Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני לפני רכישה של סוני WH1000M3/4 ובחנות אומרים לי שבשביל להשתמש בא ולהתחבר אליה אני צריך 

להוריד אפליקציה ?

מזה הדבר הזה גם שילמת כל כך הרבה וגם דורשים ממך אפליקציה 

הדבר השני הגיוני מישהו מכיר את זה ?

תודה 

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

למחשב לא.

לאייפון הורדתי את האפליקציה רק לחיבור הראשוני.

האפליקציה גם עוזרת לעשות קליברציה לסביבה.

זה לא איזה ביג דיל. אני מתחבר עכשיו בנייד בלי האפליקציה. 

אבל אל תקנה. מה זה. גם תשלם הרבה כסף וגם אפליקציה?!?!

• מצחיק 1
פורסם

בחנויות ניסיתי להתחבר לm4 אבל הוא לא מתחבר לs21 ופשוט לא השמיע אולי הסוללה היית חלשה מידי 

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

אין קשר בין מצב הסוללה ואם שומעים או לא, אלא אם היא באפס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כנראה עובדים מוכרנים לא מוצלחים נאמר לי שחובה אפליקציה אבל בסדר מקווה שיעבוד רגיל

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

לא חובה אפליקציה באף אוזניות מהסדרה הזו, אני כן ממליץ להוריד את האפליקציה של סוני, היא מאפשרת שימוש נוח בכל הפונקציונליות של האוזניות. היא קטנה, חפה מהודעות/נוטיפיקציות לא רצויות וה UI שלה טוב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני עם הדור השלישי וקולגה במשרד עם הדור הרביעי ומתחברים ללא הצורך באפליקציה
כנראה שלא נכנסת למצב סנכרון בחנות ולכן זה לא הופיע לך.
פעם הבאה לחץ על הדלקה והחזק את הכפתור לחוץ עד שהוא נכנס למצב סנכרון.
היתרון לדור הרביעי שהוא יכול לעבוד במקביל ב2 מכשירים ואין צורך לסנכרן כול פעם מחדש (די מציק כשאני עובר מהטלפון לטאבט בדור השלישי)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

יכול להיות שהאוזניות בחנות לא היו במצב Pairing (אוזניות שלא חוברו לשום התקן ייכנסו למצב הזה ישר בהדלקה).

ואם היו במצב Pairing אז לזכור שמכשירי BT רבים כולל אוזניות, מכילים רשימה סופית של התקנים שאליהם הם יכולים להיצמד (8-10-20-100 כל מכשיר והמגבלה שלו).

בד"כ מה שעושים במצב כזה הוא לאפס את הרשימה הזו, בחלקם ניתן גם להסיר הצמדה ספציפית, מכשיר עם 8 מקומות שהוצמד כבר ל-8 התקנים, גם אם ייכנס למצב Pairing לא תצליח לבצע צימוד.

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

יכול להיות שהאוזניות בחנות לא היו במצב Pairing (אוזניות שלא חוברו לשום התקן ייכנסו למצב הזה ישר בהדלקה).

ואם היו במצב Pairing אז לזכור שמכשירי BT רבים כולל אוזניות, מכילים רשימה סופית של התקנים שאליהם הם יכולים להיצמד (8-10-20-100 כל מכשיר והמגבלה שלו).

בד"כ מה שעושים במצב כזה הוא לאפס את הרשימה הזו, בחלקם ניתן גם להסיר הצמדה ספציפית, מכשיר עם 8 מקומות שהוצמד כבר ל-8 התקנים, גם אם ייכנס למצב Pairing לא תצליח לבצע צימוד.

תודה רבה עכשיו הבנתי תודה 

:) 

אם יש כאן מישהו מאזור אשדוד שנוסע לאילת ומוכן להביא לי אשמח 

פה ממש שוחתים במחירים 

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

• תוכן חדש...