Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנצ'ריות ואיזונים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...אני מחפש פנצ'ריה שיש לה מכונת איזון של ג'אנטים "סגורים" כלומר ללא חור...ע"ע GTI....שהאיזון מתבצע על הרכב ללא פירוק הגלגל כמו אצל משאיות...

באזור תל אביב...תודה...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

אני אתקשר לשם...

מישהו יודע אם יש לאנטון את המכונה המדוברת??כי בשביל לאזן צריך לקנות צמיגים ,לא?? :lol: ועדיף בזול...

תודה...

פורסם

זה ברור לי...אבל אם אני אקנה צמיגים ואלך למישהו אחר לאזן זה יעלה כסף??כמה?? לכל גלגל??

שוב תודה..

פורסם

אם אין לו מכונת איזון(לאנטון) אז איך הוא מאזן על המכונה??קודם אמרת שאין לו מכונה??יש לו מתאם או משהו כזה??

פורסם
אם אין לו מכונת איזון(לאנטון) אז איך הוא מאזן על המכונה??קודם אמרת שאין לו מכונה??יש לו מתאם או משהו כזה??

יש לו מכונת איזון לגלגלים מפורקים, לא איזון "דינאמי" כשהרכב עם גלגלים מורכבים.

עלות איזון "דינאמי" היא באזור ה-250 שקל לכל הגלגלים.

פורסם
שלום לכולם...אני מחפש פנצ'ריה שיש לה מכונת איזון של ג'אנטים "סגורים" כלומר ללא חור...ע"ע GTI....שהאיזון מתבצע על הרכב ללא פירוק הגלגל כמו אצל משאיות...

באזור תל אביב...תודה...

תצטרף אלינו מחר,

אנחנו קבוצה של 50 צמיגים בערך, שהולכים להחליף מחר בפתח תקווה.

לבחור יש איזון לג'אנטים סגורים.

ובכל מקרה תקבל גם מחיר טוב, כי אתה בא עם כל "החמולה" :wink:

פורסם
אני אתקשר לשם...

מישהו יודע אם יש לאנטון את המכונה המדוברת??כי בשביל לאזן צריך לקנות צמיגים ,לא?? :lol: ועדיף בזול...

תודה...

1 אנטון בקושי יודע לקרוא את הפירמה של הצמיג...

2 ב"צמיגי פרץ" בז'בוטינסקי בפ"ת ,יש מכשיר לאיזון דינאמי.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ליד זוארץ וליד מוסך ליטל יש עוד מקום, לא זוכר את השם (המליצו עליו בליטל), הבחור רצה 80 לזוג צמיגים. בסוף הבאתי לו 40 וסגרנו עניין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רבה לכל העונים.....

ככל שאני מתקדם בזמן עם הצרפתייה שלי אני רואה שהדברים שבעל הרכב(במקרה הזה אני ,במקרה אחר אתם)יכול לעשות/לפתור הוא די שואף לאפס וכמעט כל דבר מחייב עזרה חיצונית(מוסכים וכו')....בלי שום קשר לאיזון....

תודה תודה.....

• תוכן חדש...