Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HOT - שרשור שבחים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

@Shmelov ברור. הג'ינג'י שכח את המפתחות. הסיפור שלך היה יכול להכתב על ידי קישון.

לעצם העניין - האם מופעל אצלך WiFi calling? הדבר הזה צריך להיות מופעל הן ברמת הרשת (אם המכשיר שלך ברשימה הנתמכת תוכל לבצע דרך האתר, אם לא - תצטרך שוב את שירות הלקוחות), והן ברמת המכשיר (התפריטים שציין m3m3m3).

במקביל כדאי להפעיל גם VoLTE. אותה פרוצדורה כמו ה-WiFi calling.

ודרך אגב, אם הפונקציות מאכזבות אותך אתה יכול לבטל דרך תפריטי המכשיר, ברשת זה יישאר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Shmelov כתב:

אין לי קליטה טובה בבית. בטלפונים הקודמים בזמן שיחה זה היה יורד מ-4G ל-3G ואז

הייתה קליטה מלאה. פה זה לא קורה. איך עושים שזה יקרה? 🤣

ל 4G באופן טבעי אין יכולות voice אלא רק data ולכן בד"כ כשמוציאים שיחה אוטומטית המכשיר יורד ל 3G.

אם אצלך זה לא קורה אני מניח שמופעל אצלך VoLTE שזו טכנולוגיה שנועדה לבצע שיחות על גבי 4g.

נסה לכבות את האופציה הזאת.

פורסם

לפני 16 שעות, Shmelov כתב:

יש לי אייפון 13. גם לנציג של HOT אייפון 13.

באייפונים 11 וגם 12 הקודמים זה עבר אוטומטית ל-3G, גם אצל הנציג וגם אצלי.

פה הוא לא עושה את זה. ההגדרות זהות. אין לי אפשרות לבחור ידנית 3G,

רק 5G או 4G או 5G AUTO וניסיתי לשנות. לא עוזר.

אצל אפל יש מצב שהם אפילו שינו את העדיפות בעדכון של ה-IOS

לפני 15 שעות, sperial כתב:

לעצם העניין - האם מופעל אצלך WiFi calling? הדבר הזה צריך להיות מופעל הן ברמת הרשת (אם המכשיר שלך ברשימה הנתמכת תוכל לבצע דרך האתר, אם לא - תצטרך שוב את שירות הלקוחות), והן ברמת המכשיר (התפריטים שציין m3m3m3).

במקביל כדאי להפעיל גם VoLTE. אותה פרוצדורה כמו ה-WiFi calling.

אם עושים את זה המכשיר תמיד יישאר ברשת ה-4G/5G כל עוד הוא יכול, כי ב-3G הוא לא יוכל לעבוד עם VoLTE / WiFi-Calling.

אגב כדי להפעיל WiFi Calling, חייב ש-VoLTE יהיה נתמך ודלוק גם בצד הלקוח וגם בצד הרשת.

לפני 14 שעות, elad18 כתב:

ל 4G באופן טבעי אין יכולות voice אלא רק data ולכן בד"כ כשמוציאים שיחה אוטומטית המכשיר יורד ל 3G.

אם אצלך זה לא קורה אני מניח שמופעל אצלך VoLTE שזו טכנולוגיה שנועדה לבצע שיחות על גבי 4g.

נסה לכבות את האופציה הזאת.

לא נכון.

ל-4G אין יכולות Voice בערוץ Voice ייעודי (כמו שהיה ב-2G/3G).

אבל יש לו יכולות Voice, וקוראים לזה VoLTE, פשוט במקום ערוץ ייעודי ל-Voice הוא מעביר את הקול כדאטה על גבי ערוצי הדאטה.

למי שאין תמיכה / לא דלוקה האופציה של VoLTE, המכשיר חייב לרדת ל-3G לבצע שיחות, כי אין ב-LTE ערוץ Voice.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 22.12.2021 בשעה 10:21, m3x7r3m3 כתב:

אצל אפל יש מצב שהם אפילו שינו את העדיפות בעדכון של ה-IOS

גם בטלפונים הקודמים עם IOS15 זה היה יורד ל-3G.

עם ה-13 משום מה זה לא קורה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש מצב = לא בהכרח, אין לי מושג מה הם דוחפים לעדכונים שלהם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 22.12.2021 בשעה 10:21, m3x7r3m3 כתב:

לא נכון.

ל-4G אין יכולות Voice בערוץ Voice ייעודי (כמו שהיה ב-2G/3G).

אבל יש לו יכולות Voice, וקוראים לזה VoLTE, פשוט במקום ערוץ ייעודי ל-Voice הוא מעביר את הקול כדאטה על גבי ערוצי הדאטה.

למי שאין תמיכה / לא דלוקה האופציה של VoLTE, המכשיר חייב לרדת ל-3G לבצע שיחות, כי אין ב-LTE ערוץ Voice.

לזה התכוונתי כשרשמתי שאין לו יכולות voice "באופן טבעי" (=ערוץ voice ייעודי).

