Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחי האמצעי מחפש רכב להעמסת ציוד אירועים .

נהג יש (זה יהיה אני כי לו אין רישיון נהיגה).

הוצעה לנו העסקה הבאה בבלו סקאי:

פיאט דובלו 2015 יד 2 155000 ק"מ גיר רובוטי.

הרכב ישאר בבעלות בלו סקאי ולמעשה זה סוג של עסקת חכירה ב 3 שלבים :

מחיר הרכב 46000 ש"ח, הם מבקשים 38,000 ש"ח לפי הפירוט המצורף:

א.מקדמה 10,000 ש"ח מזומן.

ב.תשלום חודשי 725 ש"ח למשך 4 שנים (48 חודשים), שמורכב מ: 510 תשלום בסיס+132 אגרת רישוי כל חודש +83 ש"ח תשלום חודשי לחברת איתוראן (הם טוענים שזו חובה ולא ניתן להוריד).

ג. בסיום התקופה תשלום 11,400 ש"ח כדי לקנות סופית את הרכב.

שאלות:

א. איך הרכב (אמינות/יוקר אחזקה במוסך/זמינות חלפים , האם יש רצועת תזמון או שרשרת ? ,האם מחליפים את שמן הגיר ? - בהסטורית הרכב מצןויין שהוחלף לרכב גיר וזה אולי טוב ואולי מדאיג..)

ב. מבחינת אגרת רישוי - הוא נכה אבל כיוון שהרכב נרשם על שמם הוא לא יקבל הנחה של אגרה מופחתת- אמרו שיבדקו לקבל הנחה בכל זאת ).

ג. האם העסקה כדאית כלכלית  לאור ירידת הערך הממוצעת של הרכב הזה ובהתחשב בכך שעוד 4 שנים הרכב הזה יהיה בן 10-11.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עבדתי לפני 3 שנים בשליחויות על קובו 

רכב מצויין מבחינת אמינות לא הייתי במוסך חוץ מטיפולים 

מה שכן ברקסים יחסית יקרים ונוחות מינימאלית 

פורסם
לפני שעתיים, _-? כתב:

עבדתי לפני 3 שנים בשליחויות על קובו 

רכב מצויין מבחינת אמינות לא הייתי במוסך חוץ מטיפולים 

מה שכן ברקסים יחסית יקרים ונוחות מינימאלית 

דובלו- לא קובו.

על הקובו ד"א ויתרנו כי תא המטען קטן משמעותית מהדובלו.

פורסם

נסעתי 175000 ק"מ על דובלו ידני 2015 100 כ"ס ב- 170000 היתה תקלה ראשונה (משאבת מים כשלה הטיימינג איתה, לא נגרם נזק נוסף למנוע)

חוץ מזה היה ממש מצויין, נוח, חזק ומאוד מרווח.

לא מכיר את הדגם האוטומטי.

פורסם (נערך)

מרפרוף ביד 2 ראיתי שהעסקה ממש לא נראית משתלמת. המחיר גבוה בהרבה מהמוצע שם ואפילו מהמחירים שבלו סקיי עצמם דורשים על הרכבים שמוצעים שם. (אלא אם רובוטי מייקר לך את העיסקה בעוד 15 אלף כי כמעט כולם שם ידני).

אם הסיבה ללכת אליהם זה בגלל שזה בתשלומים, תבדוק מקורות מימון אחרות יצא לך הרבה יותר זול.

עריכה אחרונה על ידי David2540
פורסם
לפני 21 שעות, David2540 כתב:

מרפרוף ביד 2 ראיתי שהעסקה ממש לא נראית משתלמת. המחיר גבוה בהרבה מהמוצע שם ואפילו מהמחירים שבלו סקיי עצמם דורשים על הרכבים שמוצעים שם. (אלא אם רובוטי מייקר לך את העיסקה בעוד 15 אלף כי כמעט כולם שם ידני).

אם הסיבה ללכת אליהם זה בגלל שזה בתשלומים, תבדוק מקורות מימון אחרות יצא לך הרבה יותר זול.

מחירון 46000 ש"ח על הדגם הרובוטי (הידני עלול להיות בעייתי לנהיגה בשבילי- 20 שנים פלוס טיפה שלא נהגתי בידני).

הם ביקשו 38000 ש"ח על הרכב וברור,שיש ריבית על המימון- מחישוטב פשוט היא יצאה באיזור ה 5% שנתי- לא נעים לא נורא.

השאלה איך הרכב מכאנית..

פורסם

לדעתי העסקה עוד יותר גרועה אחרי חיבור המספרים. יצא לי שבסוף התקופה תכלס שילמת 56000 על הרכב במקום 38000 שרק על 28 מתוכם אתה צריך ריבית כי 10 שמת מקדמה ולי זה יצא מעל 20% ריבית.

וזה מורכב כמובן גם מאגרת הרישוי (שאגב גם היא נראה לי מנופחת אבל לא בטוח כי לי בקנגו היתה אגרה של 1300 בערך) שמיותרת לך וגם האיתורן שהבנתי שאתה לא באמת מעוניין בו ועליהם אתה משלם 10000 במשך התקופה כך שיצא לך במקום 38000 למחיר הרכב ברגיל 56000.

עכשיו לגבי הרכב עצמו, לא ציינת האם הוא מליסינג או יותר גרוע מהשכרה אבל שתיהם לא רכב שמור מדי, ודאי יחסית לפרטי.

ראית בדיקה שעשו לרכב?

למה שלא תלמד חזרה ידני? אתה צופה לאופי נסיעה בפקקים? עד כמה שידני מעצבן,רובוטי במובן מסויים הרבה יותר מעצבן, אבל בסופו של דבר עם שתיהם אפשר להסתדר וברובוטי אתה לוקח סיכון יותר כבד על הגיר.

פורסם
לפני שעתיים, David2540 כתב:

למה שלא תלמד חזרה ידני? אתה צופה לאופי נסיעה בפקקים? עד כמה שידני מעצבן,רובוטי במובן מסויים הרבה יותר מעצבן, אבל בסופו של דבר עם שתיהם אפשר להסתדר וברובוטי אתה לוקח סיכון יותר כבד על הגיר.

מחזק 

חזרתי לנהוג על ידני אחרי כמה שנים טובות  שנהגתי  בהם רק על אוטומט 

קפץ הקלאץ' כמה פעמים ולקח יום-יומיים עד שהעברת הילוכים נעשתה בזמן 

אבל בסופו של דבר השקט באמינות שווה את זה 

ועכשיו אני יכול לאמר בפה מלא שאני נהנה הרבה יותר מהנהיגה

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, David2540 כתב:

בגיל 17.5 אי שם סבלתי מבעיה בריאותית והקלאץ קפץ לי גם בשיעור 8 - עברתי לאוטומטי ,הוצאתי רישיון ולאחר 5 שנים עשיתי שוב הסבה ועברתי טסט .

גם כיום העניין הבריאותי ברגליים (נוהג עם נעל אורטופדית ומדרס) מעט מטריד אותי ואני לא בטוח שזה מה שאני רוצה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

• תוכן חדש...