Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אבל מדובר ברכוש משותף, כמו חדר המדרגות, ולכן גם אחריות משותפת של בעלי הדירות.

אם תתרחש במגרש החניה תאונה  - נניח מישהו יחליק וישבור רגל - הוא יוכל לתבוע את על בעלי הדירות.

לכן חשוב לדעת מי בעח המגרש שאליו התייחס,פות"ש - האם העירייה או הדיירים או גורם אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור, הוא שאל אם אפשרי דבר כזה שחניון רשום על כמה בניינים, עניתי שכן. 

פורסם

יש לנו גם חניון תת קרקעי עם חניות בטאבו לכל דייר.

בכל אופן, אבדוק את עניין הטאבו. פרסמתי בפייסבוק שאני מחפש אנשים שיעזרו לי לפנות אותם בלילה לרחוב - אף אחד לא ממש זורם. חנונים.

2016 BMW M235i.

פורסם

מבחינתי זה הרבה יותר פלילי להשאיר רכוש חשוד שאף אחד לא מכיר במשך שנים בשטח פרטי מאשר לקחת יוזמה ולהעיף אותו מהשטח שלך בעצמך.

2016 BMW M235i.

פורסם

עזוב, חבל לדבר, זה לא מעשי, אתה לא תעשה את זה כי אתה בן אדם סביר ונורמטיבי. 

זה פריצה לרכב, מעשה פלילי שיצולם במצלמות אבטחה אם יש שם ופתאום יופיע בעל הרכב שגר בבניין אבל ישב בשקט ואתה תהיה בבעיה. 

פורסם
לפני 51 דקות, Buki כתב:

ברור, הוא שאל אם אפשרי דבר כזה שחניון רשום על כמה בניינים, עניתי שכן. 

לגמרי - לכן צריך לבדוק את רישום הבית המשותף, שיכול להיות קבוצת בניינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא הולך לעודד אף אחד לעשות מעשה לא חוקי,

אבל רכב ללא מספר רישוי הוא מפגע מסוכן, ואם תתלונן במשטרה על רכב בלי מס' הם צריכים להגיע עם חבלן בכדי לפתוח אותו,

כבר היו פה בעבר פוסטים בפורום שקראו להסיר לוחיות רישוי ואז לצלצל למשטרה,

אני לא מעודד זאת,

רק כדאי לבדוק במקרה שלחלקם לפחות נפל המס' ניתן לפנות למשטרה וזה נגמר ממש זריז,

בכל מקרה בהצלחה לך,

רק מרגיז לחשוב על אלו שלא אכפת להם מהשכנים שלהם.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

תחליק ותפצע את עצמך על אחד הרכבים ותתבע את הדיירים. תוותר על התביעה אם יפנו אותם...

פורסם
לפני 5 שעות, m3x7r3m3 כתב:

הכוונה היא שזה לא "זבנג וגמרנו".

ברור שזה לא זבנג וגמרנו, לתלות שלטים זה צעד אחד. צעד שני לתלות שלטים על הרכבים עצמם עם התראה לפינוי בעוד X ימים/שבועות.

צעד אחרון פינוי הגרוטאה לחנייה בחוץ

לפני 8 שעות, Fraysa כתב:

במה זה יעזור?

יעזור שלא תצטרכו לדאוג לו ויש לך עכשיו כתובת למי לפנות

לפני שעתיים, Fraysa כתב:

לשאלת הטאבו: איני יודע לענות על כך. נציג וועד הבית אמר שזה לאו דווקא רשום בטאבו - זאת אומרת שהיה שטח פרטי שהוסב לציבורי ואז חזור, או משהו בסגנון. אבל אם רשום - אז תחת ה"שכונה" (הבניינים המשותפים) - אם זה אפשרי.

שווה להוציא שיהיה לך את התכנית הכי עדכנית וככה תוכל להגיד לנו באיזה צבע החניון "צבוע".

https://govmap.gov.il/ כנס לgovmap ותבדוק ותחזור אלינו.

אתה אמור למצוא את התב"ע שלך על ידי בחירה ביישומים "תכנית בניין עיר" ולאחר מכן לסמן עם הסמן בחניון המדובר. 

מצ"ב דוגמה איך אמור להיראות המפה לאחר הוספת השכבה המדוברת screenshot-govmap_gov.il-2022_05.03-20_16_19.thumb.png.e8617cce1c000df0083a9fd0a3adf97a.png

נגיד הירוק זוהר בעצם מסמל את השפ"פ (אאל"ט)

לפני שעתיים, Fraysa כתב:

יש לנו גם חניון תת קרקעי עם חניות בטאבו לכל דייר.

