Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני עם ציפוי ננו של קאר פרו על הרכב ועם אוטם צבע שלהם שנקרא hydro2lite  מבסוט מההידרופוביה והבידינג מאוד, מחפש שמפו חדש, עד כה הייתי משתמש בreset של קארפרו ואני לא מבסוט עליו הוא סותם/ מוריד לי את הציפוי מהר מאוד, חשבתי אולי לחזור למר. פינק או לסיטרוס של כימיכל גייז אבל אני לא יודע אם הם מתאימים לשימוש עם הציפוי ומה רמת המליחות אצלם .

דעתכם בנושא? תודה על הכל . משתמש גם עם מקציף של הגרניק וגם עם דלי .

פורסם

לא הגיוני בעליל שהשמפו הזה פוגע לך בציפוי, הוא נוצר למען המטרה הזאת, לשמור על הציפוי..

האוטם צבע שאתה משתמש פשוט לא מספיק טוב, כתוב שהוא מחזיק עד 3 חודשים אבל בתכלס אחרי פחות מחודש הוא לא מורגש… גם אני השתמשתי בו פעם.

פורסם (נערך)

בשביל ברק טוב שתצטרך לשים כל שטיפה כל שבוע / שבועיים בערך ממליץ להשתמש ב P&S BeadMaker

או ב Griot's Garage Ceramic Speed Shine (הוא מגן טוב יותר אם כי פחות ברק)

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

בגדול , לא מומלץ לשים כלום על ציפויי. מספיק שטיפה עם שמפו טוב וזהו. בלחץ קוויק דיטיילר וזהו. רסט זה אחד השמפואים האיכותיים שיש כך שלא נראה שהוא פןגע לך בציפויי. 

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

חייב לומר שאני לא מסכים. ציפויים דווקא דורשים תחזוקה בדמות אוטמים נוזליים מיוחדים, וטוב יהיה אם גם ייעשה שימוש בקוויק דיטיילר (מותאם לציפוי) מדי שטיפה. זה יאריך את חיי הציפוי ואת הביצועים שלו, לכן לא ברור לי למה לא מומלץ.

פורסם (נערך)

דווקא מה ש CIVIC אומר זה דיי נכון, ציפוי איכותי לא צריך TOPPER - אפשרי, אבל לא חייב.

כיוון שהתכונות של הציפוי בכללי חזקות כשמדובר בחומר איכותי, והברק שלו בכללי גבוה, אז יש חומרים נלווים שניתן ליישם אבל לא חייב.

דווקא CARPRO RESET זה שמפו מעולה ש"מחדש" את הציפוי לגמרי, לדעתי השמפו הכי טוב שקיים היום.

ניתן לרסס משהו מעל לחיזוק תמיד.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני רק שאלה, אני משתמש כ-Pre Wash בשמפו ליפט של קארפרו ואח"כ עובר עם דלי וככפה עם הריסט.

שמתי לב שכשהרכב מלוכלך מאד (יוצא לי לשטוף פעם בשבועיים/שלושה) - אפילו שמפו ליפט בדילול 1:10 (שאמור להיות חזק משמעותית מהריסט) 

לא מוריד את הלכלוך הראשוני ואין אלטרנטיבה ממעבר עם דלי וכפפה.

אז למה הפרה וואש? מה אני מפספס כאן?

פורסם (נערך)

אף שמפו לא יוריד את כל הלכלוך הראשוני, זה לכלוך שנתפס בלכה ובפח חייב תמיד כפפה וסבון נוסף.

PRE WASH נועד להוריד חול עומד אבק צואה ולכלוך רך יחסית שעדיין על הפח, ולרכך את הלכלוך הקיים שנשאר ולהקל יותר על השטיפה.

אתה לא רוצה לשטוף ישר עם כפפה וסבון על פח שהלכלוך יבש בו יחסית זה מתכון קל לסווירלים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...