Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מאזדה CX-30, רכב בצבע שחור. 

עושה PPF לכל הרכב, מה עדיף, שקוף מבריק או מט? מה לדעתכם יותר יפה ויוקרתי? 

איך המט מבחינת ניקיון/סימנים/טביעות אצבע/הצהבה? 

אם אני עושה מט, האם יכולים לעשות לי בעיות בזמן טסט? כמובן שעל הפנסים יהיה ציפוי שקוף. 

פורסם

שלום. 

לשאלתך, 

איך המט מבחינת ניקיון/סימנים/טביעות אצבע/הצהבה?

הכל תלוי באיזה מותג Ppf אתה מתקין. 

הppf שמותקן אצלי בסטודיו מתנהג מהבחינות האלה בצורה זהה גם במבריק וגם במט,כלומר יש אחריות מלאה לחמש שנים מהצהבה, לגבי ניקיון - קל מאוד  והppf שלנו הידרפובי ככה שיש לך את כל התכונות של ציפוי ננו במדבקה,גם במבריק וגם במט. 

לגבי הטסט אין שום בעיה לעבור טסט עם ציפוי מט. 

ככה שהשאלה שלך היא מה אתה יותר אוהב מבחינת הנראות. 

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור! 

טל צמח

0528023122 

Car.ma Auto Studio 

• אהבתי 1
פורסם

לעניות דעתי, על עניין המט פחות מחמיא, הCX30 רכב מעוצב ויפייפיה, ללא ספק הברק מחמיא ומספק עומק.

אני הייתי בוחר בציפוי שקוף מבריק.

פורסם

האם ציפוי ppf  מלא כולל גם את שמשות הרכב? האם מצריך פירוק פנסים, מראות, ידיות, סמלים? האם יש סכנת נזק מזה? שנגיד יהיה נזק לפנסים ותיכנס לתוכם לחות? שהסמלים לא יהיו מודבקים טוב אחר כך ויפלו? והפתיחה מהידית לא תעבוד כמו שצריך?  יש לי ממה לחשוש? 

חושבת עם ללכת על ציפוי מלא או רק בדלתות, פגושים, מכסה מנוע.. 

פורסם

ציפוי הPPF אינו נעשה על שמשות הרכב. יש אפשרות לעשות ציפויים אחרים על השמשה.

לגבי פירוק הרכב, מומלץ לפרק ידיות, מראות, מגנים ופנסים על מנת להגיע לתוצאה מקסימלית(לי אישית יש גם מוסך פחחות וצבע לרכבי יוקרה ככה שהפירוקים הם ממש קלים במיוחד ברכב מהסוג שלך).

ניתן לעשות התקנה של הציפוי PPF גם מבלי לפרק בורג ברכב.

במידה ותחליט ללכת על התקנה עם פירוקים תינתן אחריות מלאה על הפירוקים וההרכבות!

• תוכן חדש...