Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממה אתם "בורחים" בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משאיות שקשורים אליהם דברים בצורה חשודה.

משאיות שניכר עליהן שהתחזוקה בהן לקויה ו/או הועמסו יתר על המידה ו/או החלק המועמס מכוסח לחלוטין (חוזר לאופציה מספר 2) ובכלל כלי רכב בתחזוקה מזעזעת. הסיבות: דברים שעפים לשמשה, צמיגים מתפוצצים באמצע הנסיעה וכו׳

טנדרים שזרוקים בארגז שלהם דברים רנדומליים שקשורים באלתור. אני לא רוצה להיות זה שיגלה שהאלתור לא עבד הפעם.

רכבים חבוטים ומכוסחים שהם כמו תעודת חוסר יכולת לנוהג בהם ואם יש יכולת אז אכפתיות כנראה שאין.

אנשים שיש להם רכב הרבה יותר מדי חזק ויכולת שליטה מועטה, לוחצים מבלי להכיר את ההשלכות.

רכבים שסגנון הנסיעה שלהם לא ברור (70 קמ״ש בכביש 6 וכו׳) ורכבים שראיתי בבירור שעושים שטויות בכביש, למשל כשאני רואה שמישהו מנסה לעבור נתיב ממש על הרכב שלידו, אני אחכה לרגע ואעקוף את כל הסיפור הזה שיהיה מאחוריי.

אלה הם הדברים שאני בורח מהם יחסית באופן ניכר. בלי שום קשר אני באופן כללי נוהג כאילו בציפייה לשטויות מצד נהגים אחרים בכביש ומקבל חיזוקים שהשיטה עובדת כל פעם שמישהו עושה שטות שעלולה להסתיים בתאונה, אשתי נכנסת ללחץ היסטרי ואני נשאר רגוע כי כבר כמה זמן שראיתי את זה בא (וכמובן פעלתי בהתאם מבעוד מועד)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
בתאריך 10.5.2022 בשעה 16:50, GREEN. כתב:

מכירים את הנהגים שדופקים ברקס ללא סיבה נראית לעין

או שדופקים ברקס בעוצמה שלא קשורה למצב

מהם אני מתרחק כי הם לא צפוים

נ.ב. בדרך כלל אלו שעושים ברקס סתם גם כשהכביש ריק לפניהם הם הרבה פעמים בעיות קשב שכל פעם שברח להם הריכוז והם פתאום מתעוררים דבר ראשון לוחצים ברקס להבין מה קורה פה.

זה אותם אלה כשהיו קטנים כדי להמחיש נהיגה היו עושים עם הכאילו הגה ימינה שמאלה ימינה שמאלה….

• מצחיק 2
פורסם

מהיצורים שנותנים ברקסים ללא סיבה

מהיצורים ששומרים מרחק בצורה מוגזמת

מהיצורים שנוסעים על 2 נתיבים כי עין אחת שלהם פוזלת

מאוטובוסים/משאיות שיכנסו לנתיב שלך ויגרמו לך לברקס

מדו גלגלי (חוץ מטיערס עם אגזוז לחץ)

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

כל משאית שמובילה משהו אני נמנע או שומר מרחק במיוחד מהמשאיות שנשפך מהם חול או כל מני נוזלים

נהגים שתמיד נצמדים יותר מדי אני בורח מיד 

נהגים שבפקק הם חושבים שהם הכי חכמים בכביש ומנסים לעקוף כל דבר שזז שבסופו של דבר אנחנו נפגשים ברמזור הבא (אדיוט)

• אהבתי 1
פורסם

קטנועים ובמיוחד האופנועים שתמיד טסים 2 ס"מ מרחק מהאוטו שלי. 

טנדר עם ארגז פתוח ולא מכוסה ב ברזנט, עגלה נגררת לא מכוסה ב ברזנט.

עגלה נגררת מפחידה אותי מאוד, לכל עגלה יש 2 רתמות ביטחון שאמורות להיות מחוברות לרכב הגורר ולא כולם מחברים אותן, זה מפחיד מכיוון שעגלה יכולה להשתחרר מהחיבור עם וו הגרירה ולהתנגש ברכב שמאחוריה ואמצעי הביטחון עלול שלא להיות שם.

הנחת משקל במיקום לא נכון בעגלה הנגררת, מה שעלול לגרום לעגלה להתהפך בעת נהיגה במהירות גבוהה. 

בורות בכבישים. 

אוטובוסים עירוניים שדופקים ברקס של החיים כשהם עוצרים בתחנה, כמובן ללא מושג קלוש על ההמצאה הנקראת איתות. 

משאיות, במיוחד מפחד להיות בסיטואציה של סנדוויץ' משאיות. 

אני מפחד פחד מוות ממשאיות ללא שם חברה, או חברות עלומות שם, מכיוון שלפעמים בעלי המשאיות רק רוצים לחסוך כמה שקלים אשר מתבטאים לעיתים בצמיגים המתפוצצים שנשארים בצידי הכביש כל הזמן. 

מפחד מאוד מהנהגים האחרים בכביש, לרובם יש רומן לוהט עם הטלפון. 

אנשים מבוגרים שעדיין נוהגים, הגיל עושה את שלו והרפלקסים של האנשים המבוגרים לא בשיאם. 

מפחד לנהוג בשעות הבוקר המוקדמות כאשר אני יודע שישנם אנשים החוזרים ממשמרת לילה ורק רוצים להגיע הביתה גם כאשר הם חצי ישנים. 

* יש לציין כי כל הנאמר הינו מחוויותיי האישיות ומכמות הפעמים שליבי החסיר פעימה כאשר רק רציתי להגיע ליעדי בשלום ובבטחה.  

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...