Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, Fraysa כתב:

אך להרבה אנשים גם מפריע הדבר כי הוא עלה בקבוצת הפייסבוק השכונתית לא פעם

אז ברגע שיתארגנו מספיק אנשים תוכלו לכנס אסיפת דיירים ולהצביע על דרך פעולה.

אם אין מספיק אנשים שזה מפריע להם, נראה שתאלצו לחיות עם המצב.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הבחור הגיב בקבוצה אפשר לבקש ממנו זיהוי הרכב, כי כעת ידוע שאינו נטוש וכי יש לגביו תוכנית פעולה של הבעלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, nev כתב:

אם יש לו טסט - זכותו. גם אם זה מעצבן.

אין לו.

לפני 12 דקות, sperial כתב:

אם הבחור הגיב בקבוצה אפשר לבקש ממנו זיהוי הרכב, כי כעת ידוע שאינו נטוש וכי יש לגביו תוכנית פעולה של הבעלים.

שאלתי אותו באיזה רכב מדובר מתוך הארבעה, בספק אם יגיד.

במה זה יעזור?

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

שאלה, על איזה חוק הם עוברים? 

בשביל לנקוט פעולה כלשהי נגד המכוניות האלו, צריך שתהיה עבירה על חוק או תקנה כלשהם... יש חוק שאוסר להעמיד רכב ללא תזוזה במקום ציבורי מעל 60 יום. 

אם זה לא נחשב מקום ציבורי, איזה חוק חל שם? 

יש חוק שאוסר לנסוע ללא טסט בתוקף, אני לא מכיר חוק שאוסר לרכב לעמוד בחניה ללא טסט בתוקף. 

פורסם

תקנה 73 אוסרת העמדה של רכב שרשיונו פקע בדרך. השאלה היא האם אותו מגרש נחשב לדרך, וכמובן האם כלי הרכב, או חלקם, ללא רשיון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שזה נראה הרכב עם החלון השבור זה סוזוקי ליאנה\קרוס אובר, לא כ"כ וכן בעל ערך מסויים,
כנראה שהוא גם של אחד השכנים.

פורסם
לפני 9 דקות, llaavvii כתב:

כמו שזה נראה הרכב עם החלון השבור זה סוזוקי ליאנה\קרוס אובר,

זה שברולט אוואו. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 44 דקות, Buki כתב:

שאלה, על איזה חוק הם עוברים? 

בשביל לנקוט פעולה כלשהי נגד המכוניות האלו, צריך שתהיה עבירה על חוק או תקנה כלשהם... יש חוק שאוסר להעמיד רכב ללא תזוזה במקום ציבורי מעל 60 יום. 

אם זה לא נחשב מקום ציבורי, איזה חוק חל שם? 

יש חוק שאוסר לנסוע ללא טסט בתוקף, אני לא מכיר חוק שאוסר לרכב לעמוד בחניה ללא טסט בתוקף. 

זו בדיוק הבעיה. משום שמדובר בשטח פרטי אין לנו ממש איך לאכוף זאת.

2016 BMW M235i.

פורסם

אני חוזר על השאלה, אם פספסתי: איך רשום השטח בטאבו?

פורסם
לפני 15 שעות, DareDevil כתב:

זה כבר היה צריך להיות אתמול 

הכוונה היא שזה לא "זבנג וגמרנו".

לפני שעתיים, Fraysa כתב:

שאלתי אותו באיזה רכב מדובר מתוך הארבעה, בספק אם יגיד.

במה זה יעזור?

"כרגע יש 5 רכבים שחשודים כנטושים, אנחנו מתכננים פינוי חוקי שלהם, מי מהם הוא הרכב שלך שנדע לא לכלול אותו בתוכניות פינוי"

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אצל זוג חברים היה מישהו שהשאיר קטנוע חצי מפורק, לא גנוב ועם טסט, ברחבה בשביל גישה לשלושה בניינים. 

העירייה הגיעה, שמה דו"ח אזהרה לועד הבית על "פסולת" או משהו כזה ואמרה שאם לא יפנו יגיע גם קנס כספי. 

פונה תוך יומיים בערך. 

אולי שווה לבדוק כיוון אם המגרש הוא שטח בבעלותו של ועד הבית, ייתכן ותוכלו להיעזר בעירייה. ברגע שקנס עומד מעל ראש בעל הרכב/הועד הם פועלים מאוד מהר. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

תקנה 73 אוסרת העמדה של רכב שרשיונו פקע בדרך. השאלה היא האם אותו מגרש נחשב לדרך, וכמובן האם כלי הרכב, או חלקם, ללא רשיון.

נדמה לי שדרך זה כוונה לדרך ציבורית. חניון פרטי הוא לא דרך ציבורית. הוא כתב שהיה שם מחסום פעם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עדכון: בעל האוואו פנה אליי בפרטי אחר ה"שיימינג" בקבוצה ואמר שיזיז את רכבו לחניון אחר עוד השבוע. בספק אם זה יקרה, אבל עדיף 4 נטושים מאשר 5.

לשאלת הטאבו: איני יודע לענות על כך. נציג וועד הבית אמר שזה לאו דווקא רשום בטאבו - זאת אומרת שהיה שטח פרטי שהוסב לציבורי ואז חזור, או משהו בסגנון. אבל אם רשום - אז תחת ה"שכונה" (הבניינים המשותפים) - אם זה אפשרי. 

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 4 דקות, Fraysa כתב:

אז תחת ה"שכונה" (הבניינים המשותפים) - אם זה אפשרי

אצלנו למשל יש חניון פרטי משותף שרשום על כל הבניין, ללא חלוקה פר דירות. 

לכל הדיירים יש זכות לחנות בחניות, יש שילוט "חניה פרטית" בכניסה אבל אין הצמדה של חניות לדירות זאת אומרת אני לא יכול לבוא ולאמור שחניה מספר XX היא חניה שלי, וזה לא רשום בטאבו של הדירה. 

יש לי רק את הזכות להשתמש בחניון. 

• תוכן חדש...