Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם. מי ניסה את החומרים האלה,? הזמנתי לפני כחודש adam's ceramic boost כי היה חסר לי כמה דולרים למשלוח חינם של אמזון. לא ממש פיתחתי ציפיות כלפי חומר אבל כל כך הופתעתי לטובה מהתוצאה שבא לי לנסות עוד כמה מוצרים לפני שייגמר משלוח חינם. עכשיו מתלבט מי ביניהם להזמין או שגם להזמין את שניהם בנוסף לאדמס שכבר יש לי. כמות ברק וחלקות שהוא נתן לא משתווה לשום אוטם נוזלי שהיה לי (והיה הרבה). תודה

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

טוב , אני מבין שפורום כבר מת . תודה לכולם

פורסם (נערך)

אהלן :)

אני דווקא אמליץ לך לנסות את C2V3 של Gtechniq, גם נותן את אותו אפקט.

נראה לי שאין טעם לנסות חומר מעבר לזה של אדאמס במקביל, אלא להחליף ביניהם. אם בכל זאת אתה רוצה משהו מעל, הייתי דווקא ממליץ (לא מניסיון) על דיטיילר גרפין של אדאמס שהבנתי שהוא טוב גם כן, וכנראה שיעבוד טוב עם מה שיש לך עכשיו.

מעבר לזה, מוצר ששמעתי עליו הרבה, ואני מחכה שיחזור למלאי, הוא זה:

https://www.amazon.com/Xtreme-Solutions-Topper-Lubricant-PROTECTANT/dp/B08RP89DZJ

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם (נערך)

בינתיים כבר הזמנצי את קיור. עם זאת אטוס רסיסט הוא עם גרפן , מוצר היחיד עם גרפן שנשלח לארץ באמזון. ראיתי סרטונים והבנתי שהוא נותן חלקות וברק מצויינים. רציתי את אדאמס אך הוא לא נשלח לצערי.אני משתמש בחומרים האלה כל שטיפה שייגמרו מהר.חח

עריכה אחרונה על ידי 98civic

פורסם

אתה תמיד יכול למהול אותם ולהשתמש בהם כקוויק דיטיילרים. נראה לי שזה קצת בזבוז להשתמש מדי שטיפה. 

שמעתי גם על הרסיסט, והבנתי שהוא מעולה. כך או כך גם הקיור מעולה. יש באמת מגוון ענק של מוצרים טובים בקטגוריה הזו. 

פורסם

הרגע ראיתי סרטון על אקטרים שהמלצת בסרטון של אפקס. הוא גם בדק את רסיסט ונראה אותה תוצאה בדיוק. כנראה אנסה את רסיסט.תודה בכל מקרה. 

מתבאס לאחרונה מהפורום שכל הוותיקים נעלמו מה ואין עם מי להתייעץ .

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, 98civic כתב:

בינתיים כבר הזמנצי את קיור. עם זאת אטוס רסיסט הוא עם גרפן , מוצר היחיד עם גרפן שנשלח לארץ באמזון. ראיתי סרטונים והבנתי שהוא נותן חלקות וברק מצויינים. רציתי את אדאמס אך הוא לא נשלח לצערי.אני משתמש בחומרים האלה כל שטיפה שייגמרו מהר.חח

מאמזון גרמניה יש הרבה מוצרים מבוססי גררפן שנשלחים.

יש גם ציפויים שמחליפים את הציפוי הקרמי והם הדור החדש.

למשל

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

גרמניה גובים משלוח ובדיוק על דור חדש אנו מדברים. לסט קואט כבר לא כזה מיוחד כפי שהיה שיצא חדש. ממה שאני מבין רובם דומים עד זהים. כרגע עם אדרמס , ממתין לגיאון כיור ומתלבט בין לסט קואט , רסיסט או גיטכניק c2v3. יש מישהו פה שניסה אותם?

פורסם

יש לך ציפוי כל שהוא או שהוא הגנה העיקרית? 

כל כמה זמן מיישם? 

פורסם

קיבלתי היום את קיור ומגבת ייבוש של ראג קומפני. מגבת עלתה 28 דולר ובארץ עולה 160 שקלים. קיור עולה 34 דולר ובארץ 175 שקלים. חבילה הגיעה עם שליח עד הבית תוך 3 ימים מרגע ההזמנה. אם נוסיף משלוח בחנות בארץ אז חסכתי 150 שקלים, שזה לפחות עוד 2 מוצרים מאמזון. 

• תוכן חדש...