Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אני מחפש דבק שחור- שפופרת דבק כמו E-6000 או דבק סיליקוני

לצורך הצמדה של כבל USB לציפוי של הדשבורד משקע הטעינה ועד לחלק העליון היכן שהתושבת של הטלפון נמצאת.

מדובר על יונדאי איוניק, והציפוי של הדשבורד הוא סוג של חומר מעט רך (אין לי מושג מה)

חשבתי למרוח לאורך קווי התפר של החיפוי, וסביב מסגרת המולטימדיה פס דק של דבק ולהצמיד אליו את הכבל בצורה אסטטית.

דבק חם (שחור) לדעתי פחות מתאים כי הוא דבק שמתקשה וסביר להניח שהכבל יתנתק ממנו בקלות בזמן משיכה (קלה)...

אני חושש לנסות דבקים שאני לא מכיר כדי שחלילה בחום שברכב הם לא יהפכו לצמיגיים, נוזליים ודביקים ואגרום לנזק קוסמטי לרכב.

כל הפתרונות של הצמדה עם פלסטיקים ייעודיים עם דבק דו צדדי, אינם ממש יעילים, ההדבקה לא חזקה מספיק והם משתחררים.

רצוי דבק שאפשר להסיר בעתיד דיי בקלות ללא נזקים למשטח עצמו.

תודה למגיבים

עריכה אחרונה על ידי quick1
פורסם

סופר 7 לא חזק מידי? אפשר יהיה להסיר מבלי לפגוע בדשבורד?

כנ"ל לדבר שני חומרים... סה"כ צריך דבק טוב שיחזיק את הכבל צמוד לדשבורד...

אני יודע שיש שפורפרות דבק במיכל כמו של סופר 7, בגוון אפור, אני מניח שיש גם בשחור, זה משמש בעיקר לאיטום

אולי אעשה בזה שימוש אם לא אמצא משהו אחר.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, quick1 כתב:

סופר 7 לא חזק מידי? אפשר יהיה להסיר מבלי לפגוע בדשבורד?

מהניסיון שלי איתו, הוא יורד יפה.

הדבקתי איתו כמה פעמים דברים ברכב כולל הסרה אסתטית.

במקרה שלך, הייתי מנסה בפינה נסתרת קודם.

אגב, סופר 7 השקוף לא נשאר ממש שקוף לאורך זמן.

עריכה אחרונה על ידי אליעזר
פורסם
לפני 17 שעות, quick1 כתב:

שלום לכולם

אני מחפש דבק שחור- שפופרת דבק כמו E-6000 או דבק סיליקוני

לצורך הצמדה של כבל USB לציפוי של הדשבורד משקע הטעינה ועד לחלק העליון היכן שהתושבת של הטלפון נמצאת.

מדובר על יונדאי איוניק, והציפוי של הדשבורד הוא סוג של חומר מעט רך (אין לי מושג מה)

חשבתי למרוח לאורך קווי התפר של החיפוי, וסביב מסגרת המולטימדיה פס דק של דבק ולהצמיד אליו את הכבל בצורה אסטטית.

דבק חם (שחור) לדעתי פחות מתאים כי הוא דבק שמתקשה וסביר להניח שהכבל יתנתק ממנו בקלות בזמן משיכה (קלה)...

אני חושש לנסות דבקים שאני לא מכיר כדי שחלילה בחום שברכב הם לא יהפכו לצמיגיים, נוזליים ודביקים ואגרום לנזק קוסמטי לרכב.

כל הפתרונות של הצמדה עם פלסטיקים ייעודיים עם דבק דו צדדי, אינם ממש יעילים, ההדבקה לא חזקה מספיק והם משתחררים.

רצוי דבק שאפשר להסיר בעתיד דיי בקלות ללא נזקים למשטח עצמו.

תודה למגיבים

אני השתמשתי בזמנו במשהו מוכן - יש מסדרי כבלים ייעודיים

משהו בסגנון הזה - אוחז כבל עם דבק - Bing images

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תוכן חדש...