Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, אשמח לשמוע את דעתכם על האוטו. צריכת דלק, אמינות, החזקה, נוחות ועוד...

הבנתי שזה אוטו שדיי יקר להחזיק, אם האוטו במצב מכני טוב ולא עבר הרבה, ואני אחד ששומר על רכבים ומתחשב, האם בכל זאת הרכב ישאב לי את כל הכסף?

חשוב לי לדעת כי אני חייל כרגע, אבל עובד. 

פורסם

כל הכסף בשביל ילדה בכתה ו' יכול להיות 100 ש"ח בחודש, לחייל 1000, ולחייל שעובד 2000...

יש חייל שעובד ומרוויח 3000 שח בחודש אבל מעשן 3 קופסאות מלבורו כל יום. הוא תמיד במינוס.

כמה כסף נשאר לך פנוי בחודש לאחזקת הרכב?

מי ישלם ביטוח, טסט, טיפולים ודלק?

האם יש יישור קו ברכישה? טיפול כל שהוא, צמיגים/טסט/ מצבר ?

לפי זה מתקצבים רכב. הרכב שבחרת דיי אמין אבל אתה צריך להכיר מוסכים מתמחים שלא שייכים ליבואן. לחבר שלי לקחו 18,000 על משאבת דלק שהלכה...הרכב היה בן 5. האם כולם ככה? לא יודע. חוץ מזה יש 3 כאלו אצלנו בישוב ולא שמעתי על צרות מהן. תבדוק ברשת ותריץ חיפוש כאן בפורום.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לפני 4 שעות, ST12345 כתב:

כל הכסף בשביל ילדה בכתה ו' יכול להיות 100 ש"ח בחודש, לחייל 1000, ולחייל שעובד 2000...

יש חייל שעובד ומרוויח 3000 שח בחודש אבל מעשן 3 קופסאות מלבורו כל יום. הוא תמיד במינוס.

כמה כסף נשאר לך פנוי בחודש לאחזקת הרכב?

מי ישלם ביטוח, טסט, טיפולים ודלק?

האם יש יישור קו ברכישה? טיפול כל שהוא, צמיגים/טסט/ מצבר ?

לפי זה מתקצבים רכב. הרכב שבחרת דיי אמין אבל אתה צריך להכיר מוסכים מתמחים שלא שייכים ליבואן. לחבר שלי לקחו 18,000 על משאבת דלק שהלכה...הרכב היה בן 5. האם כולם ככה? לא יודע. חוץ מזה יש 3 כאלו אצלנו בישוב ולא שמעתי על צרות מהן. תבדוק ברשת ותריץ חיפוש כאן בפורום.

אני עובד בשביל רכב, אני לא מעשן ולא מבזבז כסף בכמות. נשאר לי כל חודש כמה אלפים בודדים והדלק עליי יהיה, ביטוח גם עליי אבל עם קצת עזרה מההורים, טיפולים וטסט גם עליי. יש לי עוד כסף שחסכתי מלפני הצבא ולא רק מה שאני מרוויח. יש לרכב טסט לחצי שנה, צמיגים יחסית חדשים, מצבר לא עשה לו בעיות אבל מצבר זה לא כזה יקר אז אין לי בעיה.יש לי קשר עם מוסך טוב שלא קשור ליבואן. לחבר שלך לקחו 18,000 ש"ח על משאבה בביואיק או ברכב אחר?

פורסם

להקרוס - אצל היבואן. ובהחלט יכול להיות שהוסיפו שם טיפול גדול ועוד, אני כבר לא זוכר, בזמנו הוא אמר לי את זה כשהתעניינתי ברכב, בסוף קניתי מונדאו. 

פורסם
לפני 3 שעות, ST12345 כתב:

להקרוס - אצל היבואן. ובהחלט יכול להיות שהוסיפו שם טיפול גדול ועוד, אני כבר לא זוכר, בזמנו הוא אמר לי את זה כשהתעניינתי ברכב, בסוף קניתי מונדאו. 

וואי וואי נשמע מאוד מפחיד... 18 אלף בגילי זה לא צחוק.

מבחינת הדלק, עם רגל עדינה על הגז אפשר להגיע לתוצאות נורמאליות?

פורסם

מנוע 3.5 ליטר V6 לא הולך רחוק. שוב, תשאל למי שיש את הרכב, מאז שעודכנתי בפעם האחרונה, עברו 6 שנים והרכב התבגר מאוד מאז, צריך לשאול אנשים עם ידע עכשווי. 

פורסם

ולמה אתה נעול על הרכב הזה?

חייל, בלי משפחה? אתה מתכנן להסיע עוד אנשים על בסיס קבוע?

מנוע 3.5 ליטר v6, לא יהיה חסכוני בדלק, ואם אתה אם רגל עדינה על הגז, תוכל לקנות רכב יותר קטן וחסכוני שיתאים לצרכים שלך כרגע.

מה התקציב שלך? 

כמה זמן מתכנן להחזיק את הרכב?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

ולמה אתה נעול על הרכב הזה?

חייל, בלי משפחה? אתה מתכנן להסיע עוד אנשים על בסיס קבוע?

מנוע 3.5 ליטר v6, לא יהיה חסכוני בדלק, ואם אתה אם רגל עדינה על הגז, תוכל לקנות רכב יותר קטן וחסכוני שיתאים לצרכים שלך כרגע.

מה התקציב שלך? 

כמה זמן מתכנן להחזיק את הרכב?

אני לא נעול על הרכב הזה אני פשוט מאוד מחבב את האוטו.

יש לי משפחה פשוט הם לא יכולים לעזור יותר מידי, ואני לא יודע לגבי הסעת אנשים ברכב זה באמת יכול להשתנות בכל רגע.

התכוונתי רגל עדינה על הגז מהבחינה אני שומר על הרכב ונוסע מחושב לא לוחץ כל היום ומבזבז מלא דלק, אני לא קונה את הרכב בשביל ביצועים או משהו כזה אני קונה בגלל המראה, היוקרה, הנוחות, ואיכות גבוהה במחיר נוח. תקציב של 45 אלף ש"ח ואני מתכנן להחזיק את הרכב עד שאוכל לחסוך לרכב היברידי עם סוללות חזקות כמו יונדאי סונטה צורה קודמת למשל שזה רכב מאוד חסכוני וגם מפנק, שזה יכול לקחת בין שנה לשנה וחצי או קצת יותר...

• תוכן חדש...