Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי יותר משבועיים העין שלך עדיין אדומה?

אצלי האדמומיות נעלמה כמעט לגמרי אחרי שבוע וחצי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

כרבע מן העין עדיין אדומה וישנה תחושה מאוד לא נעימה של חול בעין-  אלה הם התפרים. לא ברור מתי הם יתמוססו אם בכלל .

אתמול חזרתי מהעבודה כאשר כל העין הייתה אדומה וכאב ראש ממש חזק.

השתדלתי לנוח כמה שיותר אך כאשר רוב העבודה מול המחשב, העיניים סובלות.

היום המצב הרבה יותר טוב . הכי מצחיק שאני עובד בחדר עם אור כבוי.

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

לפי מה שאמרו לי התפרים אמורים להתמוסס אחרי 3-4 שבועות.

אתה שם טיפות עיניים? זה מה שהמליצו לי לשים אחרי הניתוח למשך חודש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

היי חברים,

חזרתי לעדכן-

א.לפני יומיים הייתי בביקורת אצל הרופאה המנתחת.

א.1. לאחר בדיקה -עדיין נשארה פזילה קלה , לפי טענת הרופאה , אין טעם לבצע ניתוח נוסף כי הוא יביא לשיפור מזערי אם בכלל .

א.2. מבחינה אסטתית - אני מרוצה מהתוצאה!

א3..קצה העין עדיין וורוד - בסוף היום  לאחר עבודה מול המחשב הוא הופך לאדום.

בדיקת הרופאה קבעה שכל הנפיחות טרם ירדה והיא צפויה לרדת בעוד כשבועיים.

א.4.מדי פעם יוצא משהו לבן מהעין- לטענת הרופאה, זה קורה עקב הנפיחות והאדמומיות שעדיין לא ירדו סופית כחודש וחצי לאחר הניתוח .

ב.חזרתי לנהוג ,מדי פעם אני מרגיש עדיין אי נוחות והפרעה קלה בעיקר בזמן פניות ימינה (הצד המנותח כאמור).

לפימים ישנה הרגשה שיש חול בעין שמסרב לצאת.

ב.1.בהמלצת הרופאה ,קבעתי תור לרופא עיניים של קופת החולים שיבדוק פגיעה בשדה הראיה.

ב.2. אין פגיעה ברשתית .

ב.3. עבודה ממושכת מול המחשב או חשיפה ממושכת לאור - גורמות לתחושה לא נעימה ורצון לעצום את העיןן .

ב.4. אני משתדל לקחת הפסקות כל שעת עבודה .

ג.אין צורך להשתמש בטיפות אנטיביוטיות . מומלץ להשתמש בטיפות שמוסיפות לחות.

ד.אין מניעה מלחזור לפעילות רגילה - שטיפת העין , שחייה וכו'.

ה.לכל מי שמעוניין בניתוח קוסמטי לתיקון פזילה- מומלץ בהחלט.

ו.חייבים לעבור בדיקה מקצועית מקיפה טרם קבלת ההחלטה הסופית.

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...