Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרונט - רק בסרן הקדמי או בשניהם ?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י EliC25,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אז ככה הix35 שלי (4X2) אחרי החלפת שני צמיגים בסרן הקדמי ואחרי החלפת משולשים, החליט לו לא לסוע ישר ולסטות פעם ימינה פעם שמאלה כל פעם שאני נוסע ישר חושבים אני איזה משוגע אחד

בקיצור כיוון פרונט ( אין בעיה בצמיגים הם מושלמים בדקתי)

השאלה היא כזאת, האם עושים רק בסרן הקדמי ?? או בשניהם ??

אשמח לתשובה ו*הסבר*

תודה רבה מראש!

• פיתרון
פורסם (נערך)

בשניהם

בIX35 גם בחלק האחורי אמור להיות בורג CAM שמכוון את הזווית של הגלגלים האחוריים, שמושפעת מהתבלות התותבים של זרועות המתלה האחוריות.

אין הרבה סרטונים שמצאתי בנושא, אבל זה אחד שמדגים יפה.

לצערי, גם בנסיון אישי ברכב שלי, וגם מנסיון של חברים, הרבה מכוני פרונט לא נוגעים בסרן האחורי והתוצאה היא שההגה ממשיך למשוך לאחד הצדדים גם אחרי כיוון פרונט.

image.thumb.png.c154f8dae6bf148b8fa755198d436488.pngimage.thumb.png.535ac7b80374345db5a12411374b6705.png

מצרף הסבר טכני על כיוון בקיה קרניבל, שאמור להיות דומה.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...