בכל אופן, אבדוק את עניין הטאבו. פרסמתי בפייסבוק שאני מחפש אנשים שיעזרו לי לפנות אותם בלילה לרחוב - אף אחד לא ממש זורם. חנונים.

תמחק זריז את הפוסט. אל תחשוף את עצמך מהר מדי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לסלק רכב נטוש מהחניה המשותפת לרחוב אחר איננו מעשה פלילי.

אך המבצע צריך לבצע זאת בהסכמת ועד הבית המשותף

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 6 שעות, Fraysa כתב:

עדכון: בעל האוואו פנה אליי בפרטי אחר ה"שיימינג" בקבוצה ואמר שיזיז את רכבו לחניון אחר עוד השבוע. בספק אם זה יקרה, אבל עדיף 4 נטושים מאשר 5.

לשאלת הטאבו: איני יודע לענות על כך. נציג וועד הבית אמר שזה לאו דווקא רשום בטאבו - זאת אומרת שהיה שטח פרטי שהוסב לציבורי ואז חזור, או משהו בסגנון. אבל אם רשום - אז תחת ה"שכונה" (הבניינים המשותפים) - אם זה אפשרי. 

אז תברר. אין מקום ל-״לאו דווקא״. זו נקודת מפתח לגבי דרכי פעולה אפשריות בהמשך. זו שאלה עובדתית פשוטה, ובטאבו אין ״אפור״. השטח רשום על שם מישהו או משהו באופן מפורש.
מוזר שנציג הועד התחמק מהשאלה, אבל ברגע שייודע מי הבעלים, אפשר לפנות אליו בדרישה שידאג לפינוי. אם אכן הבעלים זה לא הועד שאל נציגו פנית, בקשו מהועד שיפנה מכתב עו״ד (עלות לא גבוהה) אל הבעלים. אם אכן יש מצוקת חניה, הרי אנשים צריכים את השטח להחנות רכבים שניים שלהם ושל אורחים, כך שברור שזה מפריע.  אם הבעלים הוא אוסף בניינים, והועד שלהם מסרב לטפל, מצא עוד כמה דיירים שאיכפת להם, וחלקו ביניכם את העלות של המכתב.
(אגב, גם אני לא נתקלתי בארץ בשטח ששייך לשכונה שלמה -- לכל היותר, שטח חניון או גינה שמוצמדים למספר בניינים שרשומים באופן מפורט בטאבו) .

פורסם

על מנת שנוכל להתקדם, פות"ש אתה מוזמן לשלוח בפרטי את הכתובת של החניון (או לשלוח מפת גוגל עם נעץ) ואני אבדוק באיזה שטח מדובר.

כמובן שהדיסקרטיות תשמר ואני לא אפיץ את הכתובת פה ( במידה ויהיה רלוונטי לסיפור ובהתאם להתקדמות השרשור, אכתוב את שם היישוב לאחר אישורך).

לפני 15 דקות, PinkDolphin כתב:

מכתב עו״ד

מכתב אמור להיות הצעד האחרון בעניין. צריך לבוא בטוב ובגישה חיובית לנושא. כי גם ככה יש התקדמות כלשהיא (אחד הבעלים פנה כבר)

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

היי לכולם, קודם כל - תודה רבה על התגובות.

השתמשתי במה ש- @DareDevilהציע, אך התכנית הכי עדכנית (מ-2015) כוללת רק שטח אחר סמוך (שלא סימנתי בהתחלה)

והתכנית הכי עדכנית אחריה היא מ-1992, ושם זה צבוע בצבע כחול - "מגורים א מיוחד" - אם כי באותה תקופה הכול היה חולות והשכונה

לא נבנתה רק 20 שנה לאחר מכן.

שלחתי ל-DareDevil הודעה בפרטית עם מיקום מדויק, אולי יוכל לפרסם כאן עוד פרטים.

בכל אופן, נציג הוועד (שמסתבר שהוא גם בעל משרד עורכי דין) סוף סוף הגיב תגובה נורמלית וכתב כך:

ציטוט

חשבתי על זה ובוא ננסה להוביל מהלך, תשלח לי רשימה מסודרת של כל הרכבים, כולל מספר, דגם, צבע ואני אשלח מכתב מסודר למשטרה ואם אתה יודע את הזהות של בעלי הרכבים תגיד לי ואני אשלח להם מכתב דרישה ואתבע אותם במידת הצורך.

היום אעשה את הרשימה ואשלח לו - כולל זהות של אותו בחור שהתוודה שהשברולט אוואו עם החלון השבור שלו - בתקווה שזה יזיז משהו.

2016 BMW M235i.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל נסח טאבו אתה צריך בסך הכל לדעת מה הגוש והחלקה, ואז להיכנס לאתר של הטאבו בgov.il לשלם 15 ש"ח ולהפיק נסח טאבו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...