Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בשכונה גדולה בה יש "חניון אורחים". בהתחלה החניון היה מוגן באמצעות מחסום חשמלי מתרומם שניתן לחייג אליו רק ממספרי טלפון מאושרים,

אך עם השנים המחסום כל פעם נשבר/הושמד לכן בשלב מסוים הועד הפסיק להתקין מחסום חדש כך שהחניון פתוח לכל עובר אורח שרק חפץ להחנות את רכבו.

בחניון כרגע יש 4 רכבים נטושים, שניים מהם "על הג'אנטים" וכולם ללא טסט בתוקף, כולל אחד נגרר (להבנתי יש חוק חדש שיצא באפריל שמחייב נגרר להיות מחובר

לרכב, אבל לא חשוב).

אתמול פניתי למוקד העירוני ופתחתי קריאות על הרכבים הללו. היום פנה אליי הפקח בטענה שמדובר בחניון פרטי ולא ציבורי, על כן אין לרשות מה לעשות. משום שהוא היה

מאוד אדיב, התייעצתי איתו מה לעשות במקרה כזה. הוא אמר שזו בעיה רצינית משום שהמשטרה לא תעשה כלום (לא פלילי או משהו) ובגלל שהחניון הוא פרטי והוא של השכונה,

אין מה לעשות בנידון.

הוא הציע פתרון "עקיף" של פנייה לתרבות הדיור בטענה שאחד הרכבים מהווה סכנה (פרוץ/בולט משהו חד) אך נשמע קצת תלוש.

רציתי לשאול האם מישהו נתקל בדבר דומה ומצא פתרון?

* יש לציין שבפייסבוק השכונתי הנושא עלה מספר פעמים, אין לדעת של מי הרכבים האלו והם לאו דווקא של מישהו מהשכונה.

2016 BMW M235i.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

או לתפוס יוזמה עם עוד כמה שכנים ולגלגל אותם לרחוב (למקום בטוח) בלילה.

אח'כ לפתוח פנייה למוקד העירוני

עריכה אחרונה על ידי FARM
  • אהבתי 4
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)

הוצאת הרכבים זו בעיה מישנית. כל עוד הוועד האחראי על החניון החליט להפקיר אותו, לא משנה מה תעשו ביוזמתכם, המצב יחזור לקדמותו.  לדעתי על הדיירים שהוועד מיצג אותם, לחייב אותו ברוב קולות לעשות מעשה שהחניון ישרת אותם בצורה תקינה. מצד שני מה שלא משתמע מהסיפור, אם הפקרת החנייה נעשתה על ידי הוועד על דעת הדיירים בגלל עלויות אחזקה וכדומה, הם הכתובת עבור פות"ש ולא העירייה.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • אהבתי 3
פורסם (נערך)

האם ידוע מי בעלי הרכבים? אם כן - הליך משפטי כפול, דרישה לצו לפינוי הרכבים ותביעה אזרחית על הנזק/הסגת הגבול. הבעיה - זה מצריך עורך דין, כלומר עולה כסף.

בשלב ראשון הייתי בודק במאגר מספרי הרישוי האם הרכב רשום או שירד מהכביש. אם רשום - סביר שחסר רישוי וביטוח, אולי אלה יכולים להיות אמצעי לחץ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל צריך לדבר עם הבעלים/האחראים על החניון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני נתקלתי במצב הזה מהצד השני, רכב שקניתי לשיפוץ שנראה בסדר גמור, עם אוויר בגלגלים, הכל שלם ובמקום, עמד בחניון ציבורי. אחרי כמה ימים שברו לי חלון. זה עבד מצויין, הזזתי את הרכב משם 😁

• מצחיק 3
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 שעות, FARM כתב:

או לתפוס יוזמה עם עוד כמה שכנים ולגלגל אותם לרחוב (למקום בטוח) בלילה.

אח'כ לפתוח פנייה למוקד העירוני

רעיון טיל, השכנים שלי חנונים מדי בשביל זה.

