Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"הרגשתי מאוד בטוח איתם. בקיץ על הכביש התחושה שהצמיג נמרח ולא מהדק את קו הנהיגה בסיבוב"

"אני מתיחס לצמיגים הסיניים כפחות אוחזים ונוהג בהתאם"

מצד אחד אתה אומר שאתה יודע שהם פחות אוחזים ונוהג בהתאם, מצד שני אתה אומר שאתה מרגיש מאוד בטוח איתם.

ובכלל, למה ש"תנהג בהתאם" לצמיגים? זה דבר די מעציב לעשות, בהתחשב בזה שאתה (לכאורה) נוהג ברכב עם 300 כ"ס.

2016 BMW M235i.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מרגיש בטוח איתם כי אני לא לוחץ את הרכב למה שהוא מיועד כרכב ספורט.

אני כן חושב שיש הבדל בין רכב משפחתי/גיפון שיסע קרוב למעטפת שלו עם צמיגים סיניים בעוד fk8 במעטפת של הג'יפון זה רק ההתחלה.

פורסם
לפני 44 דקות, הרקוליטו כתב:

במקום אוסף המילים שאתה בוחר להשתמש אשמח שתפנה אותי לנתונים אמתיים עד כמה הצמיגים שיש לי כרגע הם נחותים בבטיחות/או היו מעורבים בתאונות דרכים.

הפוך, תביא לנו נתונים שהצמיגים הנ"ל לא נחותים בבטיחות וכ'ו

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, הרקוליטו כתב:

אני מרגיש בטוח איתם כי אני לא לוחץ את הרכב למה שהוא מיועד כרכב ספורט.

אני כן חושב שיש הבדל בין רכב משפחתי/גיפון שיסע קרוב למעטפת שלו עם צמיגים סיניים בעוד fk8 במעטפת של הג'יפון זה רק ההתחלה.

תמכור את הטייפ אר....fk8 זו מכונת מלחמה משובחת. 

צריך לנהוג בה חזק. 

צר לי על הרכב. 

באמת לא מבין מה הקטע לקנות טייפ אר ולסוע בה כרכב דיילי. 

ועוד לשים עליה צמיגים סינים. 

אני עם מיאטה שזה רכב עם פחות מחצי מהכח של טייפ אר עם צמיגים סינים חטפתי חצי ספין בכיכר. 

בלימה הצמיגים נתפסו(ברגע שמבטלים את הבקרה במיאטה גם הabs יוצא)הצמיגים אשכרה ננעלו בבלימה לא כזאת חזקה. 

עם שלי אני יכל לבעוט בדוושה ואין נעילה של צמיגים בקושי.(עריכה:אני עם הצמיגים יוקוהומה,החבר עם מיאטה זהה עם סיני)

ההבדל בן צמיג אוחז וסיני זה שמיים וארץ. 

קשה לי לראות טייפ אר עם צמיגים סיני,זה כמו גיפ סופה עם צמיגי כביש. 

בזבוז של רכב.

עריכה אחרונה על ידי Ido12
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, הרקוליטו כתב:

לי אין נתונים למעט שזאת חברה שייכת לקונטיננטל.

אז איך אתה יכול לסמוך על דבר כזה משמעותי?

@Ido12 אני גם בתחילת דרכי בכבישי ישראל חטפתי סיבוב בכיכר בעיר, לא נסעתי מהר ולא כלום. מזל שהצלחתי להחזיר את הרכב למסלול הנכון אחרת הייתי נכנס בעמוד עם הצד.. מאז אני רק עם צמיגים איכותיים. היום עם פרמסי 4 והם מעולים.

פורסם
לפני 35 דקות, Ido12 כתב:

תמכור את הטייפ אר....fk8 זו מכונת מלחמה משובחת. 

צריך לנהוג בה חזק. 

צר לי על הרכב. 

באמת לא מבין מה הקטע לקנות טייפ אר ולסוע בה כרכב דיילי. 

ועוד לשים עליה צמיגים סינים. 

אני עם מיאטה שזה רכב עם פחות מחצי מהכח של טייפ אר עם צמיגים סינים חטפתי חצי ספין בכיכר. 

בלימה הצמיגים נתפסו(ברגע שמבטלים את הבקרה במיאטה גם הabs יוצא)הצמיגים אשכרה ננעלו בבלימה לא כזאת חזקה. 

עם שלי אני יכל לבעוט בדוושה ואין נעילה של צמיגים בקושי.(עריכה:אני עם הצמיגים יוקוהומה,החבר עם מיאטה זהה עם סיני)

ההבדל בן צמיג אוחז וסיני זה שמיים וארץ. 

קשה לי לראות טייפ אר עם צמיגים סיני,זה כמו גיפ סופה עם צמיגי כביש. 

בזבוז של רכב.

אתה לא מבין כי אצל כל אחד הריגוש מתעמם בשלב אחר וחושבים על הרכב הבא. שמח שהוא מתבזבז אצלי ולא אצל מישהו אחר כי הוא עונה על הצרכים שלי.

בכל מקרה מאחל שמחה והנאה לכולם מרכבם.

נתראה בנושא הבא.

פורסם (נערך)

לא הצלחתי למצוא את דגם הצמיגים שיש לך כרגע.

יש חברת General ( המותג אכן שייך לקונטיננטל מ 1987, אבל אין ברשימה דגם וינדפורס )

https://www.tyrereviews.com/Tyre/General/

לעומת זאת, קיים מותג סיני Windforce, שאין לו שום קשר לקונטיננטל

https://dtl-chinese-tyres.com/product/windforce/

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, הרקוליטו כתב:

בכל מקרה מאחל שמחה והנאה לכולם מרכבם.

נתראה בנושא הבא.

כמה נוח להקיא שטויות ולברוח ברגע האמת כשמבקשים ממך להוכיח את טענותיך 

2016 BMW M235i.

פורסם

אני אמרתי שאין לי הוכחות לגבי הצמיג הזה וגם לך אין. 

ולכל אלה שמגיבים איך צריך לנהוג fk8 אתם תנהגו כפי שאתם מבינים ואני אנהג כפי שלמדתי בפרודרייב.

לגבי השפה שבה בוחרים כאן להשתמש משאיר לקוראים להחליט.

פורסם
לפני כשעה, הרקוליטו כתב:

אני אמרתי שאין לי הוכחות לגבי הצמיג הזה וגם לך אין. 

ולכל אלה שמגיבים איך צריך לנהוג fk8 אתם תנהגו כפי שאתם מבינים ואני אנהג כפי שלמדתי בפרודרייב.

לגבי השפה שבה בוחרים כאן להשתמש משאיר לקוראים להחליט.

לא יודע על איזו שפה אתה מדבר, היה פה אחלה של דיון.

ואתה ממשיך לחשוב שאתה צודק בזמן ש-100% מהמשתתפים כאן בדיון אומרים לך שאתה טועה,

וזה מעיד או על בורות או על טיפשות, שתי תכונות שלצערי מתכתבות עם נהגי מותג הרכב שלך.

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...