Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, yohai71 כתב:

אחד באפריל שמח.

אתה יכול לעשות מזה בדיחה אבל אני עומד מאחורי הפוסט שלי- זה חוסר אחריות להמליץ על רכבים עם המנועים האלה, בטח כשזה לא בשבילך\בני ביתך ולא אתה משלם את המחיר אח"כ.

אפשר פשוט להחליף לפני שהיא תתחיל להתפורר, זה מה שאני מתכוון לעשות.

תיראה את כול הפוסטים, כמעט כולם עוסקים בדור הראשון וזמני החלפה של יצרן, וראיהו מה קרה.

אני חושב שאם להחליך כול 4 שנים או 60 אלך כמו שאורן מציע, כמעט ולא היינו רואים בעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 36 דקות, yulianx כתב:

יש תמונה של הרצועה

20220318_071941.thumb.jpg.1d1be97f86c45aa1336f98b4451feb7b.jpg

בן %@&#…. הלוואי תתפורר לך הרצועה 😉. לפחות עשית אאוטינג לשמחים לאיד, בגלל זה אני לא אאחל לך שתיפול על לימון יפני אחרי הקקטוס 

פורסם
לפני 15 דקות, yulianx כתב:

אפשר פשוט להחליף לפני שהיא תתחיל להתפורר, זה מה שאני מתכוון לעשות.

תיראה את כול הפוסטים, כמעט כולם עוסקים בדור הראשון וזמני החלפה של יצרן, וראיהו מה קרה.

אני חושב שאם להחליך כול 4 שנים או 60 אלך כמו שאורן מציע, כמעט ולא היינו רואים בעיות.

"חושב" זה טוב, אבל האמת הפשוטה היא שאף אחד לא באמת יודע. רוצה להמר? בבקשה, תעשה את זה עם הרכב שלך. אל תמליץ לאחרים על משהו שבמקרה הטוב, מרחף מעליו סימן שאלה ענק.

ואני חוזר על מה שכבר כתבתי- בעבר, לPSAים היו יתרונות דינאמיים משמעותיים על המתחרים, והיה שווה לסבול את התקלות שלהם (שאכן היו, ואני מדבר מניסיון של בוגר פיג'ואים כאלה). היום פשוט אין שום הצדקה להכניס את הראש למיטה הזו. אפילו ואג טיפוסית כבר עדיפה, כי יש התמחות בתיקון הגירים הסוררים ואחרי שתיקנת, אפשר להמשיך לחיות עם הרכב כאילו כלום לא קרה.

לא פה- אתה מחליף רצועה ועדיין המנוע יכול להתחסל. אז כשמדובר בחובבי רכב (שלא לדבר על גולשי הפורום הפעילים), ניחא- הם אמורים להיות מספיק משכילים כדי להבין לאן הם נכנסים. אבל אדם שנכנס להתייעץ ולא מבין ולא מעניין אותו אפילו לבדוק שמן? איך אפשר להמליץ לו?

טוב, האמת טחנתי מספיק את העניין, פה ובשרשורים אחרים. מקווה שתנסה לרדת לסוף דעתי כי אני משוכנע שאני לא היחיד שחושב כך.

לפני 3 דקות, Renaultrap כתב:

בן %@&#…. הלוואי תתפורר לך הרצועה 😉. לפחות עשית אאוטינג לשמחים לאיד, בגלל זה אני לא אאחל לך שתיפול על לימון יפני אחרי הקקטוס 

אף אחד לא שמח לאיד. השנים היחידים שכתבו משהו בסגנון (אחד מהם אני) השתתפו בצערו. לפחות מבחינתי זה היה כנה לחלוטין.

• רעיון טוב! 2
פורסם

אני חושב אחרת, לא קניתי יפנית או מוכר את הקקטוס כמו שאתה רואה.

אולי בקטגורית שונות,במחירים שונים, יש לאחרות יתרונות ברוב התחומים.

בסופר מיני, לצרפתיות יש לא מעט מה להציע.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זאת הייתה בדיחה  לראשון באפריל.

אין תקלה בטיוטה קקטוס שלי.

פורסם
בתאריך 1.4.2022 בשעה 10:21, yohai71 כתב:

קודם כל צר לי לשמוע. לאף אחד לא מגיע העונש הזה, גם למי שהמליץ על רכבי PSA בעלי המנועים האמורים ("בכפוף לבדיקת הרצועה" וכו'). חוץ מזה שהקקטוס הוא באמת יציאה מגניבה של סיטרואן שבמקרה שלו, אולי היה כדאי להבליג על עניין הרצועה כדי לרכוש אותו.

אבל עכשיו אתה מבין למה אני חושב שאי אפשר להמליץ על הרכבים האלו בלב שלם? זו רולטה רוסית כשסיכויי הזכייה הם נגדך, ולא מצדיקים כשהמתחרים לא נופלים מהPSAים, לפחות לא כמו שהיה בשנות התשעים, אז כל פיג'ו עשתה צחוק מהמתחרים המקבילים, ולא בהרבה כסף (יחסית כמובן- קשה להשוות בין המחירים של אז להיום). בסוף בסוף, אתה רוצה רכב עם מינימום התעסקות בתקלות- לצערי, אי אפשר לומר את זה על PSAים עם המנועים האמורים.

עוד חפני שנות התשעים, בעצם מאז שהיפנים פה, באמצע שנות השמונים ( סובארו הייתה ראשונה, אחרי דייהטסו וסוזוקי), היפנים התחילו לעשות צחוק מפיג'ו ולא ההיפך...לפיג'ו היו רכבים נהדרים בעידן של שנות השישים/שבעים וקצת אחר כך, ו...זהו. נגמר הסוס, אה, האריה...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לפני 8 שעות, yulianx כתב:

זאת הייתה בדיחה  לראשון באפריל.

אין תקלה בטיוטה קקטוס שלי.

לא מספרים בדיחות על חבל בבית התלוי. ובשביל שתנוח דעתך, האוטו שלך נכנס לסטטיסטיקה המקומית של נפגעי החגורה, היה או לא היה. אתה יכול לראות זאת בתגובות.

פורסם

ערכתי גם את הכותרת למי שלא יקרא את הכול.

• תוכן חדש...