנחות משמעותיות אצל אף אחד כרגע, כולם עם מלאי מצומצם ובהתאם אין להם אינטרס אמיתי לתת הנחות כי הרכבים ימכרו גם ככה.

המלאי של הנירו כנראה גם מצומצם או אזל לגמרי כי הוא לא מוצע במבצע חבר הנוכחי. הדור החדש אמור להגיע בקרוב ולהציע עיצוב נאה יותר ותא נוסעים משודרג באופן משמעותי כך שאם אתה מעוניין בנירו כדאי לך לחכות.

פורסם
לפני שעה, Mike808 כתב:

אל תצפה להנחות משמעותיות אצל אף אחד כרגע, כולם עם מלאי מצומצם ובהתאם אין להם אינטרס אמיתי לתת הנחות כי הרכבים ימכרו גם ככה.

המלאי של הנירו כנראה גם מצומצם או אזל לגמרי כי הוא לא מוצע במבצע חבר הנוכחי. הדור החדש אמור להגיע בקרוב ולהציע עיצוב נאה יותר ותא נוסעים משודרג באופן משמעותי כך שאם אתה מעוניין בנירו כדאי לך לחכות.

הדגם החדש והמתוח הוא זה שאני מחפש :-)

אבל במשך יומיים אני רודף אחרי אולמות מכירה באיזור שלי והם לא עונים ולא חוזרים.

אם מדובר בחודש/חודשיים אני יכול לחכות, אבל המלאים בטוח יהיו מצומצמים

פורסם
בתאריך 26.5.2022 בשעה 20:34, Matan01 כתב:

הדגם החדש והמתוח הוא זה שאני מחפש :-)

אבל במשך יומיים אני רודף אחרי אולמות מכירה באיזור שלי והם לא עונים ולא חוזרים.

אם מדובר בחודש/חודשיים אני יכול לחכות, אבל המלאים בטוח יהיו מצומצמים

כדאי לך ללכת פיזית לאולמות, זה לא משהו שעובד טוב בטלפון. אחרי שאתה שם אתה יכול לקחת כרטיס ביקור של נציג ספציפי ותהיה לך זמינות טובה יותר.

פורסם

המלצה שלי - תשריין אטקה סטייל. הרכב מצוין ממש וכיפי מאוד לנהיגה. יש מבצע קליל בסוכנות, אתה יכול לסגור הכל ב 150 על הכביש, ויתכן שתתפוס רכב במלאי של חודש הבא.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
לפני 5 שעות, Bull-81 כתב:

המלצה שלי - תשריין אטקה סטייל. הרכב מצוין ממש וכיפי מאוד לנהיגה. יש מבצע קליל בסוכנות, אתה יכול לסגור הכל ב 150 על הכביש, ויתכן שתתפוס רכב במלאי של חודש הבא.

הייתי באחד מאולמות התצוגה היום.

האטקה סטייל נראית סבירה אבל אנחנו מעוניינים בFR, שכרגע יש לה מלאי מוגבל לספטמבר.

ההנחה אגב היא כ3000 שח, או 2000 במידה ומוסיפים שנת אחריות נוספת.

למען האמת הפגו 3008 נראה הרבה יותר גדול והרצפה בספסל האחורי שטוחה, מה שמאפשר ל3 לשבת ביותר נוחות.

ההתבלטות היא בין פגו 3008 פרמיום 1.2, לבין האטקה FR.

מבצעים משתלמים אין כרגע באף סוכנות. מה דעתכם?

• תוכן חדש...