Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקר נגדי לסקר שעכשיו פעיל והאמת לא פחות מעניין..

מהנסיון הלא עשיר שלי אני יכול להגיד שפאסאט 2.0 הוא בעל ההתנהגות הגרועה ביותר.

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פונטו שנת 2001-2002 נראה לי, מנוע 1.3 ליטר :lol: פשוט זוועה!!!

ועוד האוטו של סבתא של חבר שלי וגנבנו לה את האוטו בערך 20 פעמים בשנה... עד שחבר שלנו שנהג באיזה מגרש , נכנס ב 60 קמ"ש במדרכה :evil: התוצאה לא הייתה טובה כפי שאתם מניחים...

והוא האשים את האוטו ולא את עצמו .

עוד רכב עלוב , יונדאי אקסנט מנוע 1.5 ליטר , גם של חבר... אוטו מהעבודה שנקרע לגזרים כל סוף שבוע :)

נכנס לתת היגוי כל כך מהר , אבל בזריקות תחת האוטו אלוף!! (כמובן עם אנדברקס)

יש לי עוד הרבה... אבל אני מגיע למסקנה שכל המכוניות האלו לא תוכננו להיות חיות כביש...

אז אני אפסיק אחרי שתי הזוועתיות שסיפרתי עליהן :twisted:

אני בדיוק זז עכשיו, אז

שיהיה שבת שלום , ותשמרו על עצמכם בכבישים !!!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

סברה ספורט.

היתה בבעלותי (מודל 1964) ופשוט היה בלתי אפשרי לנהוג בה:

כל הסרן הקדמי תוכנן מאוסף חלקים שהיו במכוניות אחרות והעסק פשוט לא תיפקד, כולל הההיגוי.

ממש סכנת נפשות.

מכרתי אותה כל עוד נפשי בי וכיום היא מוצגת במוזיאון המכוניות בתפן.

hist10e5.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

פורד דובליגו (?) - מסחרית מסחרית אבל דירבלק, כל סיבוב להתהפך?...

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

טנדר TATA דירבאלק מי העלאה את הסכנה הזאת על הכביש... עגלה עם סוסים מסתובבת יותר מזה

למה? ככה!

פורסם

המאבק ניטש בעוז בין אלמרה 1.8 "פרפקט" נבלה שקיבלתי כרכב חליפי מהליסינג, שכנראה עברה תאונה קשה, משכה לצד שמאל, היו לה 3 צמיגים זהים ואחד אחר (שבו 16 PSI, כמובן שניפחתי) ובכלל.. נבלה, ובין שברולט אופטרה, גם כן כרכב זמני מהליסינג. על האלמרה אני לא ארחיב, ברור לי שזה one-off, האופטרה מצידה הייתה בעלת זוויות גלגול מטורפות, הגה שהתנהג כאילו שאינו מחובר לשום מקום ודוושת בלם שכנראה קיבלה מערכת brake by wire ככה מתחת השולחן.

זוועה. מיותר לציין את רגשות ההקלה והשמחה שאחזו בי עת הלכה האופטרה חזרה אל ביב השופכין ממנו הגיחה וקיבלתי את המאזדה 3.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לאדה ישנה של חבר ממש לא יודעת להתנהג.....

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ארו (ARO), זה ג'יפ שקיבלנו בטיול ג'יפים האחרון ברומניה. הוא אמנה לא רע בכלל בשטח, אבל בכל מה שנוגע להתנהגות כביש, יש להמנע ממנו !

מנוע 2.5 דיזל, סוחב לא רע בכלל, אבל בעעע :?

צירפתי כמה תמונות, של הרכב שהיה שלי, ושל כל הקבוצה.

גדעון.

PDRM0675.JPG

PDRM0676.JPG

PDRM0687.JPG

!AWDSOME

פורסם

טיוטה היילקס, 2.4, דיזל, צבאית.

אחרי 300,000 קילומטר, המנוע כבר בקושי סוחב, וזה לא שהוא היה מפלצת כ"ס ביום הראשון שלו בצבא. כל עקיפה דורשת תכנון מוקפד מאוד, ודורשת התחשבות ברוחות ובזווית הכביש. בעליה - גם פול-טריילר עמוס לעייפה יעקוף אותך.

הבלמים לא נוסחים ביטחון בנהג. לא אחת אתה מתפלל שתצליח לעצור.

בולמי הזעזועים הקדמיים עייפים, מאוד. כל בלימה או האצה של הרכב מורגשת על הסרן הקדמי, ומיד מביאה אותך למצבי קיצון בהגה, למרות המחסור בכוח.

כבל הגז לא מקובע היטב למקומו, מה שהופך את דוושת הגז למפסק גז - ON וOFF. להלן - "לא לוחץ בכלל על הגז" או "פול גז".

ההגה מתקשר, יחסית לבחור אילם. וזה חוץ מהעובדה שכל סיבוב של הרכב דורש שעות של סיבובי הגה, בגלל מרחק אדיר מנעילה לנעילה.

שכחתי משהו?

כן... הרדיו מעביר תחנות בעצמו והכל מסריח מסיגריות.

רכב זוועה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יונדאי לנטרה מודל 98. הגה חרא, ברקסים חרא, ביציאה לעקיפות כבר יש תת-היגוי :lol:

במסחריות הנורא ביותר היה GMC ספארי. מנוע 6.5 ליטר טורבו דיזל, חזק מאוד ! אבל מהנסיעה יש סכנה לקבל מחלת ים !

:?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ג'יפ סופה ממוגן ירי במילואים.

הייתי שלושה שבועות נהג בג'יפ כזה לפני שלוש שנים.

רכב שהוסיפו עליו 2 טון מיגון מבלי לשנות לו את ההיגוי/בלמים.

הגה חסר תחושה לחלוטין, בלמים שבקושי מאטים את הרכב, ומרכז כובד גבוה עקב מיגון תא הנוסעים שגורם לכל הדבר המסוכן הזה לקבל זויות גלגול שממשיכות לנדנד את האוטו גם כשהוא כבר חוזר לנסוע בקו ישר.

דרך אגב, זה שהרכב בעל חלונות אטומים ומזגן שלא עובד, בצרוף עם שכפ"צ וכפלס"ט לא עוזר לתחושה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סובארו ג'אסטי.

יותר מזעזע מזה..אין. :?

זה כ"כ מזעזע שאני לא יכול אפילו לתאר את זה.

נ.ב - גם פורד פיאסטה משנות ה80 מזעזעת באותה מידה.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...