Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רתמות כבלים הרבה יותר קל לייצר מאשר שבבים.

אם כבר, צפוי גם משבר בייצור גלגלי סגסוגת, חלק גדול מזה מגיע מרוסיה.

אולי זה סוף סוף יפסיק את האופנה המטומטמת של צמיגי חתך נמוך ברכב משפחתי.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 16 שעות, vadim6385 כתב:

אם כבר, צפוי גם משבר בייצור גלגלי סגסוגת, חלק גדול מזה מגיע מרוסיה.

אולי זה סוף סוף יפסיק את האופנה המטומטמת של צמיגי חתך נמוך ברכב משפחתי.

גם אם קל לייצר, ספקים מקבילים מעלים מחירים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 6.3.2022 בשעה 07:35, vadim6385 כתב:

אם להאמין לכלכליסט (שלטעמי קרוב יתר על המידה לחנימון YNET...) "בפועל מדובר בהרבה יותר מ"חוטי חשמל" אלא במערכת מורכבת וצפופה של סיבים, כבלים חשמליים, חיישנים ומעבדים."

נתקלתי כבר במערכות אוטומטיות להכנת מחברים בארץ וזה באמת לא מסובך במיוחד (חותכן/קולפן/לוחץ שמזינים לקונקטור) אך אני מניח שהכינוי "רתמה" הוא זה שמטעה. כאשר מתייחסים לחיישן חמצן כאל רתמה שוכחים את כל האלקטרוניקה/תהליך כיול שהוא עובר. 

פורסם

ושוב בטח טסלה עושה את זה בעצמה... יצרני הרכב יצטרכו להתאים עצמם לייצר יותר ויותר חלקים בעצמם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא, ניראה לי כעת הצפי הוא ל2023.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

אפשר באמת להגיד שלום למשבר השבבים? 

ממש לא.

אצלי מצד אחד אני מוצא עצמי תומך במוצר שהיה צריך לעבור לעולם הבא - רק בגלל שאין מספיק שבבים כדי להעביר לקוחות למוצר חדש.

מצד שני המוצר החדש לא יכול להמריא כמו שהוא היה אמור - כי מה שעוצר אותו זה חומרה שכוללת שבבים.

מצד שלישי אותה חומרה עולה עכשיו פי 3 מאשר לפני שנתיים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

הדבר היחיד שאתה מוזמן להגיד שלום לו זה ליכולת שלך לקנות מוצרים במחירים (שלפני שנתיים היו) נורמליים. מזה אתה יכול להיפרד בשקט.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 שעות, עדי-אל כתב:

עדיין לא, אבל לא מאמין שהמצב הזה יימשך עוד תקופה ארוכה, בסופו של דבר אנחנו בעולם תחרותי, ואם היה אפשר לייצר מוצר במחיר X לפני הקורונה ולהיות רווחיים - חוקי הכלכלה של משק פתוח יגרמו לכך שבסופו של דבר המחיר יחזור להיות נורמלי ותחרותי (בכפוף כמובן להתאמות אינפלציוניות)

פורסם

משבר הרתמות מתחיל לתת את אותותיו: פולקסווגן סוגרת את אחד המפעלים הראשיים שלה לשבועיים. מדובר במפעל בו מיוצרים הגולף והטיגואן. Audi עוצרת את הייצור של ה-A4, ה-A5 וה-A6. פורשה גם הקפיאה ייצור במפעלים מסוימים.

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/hy6zwu7b5

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...