Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצעירותי למדו אותי שאסור לסובב את ההגה עד סוף מהלכו, ושאם אני מסובב ו"נתקע" במעצור - צריך להחזיר אותו טיפה לכיוון הנגדי כדי לא לגרום לנזק למשאבה ההידראולית.

אז השאלות שלי הן:

1. האם זה אכן כך? האם יכול להיגרם נזק למשאבה אם ההגה מופנה עד הסוף?

2. כיום, בעידן ההגאים החשמליים, האם עדיין אין לסובב את ההגה עד סוף המהלך?

פורסם

בעבר הגאים עם תגבור הידראולי היו ניזוקים\פורצים אם הגעת לנעילה והחזקת את הגה שם לזמן ממושך, כיום בעידן ההגאים עם התגבור החשמלי, אני לא רואה סיבה לנזק בעקבות מהלך שכזה.

פורסם

הנה הדף הרללונטי מתוך ספר הנהג של הסוזוקי קרוסאובר 2016:

image.thumb.png.c4a54e980c1586e95c25c0e264a86d30.png

בקיצור - ההמלצה היא להמנע מהחזקה ממושכת של ההגה בקצה הסקאלה, ומצויין כי החזקה אותן פעולות הגורמות חימום מערכת הבקרה עלולות, בשימוש חוזר, לגרום נזק.

פות"ש - ממליץ לך לקרוא את פרק ההיגוי בספר הרכב של הדגם שברשותך.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לסובב עד הסוף מותר, אחרת - למה זה אפשרי?
להשאיר במשך זמן לא מאד בריא לתגבור ההגה ולציריות.
לחנות עם גלגלים בזווית קיצונית לא בריא לציריות ולגומיות שלהן.
זהו, אל תתן לזה להטריד אותך יותר מדי, ביום יום אתה לא תמצא את עצמך במצב שאתה מגיע לנעילה מלאה לאורך זמן לא סביר, רק אל תחנה ככה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...