לפני 3 שעות, om2 כתב:

ידוע של מי הרכבים?

ניכר שלא קראת את הפוסט עד סופו.

לפני שעתיים, ד ו ד כתב:

הוצאת הרכבים זו בעיה מישנית. כל עוד הוועד האחראי על החניון החליט להפקיר אותו, לא משנה מה תעשו ביוזמתכם, המצב יחזור לקדמותו.  לדעתי על הדיירים שהוועד מיצג אותם, לחייב אותו ברוב קולות לעשות מעשה שהחניון ישרת אותם בצורה תקינה. מצד שני מה שלא משתמע מהסיפור, אם הפקרת החנייה נעשתה על ידי הוועד על דעת הדיירים בגלל עלויות אחזקה וכדומה, הם הכתובת עבור פות"ש ולא העירייה.

נשמע הגיוני.

לפני שעתיים, sperial כתב:

האם ידוע מי בעלי הרכבים? אם כן - הליך משפטי כפול, דרישה לצו לפינוי הרכבים ותביעה אזרחית על הנזק/הסגת הגבול. הבעיה - זה מצריך עורך דין, כלומר עולה כסף.

בשלב ראשון הייתי בודק במאגר מספרי הרישוי האם הרכב רשום או שירד מהכביש. אם רשום - סביר שחסר רישוי וביטוח, אולי אלה יכולים להיות אמצעי לחץ.

אם היית קורא את הפוסט עד סופו היית יודע שלא ידוע מי בעלי הרכבים. כמו כן, גם היית יודע שהרכבים רשומים אך ללא טסט.

לפני שעה, SlowRide כתב:

קודם כל צריך לדבר עם הבעלים/האחראים על החניון.

דובר. לא מוכנים לעשות דבר.

לפני שעה, Buki כתב:

אני נתקלתי במצב הזה מהצד השני, רכב שקניתי לשיפוץ שנראה בסדר גמור, עם אוויר בגלגלים, הכל שלם ובמקום, עמד בחניון ציבורי. אחרי כמה ימים שברו לי חלון. זה עבד מצויין, הזזתי את הרכב משם 😁

אם זו האיגניס, נשמע שעשו לך טובה. 

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 16 דקות, Fraysa כתב:

דובר. לא מוכנים לעשות דבר.

אני מניח שהם גם לא מוכנים ללכת להגיש תלונה במשטרה על הסגת גבול נגד בעלי הרכבים, ובטח לא לשלוח מכתבים בדרישה לפינוי דרך עו"ד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 14 דקות, Fraysa כתב:

אם אפשר להגיש תלונה במידה ויש לנו רק מספר רכב - אדרבא. אם כי אני לא חושב שזה אפשרי. 

גם אם יש תאונת פגע וברח יש לך רק מספר רכב.

במקרה הזה יש לך יותר, יש לך מספר רכב, מספר שלדה, צבע, דגם וכו' זמינים לך (מה שמונע טענה של שכפול לוחית).

אבל מי שצריך להגיש את התלונה זה בעל הנכס או נציגו, אני מניח שבמקרה שלכם זה הוועד.

אחרי זה צריך גם לתחזק את הסיפור - כלומר לכל הפחות שלט "חניה פרטית לדיירי X".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

על שם מי רשום המגרש בטאבו? יש לך אסכתאות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, Fraysa כתב:

דובר. לא מוכנים לעשות דבר

כלומר אתה היחיד שזה מפריע לו? 

אם שאר הדיירים מוכנים לסבול זאת, כדייר יחיד אין לך ממש מה לעשות באופן חוקי. כל פעולה משפטית תצריך שיתוף עולה מצד בעלי השטח, כלומר לפחות רוב הדיירים.

פורסם

כמה חניות מתוכננות יש בחניון וכמה מכוניות זרוקות שוכבות שם ובעיקר מה רמת הצפיפות בשעות הלחץ.  כשנקבל את הפירוט אפשר יהיה לנסות להבין, גם את הדיירים שלא-איכפת -להם .

• תוכן חדש...