VoLTE זה פיצ'ר נפרד שיצא לשוק בערך שנתיים אחרי שה-4G יצא.

מה גם שהמכשיר חייב לתמוך בזה, אז לא הייתי אומר שזה חלק טבעי של 4G.

פורסם

זה אבולוציה של התקן.

כמו שתגיד ש-HSDPA/HSUPA הם לא חלק מ-3G רק בגלל שהם אבולוציה של התקן שלא יצאו עם התקן המקורי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא בא לי להתחיל להתווכח על הגדרות.

שורה תחתונה ניסיתי להסביר לפות"ש ש-VoLTE זו כנראה הסיבה שהמכשיר נשאר על 4G בזמן הוצאת שיחה לעומת מכשירים קודמים.

פורסם

עכשיו הבנתי אותך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 14 שעות, elad18 כתב:

לא בא לי להתחיל להתווכח על הגדרות.

אז אל תצטט את ליאור, חצוף

CMM.jpg

• מצחיק 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שרשור קצת ישן אבל מוסיף למי שרלוונטי לו.

סגרתי אינטרנט דרך תשתית HOT בתקופת הקורונה כשעברתי דירה כי הייתי חייב אינטרנט במיידי ובזק לא היו זמינים.

הנציג חיבר אותי לנציג מבזק בינלאומי הכל נסגר הגיע טכנאי והיה אינטרנט סביר. עד כאן החלק הטוב.

בסיום תקופת החוזה המחיר קפץ פלאים לרמת הלא הגיוני עבורי - החלטתי לעבור חברה ואם כבר לשלם הרבה שיהיה סיבים.

הוט ניסו לתת לי סיבים, שלחו טכנאי, אבל התשתית הסיבים שלהם דרשה שהטכנאי ימשוך כבל מעמוד ליד הבית ישירות לחלון שלי. פחות רלוונטי עבורי. וויתרתי.

דיברתי עם בזק, סיבים, מחיר קצת יותר יקר, הגיע טכנאי חיבר הכל טוב.

דיברתי עם הוט לניתוק. לקח זמן אבל הצלחתי לקבוע איתם לאסוף ציוד בעלות של כ 60 שח. הסכמתי.

התקשרו מחברה חיצונית לגבי האיסוף קבעו לתאריך בעוד שבוע סביב 10 בבוקר. סבבה. יום לפני מקבל SMS השליח אצלי מחר. אחלה.

מגיע למחרת - מתקשרים מהחברה החיצונית שליח עבר תאונה. בוא נקבע לשבוע הבא. סבבה.

במהלך השבוע לאחר מכן נציג שולח הודעה באחד הימים ב8 ערב - מחר אני אצלך.

יופי - יום למחרת - מחכה מחכה - לא הגיע.

לפני כמה ימים התקשרו לתאם שוב - תיאמנו לאתמול - ערב לפני מקבל הודעה שמאשרת הגעה שלו - מחכה מחכה - הטכנאי לא הגיע לא התקשר.

אני מתקשר אליו - יש לו בעיה ב GPS הוא תקוע ולא יספיק להגיע.
נמסר שאני משאיר את הציוד בארון חשמל מחוץ לדלת שיגיע לקחת כשיוכל - אישר - לא הגיע לא לקח.

היום חיכיתי 5 שעות לנציג שלהם ב WHATSAPP - אין אפשרות להתקשר.

תו"כ התקופה אני מקבל מכתבים מהוט שאני אחוייב בכ500 שקל עבור הציוד אם לא אזדכה עליו.

ברגיל לא הייתי מתעקש אבל עכשיו זה כבר עקרוני. אני רוצה פיצוי.

אם המצב היה הפוך אני בספק אם הוט הייתה כזו סבלנית כלפיי.

פניה לשירות לקוחות לא קידמה את הנושא.

פניתי לשירות פניות הציבור שלהם כמו שנכתב פה בשרשור, נראה לאן זה יוביל. אעדכן.

פורסם

הייתי במצב דומה לפני מספר חודשים. אפילו לא ניסיתי לתאם שליח. שמתי את המודם ברכב וניגשתי למרכז השירות בחוצות המפרץ. המרכז עבר למיקוםנחדש וצעדתי חתי קילומטר כדי למצוא אותו. המתנתי במקום איזה רבע שעה, הגעתי לפקיד ואז היתה סאגה: לא הצליחו למצוא את המנוי שאליו משוייך הציוד. מתברר שכיוון שהיתי רשום כמנוי עסקי דרך ITC היתה בעיה לאתר את רישומי הציוד. לקח איזה חצי שעה להחזיר מודם שעבר זמנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה לא הראשון וממש לא האחרון. 

מציע לך בחום לנסוע למרכז שירות שלהם ולהחזיר בעצמך, ולהתקשר ולוודא שניתקו אותך גם מהוט וגם מהוטנט במידה והם היו הספק שלך(כי מסתבר כשמחברים אותך זאת אותה חברה, כשאתה מתנתק אלו שתי חברות שונות- ממש פלא) 

ולשכוח מהשטן הזה שנקרא הוט לתמיד. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...