Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Stackexchange מעביר לי שעות... 

הבלוג של גדי, לא מדויק, גם כן מעולה (לחובבי המתמטיקה) 

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

הזכרתם לי שלפני כמה שנים ניסיתי לגלוש בQuora עם הדפדפן וזה באמת בלתי אפשרי, אי אפשר לקרוא.

לא יודע למה בסוף ניסיתי להתקין את האפליקציה ונרשמתי (בחינם).

מאז אני קורא שם כבר שנים בהמתנות כמו שאתה מתאר, המון חומר מעניין באנגלית וגרמנית.

אתה בוחר לעתמך את תחומי העניין שלך והשפה. ממליץ (על האפליקציה).

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 8 שעות, Derish כתב:

כמובן שיש שם גם הרבה זבל ובחורות עירומים, אבל זה לא הפואנטה.

דווקא זה החלק הכי מעניין שם.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפות''ש הגעת למסקנה נכונה ונבונה.

אני מאד אוהב להיכנס ל gplanet של גיא בכור, למרות שלא תמיד אני מסכים איתו

אבל אני נהנה מכל רגע מהמנוי.

סיקורים בעיקר בנושא המזרח התיכון אבל עוד מיני נושאים פוליטים שונים חוץ ופנים.

פורסם

אם כבר נגענו בפודקאסטים, מנצל"ש כדי לבקש המלצות על כאלה בעברית בנושאי כלכלה, טכנולוגיה, ותרבות מודרנית. רצוי לא בפורמט של גן ילדים כמו 'חיות כיס' וכל השיט הפסאודו-אמריקני של תאגיד כאן, אלא יותר בכיוון של 'עושים היסטוריה' לפני שהם התמסחרו למוות. בשנים האחרונות נהיה פופולרי בעולם שסטנדאפיסטים פותחים פודקאסט בתור אפיק פרנסה נוסף, אז אם יש כאלה בישראל שמדסקסים ענייני דיומא זה גם עשוי להיות מעניין.

מודה לכם מראש.

פורסם
לפני 10 דקות, Derish כתב:

אם כבר נגענו בפודקאסטים, מנצל"ש כדי לבקש המלצות על כאלה בעברית בנושאי כלכלה, טכנולוגיה, ותרבות מודרנית. רצוי לא בפורמט של גן ילדים כמו 'חיות כיס' וכל השיט הפסאודו-אמריקני של תאגיד כאן, אלא יותר בכיוון של 'עושים היסטוריה' לפני שהם התמסחרו למוות. בשנים האחרונות נהיה פופולרי בעולם שסטנדאפיסטים פותחים פודקאסט בתור אפיק פרנסה נוסף, אז אם יש כאלה בישראל שמדסקסים ענייני דיומא זה גם עשוי להיות מעניין.

מודה לכם מראש.

כשבגרוש היה חור.

אתה תודה לי אחר כך

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

MIND PUMP - אנגלית - כושר אבל בעיקר מדברים שיחת גברים בהתחלה ואז מתפנים לשאלות מהקהל. 

בואו נדבר דוגרי - עברית - כל פרק מדובר על נושא אחד (בעבר היו יון ויאיר מדברים על נושא כל אחד בפרק אחד אבל עכשיו זה נושא בפרק). 

הפודקאסט של עומרי כספי

שומע בעיקר את השניים למעלה פחות את עומרי.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, Igalz כתב:

כשבגרוש היה חור.

זה חלק מרשת עושים היסטוריה.

בגדול הפודקאסטים שלהם (של הרשת) זה hit or miss אבל לסגנון אני נהנה מבערך 40-50% מהם שזה יחס לא רע.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 4 שעות, Liviur כתב:

זה חלק מרשת עושים היסטוריה

אני לא רואה בזה דבר רע, יש לא מעט פודקסטים טובים ברשת, יש גם כאלה שפחות.

בכל אופן, היום הוא חלק מהרשת של עושים הסטוריה, אבל הוא לא התחיל שם. וההצטרפות לרשת לא שינתה שום דבר בתכנים ובצורת ההגשה. 

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

שום דבר לא יתן לך את אותה מנת דופמין כמו רשתות חברתיות, זה מה שהן עושות, אז תבין את זה ואל תחפש את זה. המוח שלך יתאזן בסופו של דבר, זו התמכרות לכל דבר

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 53 דקות, Mech Morphix כתב:

שום דבר לא יתן לך את אותה מנת דופמין כמו רשתות חברתיות, זה מה שהן עושות, אז תבין את זה ואל תחפש את זה. המוח שלך יתאזן בסופו של דבר, זו התמכרות לכל דבר

אם כבר העלאת את עניין הדופמין. ממליץ לבצע הסרה של כל נוטיפיקשיין שיש בסלולר. לצמצם את הצלצולים והבהובים למה שממש חייבים. גם whatapp וטלגרם הייתי מוריד מהתראות הודעה וכדומה. הפרודוקטיביות תעלה וגם הראש לא יהיה עסוק רק בענייני סלולר, למרות שזה כיף לקבל את המנה הקטנה הזו.

בהתחלה זה היה לי מאוד קשה להתרגל אבל נהנים מהשקט הזה וגם אם ממש צריכים אותי יכולים להתקשר ולא לשלוח הודעה.

בצד השני זה יהיה עבורם שוק שאתה לא במענה מיידי אבל מתרגלים לכך, אם ממש צריכים אותך, שיתקשרו אלייך.

בנוגע לwhatapp, קבוצות לא רלוונטיות ליום יום עברו כבר לארכיון. 

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Mech Morphix כתב:

עדיף להחליף את ההתמכרות לתכנים איכותיים כשמשעמם מאשר לזבל שיש ברשתות חברתיות.

אבל יותר טוב לא להיות מכור בכלל ולא לשלוף את הטלפון כשמשעמם כמו מעשן ששולף סיגריה על אוטומט. זה קשה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התכוונתי לזה יותר בקטע שלא יצפה ש"תכנים איכותיים" יתנו לו את אותו אפקט כמו הרשתות החברתיות ואז יחזור אליהן. כי זה מה שקורה, וברגע שאתה מבין מה קורה יותר קל להתמודד עם זה

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...