Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

מעניין... אני עם ZE914 שהחזיק 3 שנים ו30K קילומטר והוא כבר נראה קצת יבש ושחוק.
יכול להיות שיחזיק עוד 30K אבל לדעתי אין סיכוי שיחזיק מעבר לזה.

אצלי פאלקן 914 החזיקו מעמד 4 שנים , 65000 ק"מ עד שנפסלו בטסט.

היה לי פעם ברידג'סטון עם 90000 ק"מ קרוב לשש שנים והחלפתי אותו לא בגלל יובש אלא בגלל גיל . 

אבל זה לא השיקול המכריע אצלי

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, liav12 כתב:

עם הסקת מסקנות כאלו מי צריך מבחני דרך או ביצועים בכלל

עם הבנת הנקרא כזאת מי צריך תשובות בכלל

ראית את סימן השאלה בסוף המשפט או שאתה סתם מריר?

עריכה אחרונה על ידי ברקב
פורסם
לפני 7 שעות, liav12 כתב:

יוקוהמה מבין מותגי הצמיגים הטובים בעולם אז אולי אתה מתבלבל בשם, זה מותג יפני.

יכול להיות שיש להם מפעלים גם בסין לשוק הסיני. לא ראיתי בארץ צמיגים שלהם תוצרת סין.

ממש לא מתבלבל בשם. זה התחיל ככה זה צמיג קוריאני. והתגלגל לתוצרת סין. שהיה מורכב על הרכב.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

יוקוהמה היא חברה יפאנית. יש לה הרבה אתרי ייצור ברחבי העולם. יש בארה"ב, בהדו, בסין וגם בישראל ועוד מדינות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, ברקב כתב:

עם הבנת הנקרא כזאת מי צריך תשובות בכלל

ראית את סימן השאלה בסוף המשפט או שאתה סתם מריר?

עניתי להודעה של OM2 אגב הבנת הנקרא.

הוא כתב שהפערים לא כל כך גדולים בין צמיגים סינים שהיו פעם זבל טהור לפני 20 שנה,

לעומת צמיגים איכותיים מבית מוכר ואלו שטויות בלי ביסוס כי צמיגים סינים הם סכנה ומי שחוסך בצמיגים 100 שקל על חתיכה פעם ב 3-4 שנים ומעדיף לסכן את עצמו והסביבה שיבושם לו, אבל בעיני הוא קמצן.

ב 99% מהמקרים צמיגים מבית סיני ממש לא מתקרבים לאיכות צמיגים מבית מוכר, כמובן תלוי דגם וגם אז - מרבית הדגמים הבסיסיים מחברה מוכרת תהיה טובה ועדיפה על כל מותג יצרן סיני ללא פיקוח או QC.

עריכה אחרונה על ידי liav12
  • אהבתי 2

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 45 דקות, liav12 כתב:

עניתי להודעה של OM2 אגב הבנת הנקרא.

הוא כתב שהפערים לא כל כך גדולים בין צמיגים סינים שהיו פעם זבל טהור לפני 20 שנה,

לעומת צמיגים איכותיים מבית מוכר ואלו שטויות בלי ביסוס כי צמיגים סינים הם סכנה ומי שחוסך בצמיגים 100 שקל על חתיכה פעם ב 3-4 שנים ומעדיף לסכן את עצמו והסביבה שיבושם לו, אבל בעיני הוא קמצן.

ב 99% מהמקרים צמיגים מבית סיני ממש לא מתקרבים לאיכות צמיגים מבית מוכר, כמובן תלוי דגם וגם אז - מרבית הדגמים הבסיסיים מחברה מוכרת תהיה טובה ועדיפה על כל מותג יצרן סיני ללא פיקוח או QC.

הבנתי

לוקח את הדברים שלי חזרה

• אהבתי 1
פורסם

אתה מוזמן לחלוק עליי.

דיברתי על הנושא שצמיגים (ועוד הרבה מוצרים כולל מכוניות, מחשבים, טלפונים ועוד) סיניים עשו שיפור משמעותי ב20 שנים האחרונות.

פעם צמיג סיני היה עיגול שחור וזהו.

אבל מאז הסיניים הבינו שכדי שיכלו להכנס לשווקים חדשים הם חייבים לעמוד בתקנים אמריקאי/אירופאי להשקיע בפיתוח (או העתקה של מוצר קיים)

כיום רוב הצמיגים שמגיעים מסין עומדים בתקנים.

לכן להגיד שצמיג סיני בהכללה גרוע זה כמו להגיד שמכשיר טלפון סיני גרוע (להזכירך, גם אייפון מיוצר בחלקו בסין)

כולם מבינים שגם בסיני יש רמות.

הבעיה שיצרנים סיניים לא משקיעים ביח"צ כמו הצמיגים האירופים ולכן לא שומעים עליהם.

מזכיר לי שראיתי לא פעם מבחני השוואה בין צמיג מותג ולצמיג סיני 

השוואה ממומנת כולה על ידי המותג

במותג שמו את הכי טוב.

בסיני לקחו זבל 

יש פלא שהמותג ניצח?

.

פורסם

תן לי לנחש, אתה גם רוכש שואב אבק שיומי ולא דייסון, טלפון חכם שיומי ולא אייפון וכמובן שהטענה שלך היא "להזכירך גם אייפון מיוצר בחלקו בסין".

אני קורא לכם - אנשי budget קלאסיים. אנשים שיוותרו על הכל רק כדי לחסוך במחיר.

