Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו s60 t5 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מצאתי וולוו שנת 2015 דגם s60 t50 r-design plus יד 3 עם 130,000 קמ.

הרכב עבר החלפת מנוע לפני שנתיים בגלל שהסדרות הראשונות של המנועים האלו היו ידועים בתור מנועים עם בעיות רינגים ואכילת שמן והוחלף מנוע לסדרות החדשות האמינות יותר.

האם החלפת המנוע זה משהו שבגללו כדאי לפסול את הרכב ולעבור לבא בתור?

גם הצלחתי להגיע עם המוכר למחיר דיי טוב ביחס למצב השוק היום בגלל סטאטוס הרכב.

אשמח לחוות דעתכם על המצב, האם לעובדה שהמנוע כבר שנתיים לאחר ההחלפה והכל תקין יש השפעה על קבלת ההחלטה?

כמובן שבמידה ואחליט ללכת על הרכב אקח אותו לבדיקה והכל, לבינתיים נבדק שטר המכר של המנוע החדש והרישיונות.

פורסם

אישית - זה לא היה מרתיע אותי. האם בשטר המכר מופיע מקור המנוע המוחלף? האם התקנתהמנוע החדש כבר עודכנה ברישיון הרכב?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי את מספר הרכב שממנו פורק המנוע והמנוע הורכב בפברואר 2020, הרכב עבר 2 טסטים מאז והכל מעודכן ברישיון

פורסם

הרכיבו באחריות מנוע מפירוק?

האם יש היסטוריה ודוח שמאי של הרכב ממנו פורק המנוע? אחרת יתכן שמדובר במנוע שעבר הרבה ק"מ, לא טופל כמו שצריך או שאף סבל מנזק עקיף בעקבות התאונה (למשל, פגיעה ברדיאטור שלאחריה המנוע עבד מספר דקות ללא צינון).

על פניו הייתי מתרחק.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

למיטב ידיעתי המנוע החדש ירד מרכב שנת 2018 יש לי את המספר רכב ככה שאוכל לנסות לקבל היסטוריה ממאיר להבין מה היה הסטאטוס של הרכב לפני הלקיחה(מבחינת טיפולים, קמ וכו)

פורסם

130 אלף ק"מ זה לא מעט לרכב שנת 2015 ( גם יד 3 זה לא מעט),

צריך לקחת בחשבון בלאי נוסף.

לדעתי הבעיה המרכזית תהיה סחירות עתידית כך שאם אתה לא מתכנן להתחתן עם הרכב, עדיף לוותר . 
(מי יקנה וולוו יד 4 עם ק"מ נושק ל200 עוד שנתיים שלוש, סתם זורק דוגמא)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...