Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי שנים שבהם כשהיה לי זמן מת הייתי שולף את הנייד ומתחיל לגלול בפייסבוק\אינסטגרם נפטרתי מהאפליקציות האלו כי התחלתי להרגיש ממש מכור.

כעת בכל פעם שאני ממתין למישהו\בנסיעה כל שהיא או סתם בסיטואציה חברתית שבה כולם בפלאפון (עצוב אני יודע) פשוט אין לי מה לעשות.

אני אוהב כל מה שקשור למדעים\טכנולוגיה\פיננסים\כלכלה\DIY ולא אוהב פוליטיקה\חדשות\"תרבות" וכו'.

מחפש אפליקציה\אתר מעניינים שאוכל לקרוא בהם על מגוון נושאים לטעמי, אפשר באנגלית או בעברית, והכי חשוב שלא יהיה מלא בתוכן זבל ממומן ופרסומות כמו YNET, כלכליסט וכו'.

נתקלתי לאחורנה בMorning Brew שיכול להיות מעניין אבל לצערי אין להם APP.

אשמח לשמוע מה הייתם מציעים לי.

עריכה אחרונה על ידי Charge

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם (נערך)

תעשה מנוי ליוטיוב פרימיום (כדי שלא יהיו פרסומות ותוכל גם לכבות את המסך בזמן שימוש, או להשתמש באפליקציות אחרות), קנה אוזניות אלחוטיות ותהנה מכמות מטורפת של מידע נחמד.
אני גיליתי את העולם הזה לפני חודשיים, אחרי שקיבלתי "חופשה" מפייסבוק לחודש, ואז ראיתי שזה עושה לי טוב להתנתק, אז מחקתי את כל האפליקציות האלו מהטלפון שלי.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני ככה כבר שנים(ללא סושיאל מדיה בפלאפון). ובכלל אני מאפשר נוטיפיקיישנז רק מווטסאפ, imsg ופנגו(רק כי אני חושש שמשהו לא יתעדכן או לא יתריע ואקבל דו״ח).

אני דווקא נהנה מהרגעים הללו שאני לא מחובר למסך, ככה שאני מנצל את הזמן בבהייה בשמיים\בטבע, מוסיקה או האזנה לפודקאסטים\רדיו(מה שמגניב בפודקאסטים\רדיו הוא שאתה צורך את התוכן דרך האזניים בלבד...).

עבור הלו״ז שלי זה עובד סבבה, לא יודע להגיד אם זה יעבוד לפותח השרשור...

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם

מחזק את ההמלצה לפודקאסטים. יש המון מעולים בהמון תחומי עניין.

אם אתה מחזיק באייפון אז OverCast היא אפליקציה פי כמה וכמה יותר טובה מהמובנית של אפל. By a long shot.

יש המון תוכן מעניין מאוד.

מוסיף לזה גם המלצה לקינדל (או מכשיר או אפליקציה) ביחד עם האינטגרציה שלהם לAudiobooks ככה שאתה יכול להחליף בין אודיו בוק לספר וזה שומר לך על המיקום מסונכרן בין השניים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 29 דקות, Blaz00r כתב:

Reddit?

gonewild?

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 32 דקות, Blaz00r כתב:

Reddit?

זה.

אבל זה ליפול חזרה לדבר הבעייתי.

לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

gonewild?

😅 

יש מגוון, כול אחד ומה שטעים לו

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 18 שעות, יוסי פרנקוס כתב:

תעשה מנוי ליוטיוב פרימיום (כדי שלא יהיו פרסומות ותוכל גם לכבות את המסך בזמן שימוש, או להשתמש באפליקציות אחרות), קנה אוזניות אלחוטיות ותהנה מכמות מטורפת של מידע נחמד.
אני גיליתי את העולם הזה לפני חודשיים, אחרי שקיבלתי "חופשה" מפייסבוק לחודש, ואז ראיתי שזה עושה לי טוב להתנתק, אז מחקתי את כל האפליקציות האלו מהטלפון שלי.

ליוטיוב ופודקאסטים יש זמן משלהם, אני לגמרי מתחבר אבל כרגע פתרון ויזואלי שלא מצריך שליפת אוזניות וכו'.

לפני 18 שעות, method כתב:

ככה שאני מנצל את הזמן בבהייה בשמיים\בטבע

רעיון טוב.

לפני 18 שעות, Liviur כתב:

אם אתה מחזיק באייפון אז OverCast היא אפליקציה פי כמה וכמה יותר טובה מהמובנית של אפל. By a long shot.

אין לי אייפון, אילו אפליקציות מומלצות לפודקאסטים באנדרואיד?

לפני 15 שעות, Igalz כתב:

אתר quora נהדר, יש גם אפליקציה

מעניין, הורדתי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
לפני 15 שעות, Igalz כתב:

אתר quora נהדר, יש גם אפליקציה

לא ניסיתי את האפליקציה, אבל האתר מזעזע. הם יכולים ללמד את וואיינט איך מזלזלים בלקוחות, מפציצים אותם בספאם, ומערימים עליהם בכל מיני טריקים כדי שיגיעו לעמודים שלא כיוונו אליהם. גם ניהול התוכן גרוע יותר מבפורומים של תפוז, והשאלות חוזרות על עצמן יותר מבפורום הייעוץ במכירה פה אצלנו. רעיון יפה בסה"כ, אבל ביצוע כ"כ גרוע בכ"כ הרבה היבטים שלא הייתי ממליץ עליו לאף אחד. דעה אישית כמובן.

לפני 14 שעות, David32 כתב:

אבל זה ליפול חזרה לדבר הבעייתי.

דווקא ברדיט יש מספיק תוכן איכותי ששווה התעמקות, כולל דיונים שלא תראה במקומות אחרים עם מודרציה יותר חזקה. בשילוב עם האפליקציה הנכונה (כמו Reddit is Fun) זה כלי חזק מאד שבהחלט הייתי ממליץ עליו. כמובן שיש שם גם הרבה זבל ובחורות עירומים, אבל זה לא הפואנטה.

פורסם

Quora עדיין קיים ופועל? בשיא שלו (2015 כזה) הוא היה פלטפורמה מצויינת ובאמת אינפורמטיבית, מאז מהפעמים שיצא לי לגלוש שם הוא הדרדר ממש (מכל הבחינות, גם ממשק וגם תוכן)

פורסם
לפני שעה, Blaz00r כתב:

Quora עדיין קיים ופועל? בשיא שלו (2015 כזה) הוא היה פלטפורמה מצויינת ובאמת אינפורמטיבית, מאז מהפעמים שיצא לי לגלוש שם הוא הדרדר ממש (מכל הבחינות, גם ממשק וגם תוכן)

חי ובועט, אני קורא שם לא מעט

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 3 שעות, Charge כתב:

אין לי אייפון, אילו אפליקציות מומלצות לפודקאסטים באנדרואיד?

Pocket casts

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מסתובב עם תיק, אז ספר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש איזה אתר, קארזפורום או משהו כזה, ששורף לי זמן מת בכיף.

מעבר לזה, עבור מדע - מדע גדול בקטנה או מכון דוידסון. יש שם גם תכנים בסיסיים וגם תכנים מתקדמים יותר, והכל כתוב בכיף. החסרון - קצב העדכון של תכנים לא תמיד מתאים לדפדוף מזדמן.

• תוכן חדש...