Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי רכב קיה פיקנטו 2012.

הכל היה בסדר באוטו עד שנכנסתי לשטיפת רכב (גירניק חיצוני ואז מנהרה), אחרי שיצאתי מהמנהרה ראיתי שיש מים מטפטפים בצבע צהוב מתחת לתא הכפפות בתוך האוטו וגם בצד ימין של הרכב מחוץ לאוטו (לא יודע אם זה הסבון).

אחרי שהתחלתי לנסוע והפעלתי מזגן הוא מרעיש יותר מהרגיל ולא מוציא כמעט אוויר בכלל (החלפתי מדחס ומילאתי גז במזגן לפני כמה חודשים).

יש למישהו מושג מה התקלה יכולה להיות? האם זה משהו במזגן או תקלה יותר גדולה ודחופה?

נסעתי מספר דקות אחרי השטיפה וראיתי שהמים עדיין מטפטפים מחוץ לאוטו.

פורסם
לפני 8 דקות, om2 כתב:

סביר להניח שנכנסו לך מים לתוך המפוח של המזגן

במידה וכן יש משהו לעשות עם זה או לחכות שיתייבש פשוט?

פורסם

ייתכן והפילטר אויר של המזגן (אם קיים) נרטב וחוסם כמעט לחלוטין את מעבר האויר. לא שולל גם מעט מים באיזור המפוח אבל זה לא אמור למנוע מהמפוח להסתובב ולייצר דחיפה של אויר.

תנסה להמתין יום\יומיים ולראות אם זה מסתדר.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה שאיציק כתב.

היות והפילטר נמצא מאחורי תא הכפפות זה מתאים ממש לשני הסימפטומים שהצגת.

- חוסר מעבר אויר

-נזילת נוזלים בדיוק מאיזור הפילטר.

תוציא את התא כפפות, פרק את הפילטר, תראה אם הוא רטוב. במקביל תפעיל לרגע את המיזוג בלי פילטר ותראה אם האויר זורם כבעבר.

לא צריך אפילו כלים בכדי להוציא את הפילטר. תסתכל בספר רכב/גוגל/יוטיוב... ממש לא. מסובך.

אם וכשתמצא שמקור הבעיה זה הפילטר- אני במקומך פשוט קונה חדש ושם אותו. לא עניין יקר בכלל. 

פורסם (נערך)

היי תודה על התגובות, פירקתי (לדעתי לא היה שם פילטר בכלל) אני רואה קצף באזור שם, כן הוצאתי שם עם קליפסים משהו שלא נראה כמו פילטר, בכל מקרה המזגן בלעדיו גם עובד יותר טוב מאתמול עדיין לא בשיא התפוקה בכלל.
מצרף תמונה

WhatsApp Image 2022-03-13 at 10.32.16.jpeg

כמו כן כבר קפצתי למוסך לטיפול תקופתי (האוטו של חברה שלי והיא טוענת שלא עשתה טיפול כמה שנים טובות באזור ה 5 שנים).
זו ההצעת מחיר שקיבלתי האם נראה הגיוני? (מדבר מבחינת מחירים אני לא מדבר כרגע על האם יש צורך בכל החלפים פה או לא)

WhatsApp Image 2022-03-13 at 11.4922.22.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Yarinsha11
פורסם

מה שהוצאת עם הקליפסים זה המכסה של הפילטר.

הפילטר זה החלק שכתוב עליו made in china. זה מסביר למה עדיין לא יוצא אוויר. שלוף אותו החוצה והחלף בחדש.

פורסם

5 שנים בלי טיפול?

אני הייתי מחליף הכול, בלי לחשוב.

לפי המחירים, מדובר על חלקים תחליפים?

הגיוני שגם פילטר המזגן סיים את תפקידו, בנוסף למים, למרות שרוב הסיכוי שהוא פילטר נייר פשוט.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 11 דקות, לירון .ה. כתב:

5 שנים בלי טיפול?

לפי המחירים, מדובר על חלקים תחליפים?

הגיוני שגם פילטר המזגן סיים את תפקידו, בנוסף למים, למרות שרוב הסיכוי שהוא פילטר נייר פשוט.

כן מדובר על חלקים חדשים תחליפיים. לגבי המזגן, הוחלף לפני שנה מדחס ופילטר ככה שהוא די חדש אבל בכל מקרה שיחליפו אותו לאור מה שקרה אתמול.

פורסם
לפני 25 דקות, לירון .ה. כתב:

5 שנים בלי טיפול?

להחליף הכל כולל החברה או שעדיין לא ? :mm_tongue

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב האוטו עבר טיפול לכל המודאגים. בנוגע למזגן הפילטר היה סחוט מים באמת מהשטיפה הוחלף ועכשיו תקין.

תודה רבה לכולם על העזרה.

בנוגע לחברה אנחנו עובדים על היחס לאוטו כרגע מקווה לשיפור בעתיד 🤣

פורסם (נערך)

אגב למניעה עתידית, איך זה הגיוני שמים נכנסו לפילטר של המזגן משטיפת רכב? 

עריכה אחרונה על ידי Yarinsha11
פורסם (נערך)

יכול להיות. שהניקוזים סתומים. מתחת למגבים. ובשטיפה קיבל כמות גדולה של מים בזמן קצר.

מציע גם בכנפיים. למטה לפרק ולנקות. יש שם בדרך כלל זבל ממשך השנים. שמפריע לנקז מים.

עוד דבר. מומלץ לסגור תמדף סרקולציה.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...