Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לא מקרר ומוציא ריח רע (יונדאי i20)

TomerG711
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי, יש לי יונדאי i20 משנת 2012, ולאחרונה המזגן לא מקרר בכלל (עובד כמו מאוורר בעצם) ומוציא ריח רע מאוד.

לא הייתה פגיעה כלשהי.

הלכתי למוסך, ואמרו שחסר גז וצריך להחליף פילטרים, אז עשו את שני הדברים.

המזגן היה תקין יומיים בערך - קירר חזק והריח פחת משמעותית. אחרי יומיים, הבעיה חזרה למקור.

חזרתי למוסך ואמרו לי שכנראה יש דליפה רצינית (שהם זיהו אותה גם לפי מכשיר שצפצף כשקירבו אותו לפתחים של המזגן) ביחידה הפנימית (המאייד), ושזה טיפול של 3 אלף שקל בערך. 

רציתי לדעת אם באמת זו הבעיה היחידה שיכולה להיות (או שאולי יש דליפה ממקור אחר למשל) ואם באמת יש רק דרך אחרת לפתור את זה (לפרק את הדשבורד ולהחליף את היחידה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאתה מתאר זה אכן נשמע שיש דליפה אם מילאו גז והיה בסדר ועכשיו שוב חסר. במצב הזה אכן מחליפים יחידה.

אם אתה רוצה חוות דעת נוספת גש לאשר מיזוג אוויר בפתח תקווה. מקום מקצועי אמין ומומלץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צודק בהחלט זה לא שולל שאין דליפה גם במקור אחד וחבל להכנס לתיקונים כשאתה לא יודע איפה זה יגמר. אם אתה רוצה חוות דעת שנייה, יש מישהו בבית דגן שאני יכול להפנות אותך.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...