Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על החלפת מוט מייצב

מני ופ
מעבר לפיתרון נפתר ע"י Buki,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלו' לכולם

ברשותי היום הונדה frv 2007.

כרגע יש לי מוט מייצב שמאלי שזקוק להחלפה, בנתיים הרכב נוקש בכל הסיבובים.

(גם הבולמי זעזועים כנראה מפוצצים, כי אני רואה עליהם שמן, אבל בנתיים זה לא מאוד מפריע, וגם אין לי תקציב..., אני מציין את זה למרות שזה לא נראה לי קשור להחלפת מוט מייצב, בשביל שבמידה ואני טועה ,תתקנו אותי 🙂 )

למעשה כרגע אני מעוניין להחליף את המוט מייצב, (שזה נראה לי פעולה פשוטה, בודאי אחרי המדריכים כאן !)

והשאלות שלי הם:

1. האם אני אפשר להחליף רק אחד ? או שזה טעות ? או שזה טעות חמורה ?

2. חבר אמר לי שאני צריך לספור סיבובים של האום ולהחזיר אותו דבר, ולא מצאתי לזה איזכור במדריכים, האם הוא צודק ? והאם זה חשוב ?

תודה רבה !!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• פיתרון

קודם קל זה מוט קישור למוט מייצב ולא מוט מייצב עצמו. אפשר להחליף רק אחד אם אתה בטוח שהשני 100% תקין, אבל זה חלק שמחליפים בזוגות בדרך כלל.  לא חושב שזה נכון להחליף אחד. זה חלק זול, תחליף זוג. 

אין קשר למספר סיבובים מסויים, אתה מתבלבל עם תפוח הגה. 

בשביל להחליף מוט קישור למוט מייצב צריך להגביה  את שני  הגלגלים הקידמיים, אם תגביה רק אחד לא תוכל לפרק את המוט קישור כי מוט מייצב יהיה מפותל ויפעיל עליו לחץ. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. מה מצבו של השני?

בדר"כ מחליפים את שניהם כי הם פחות או יותר באותו מצב ובכל אופן צריך להרים את הרכב משני הצדדים.

2. אני מניח שהוא התכוון שע"י כך תדע את מומנט הסגירה. עדיף שתחפש ברשת מה המומנט המדוייק ותסגור עם מפתח מומנט (אלא א"כ יש לך רגש טוב ונסיון)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי Buki תודה !

אז כנראה החבר התבלבל עם התפוח הגה, ותודה על התשובה, עכשיו אני יכול להתקדם.  

ותודה גם ל FROGIE 

ותודה לכל מי שרצה לענות ולא הספיק וכבר קיבלתי תשובה !

אחלה פורום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...