Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל את חכמת ההמונים פה,

יש ברשותי סט של אודיסון ברכב, קומפוננט VOCE AV K6, מגבר audison 4.9 bit  וסאב מוגבר APBX 10 AS2 

הרכב שעליו מותקן הסט הוא טויוטה קורולה 2020 לאחר התקנה וכיוונים אני שם לב שהסאונד לא אותו דבר כמו שהיה לי באוטו הקודם (IS300H)

המתקין המליץ לי להתקין UNIT (דאבל דין) חדש 10' כי מה שטויוטה מביאה לא מלהיב, לא נאמר לי השם של החברה אך הוא אומר שזה מגיע עם חיבור אופטי מה שישנה את הסאונד ממש.

אשמח לקבל את עזרתכם לכמה שאלות.

1. ברכב כרגע יש ANDROIDBOX שהותקן מהחברה האם ישנה אפשרות לחבר את המערכת אליו ויהיה הבדל בשמע?

2. אם אני מחליף UNIT נאמר לי על ידו שאם אני מחליף רכב זה יכול לעבור איתי רק מחליפים פאנלים, האם זה נכון?

3. אם אני מחליף האם באמת יהיה כזה הבדל משמעותי בסאונד?

תודה לעוזרים

פורסם

1.לא ניתן לענות על השאלה הזאת כי צריך לדעת קודם כל מה היכולות של המכשיר 

איזה כניסות ויציאות יש למכשיר ואז להבין אם הוא יכול לשמש כיחידת ראש מול הציוד הקיים.

2.מה שהוא הציע לך אני מניח זה יחידת ראש 2DIN עם מסך "צף" 10 אינצ במידה וכן 

ניתן להעביר את היחידה לכל רכב אחר שניתן להרכיב עליו מסגרת 2DIN במקום היחידה המקורית.

3.כיום אני מניח שאתה מחובר לכניסות "היילבל" במגבר מיחידת הראש

יחידה עם יציאה אופטית תתן לך איכות הרבה יותר טובה.

4.אופציה טובה ויחסית זולה היא להוסיף מודול BT ברזולוציה גבוהה 

דאז אתה יכול לשדר אודיו ישירות למגבר {מהנייד או כל נגן איכותי אחר} בלי לעבור בכלל ביחידת הראש.

https://www.audison.eu/news/bcon/

• מעניין 1
פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובות,

לגבי תשובה מס' 4 אני צריך להתחבר למכשיר בBT? כרגע אני מנגן דרך פלאפון שמחובר למערכת עם APPLE CARPLAY.

האם יש אפשרות לחבר את המכשיר הנ"ל ככה שיעבוד מול הCARPLAY?

פורסם

כיום אתה מחובר בקאר פליי בחיבור חוטי אני מניח 

ואז אתה משדר ליחידת הראש שמשדרת למגבר באופן פחות איכותי דרך יציאות היילבל.

המודול BT הנל הוא אינטגרציה למגבר שלך מתחבר למגבר בכבל אופטי 

הוא מוסיף אופציה BT ברזולוציה גבוהה 

עקרונית הכל נשאר אותו דבר כמו כעת עם חיבור הקאר פליי מלבד 

שנוספת לך האופציה גם לשדר אודיו אלחוטי ברזולוציה גבוהה 

ישירות למודול ואז למגבר באופטי ,זאת אופציה איכותית.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...