אתה צריך להבין דבר מאוד פשוט: יש הבדל עצום בין מוצר שמהונדס בארצות הברית (ועוד שלל מדינות, כולל ישראל) על ידי אלפי ועשרות אלפי מהנדסים

ומיוצר בסין לבין מוצר שמהונדס על ידי כמה עשרות מהדנסים פקטטה בשנזן.

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

לא רק זה, אלא מה שהסינים לרוב עושים זה COPY CAT וסוג של הינדוס הפוך.

כמובן שלא תמיד באותה רמה ורחוק ממנה במרבית הפעמים.

אין מה לבלבל יותר מדי יש מבחני ביצועים לצמיגים החל מצמיגים פשוטים ועד צמיגי UHP סינים לעומת חברות איכותיות והחברות הסיניות תמיד, אבל תמיד מאחור.

יש גם לחברות איכותיות צמיגים "זבל" בלשון המעטה, צריך לדעת מה לבחור.

אבל במצב שבו קונים צמיג פעם ב 3-4 שנים אני לא מוצא מקום להתפשר, עדיף מאוד לדאוג למרבית הבטיחות לך ולסובבים אותך משפחה וכדומה, ופשוט לשים צמיג איכותי יותר מבית מוכר שיש לו אבא ואמא ועובר ביקורות איכות.

ולא את אלו שמוכרים בצמיגיות עלומות שם כי המוכר מקבל על זה עמלות מכירה, "שים סיני אחי זה הכי טוב" כמו שהעובד הקודם ניסה לומר לי לשים ברכב שלי לפני שנה. עם צמיג סיני אצלי אני עף לתעלה בפניה הראשונה.

אגב לגבי צמיגים סיניים איכותיים כביכול, אם יש כאלו, הם בטוח לא נמצאים בארצנו כי יותר שווה למשווק הישראלי להביא צמיג שעולה לו 20 דולר ולמכור לך ב 100$

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

שיאומי זאת דוגמא ממש לא מוצלחת. קונצרן אלקטרוניקה ענק עם מוצרים מוצלחים ברובם ובקרת איכות קפדנית.

יש להם טלפוני דגל שעולים כמו גלקסי ועדיפים בביצועים והשואב אבק שלהם לא נופל מהדייסון בכלל (יש לי דרימי V10 וגם דייסון V10).

אם כבר תשווה למוצרי אלקטרוניקה סינים עלומי שם או מותגי מדבקה ולא חסר כאלה באליאקספרס.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

אינדיקציה טובה לרמת מותגי הצמיגים הסיניים היא לבדוק האם רכבים תצורת סין המשווקים במערב מגיעים עם בצמיגים סיניים.

האם הדגמים הסיניים שכבר נמכרים בארץ מגיעים עם צמיגי מותג מערביים או סיניים?

עריכה אחרונה על ידי FARM
  • מעניין 1
פורסם

הרכבים שלי נועלים כרגע מישלן אנרגי סייבר (לדעתי גרוע) בפרייבט

וbf ko2 בפאגרו

דווקא בגלל שיש לי נסיון (והיו לי גם סינים גנרים באוטודיפו) עם מגוון צמיגים אני יכול להגיד בוודאות שלישראלי המצוי לא ירגיש הבדלים משמעותיים.

יתרה מזאת, הפרמטר העיקרי בצמיג זה הטריות שלו (גומי מתייבש בשמש והופך להיות קשיח יותר)

צמיג סיני חדש יהיה כמעט תמיד טוב יותר מצמיג מותג בן שנתיים שעלה פי 3-4 מהסיני

.

פורסם
לפני 32 דקות, om2 כתב:

אתה מוזמן לחלוק עליי.

דיברתי על הנושא שצמיגים (ועוד הרבה מוצרים כולל מכוניות, מחשבים, טלפונים ועוד) סיניים עשו שיפור משמעותי ב20 שנים האחרונות.

פעם צמיג סיני היה עיגול שחור וזהו.

אבל מאז הסיניים הבינו שכדי שיכלו להכנס לשווקים חדשים הם חייבים לעמוד בתקנים אמריקאי/אירופאי להשקיע בפיתוח (או העתקה של מוצר קיים)

כיום רוב הצמיגים שמגיעים מסין עומדים בתקנים.

לכן להגיד שצמיג סיני בהכללה גרוע זה כמו להגיד שמכשיר טלפון סיני גרוע (להזכירך, גם אייפון מיוצר בחלקו בסין)

כולם מבינים שגם בסיני יש רמות.

הבעיה שיצרנים סיניים לא משקיעים ביח"צ כמו הצמיגים האירופים ולכן לא שומעים עליהם.

מזכיר לי שראיתי לא פעם מבחני השוואה בין צמיג מותג ולצמיג סיני 

השוואה ממומנת כולה על ידי המותג

במותג שמו את הכי טוב.

בסיני לקחו זבל 

יש פלא שהמותג ניצח?

יש לך סימוכין לכל מה שאתה אומר?

כי אין לי בעיה להראות לך מבחנים עדכניים שהסינים נחותים משמעותית מצמיגי מותג. מבחנים לא תלויים

פורסם

השאלה האמתית היא מי באמת מכיר מותג סיני בצמיגים? אני מכיר את פאלקון עוד מראשיתו בארץ לאחר שראיתי פרסום שלו באחד ממרוצי מכוניות בחו"ל, בדקתי וראיתי שיש להם ליינים לצמיגים שונים מצמיגי ספורט עד לצמיגים של טרקטורים וצמיגי שטח, החלטתי לבדוק גם בגלל שהיה זול ולא מוכר בארץ אבל בחו"ל היה לו מספיק פרסום וברמה בנלאומית.

איזה צמיג סיני מציעה את זה עכשיו? אני שואל ברצינות

• תוכן חדש...