Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגמרה תקופת 4 שנים ואני מחליף בליסינג מיונדאי I20.

האופציות:  סיטרואן C3 פיילפק   אופל קורסה אדישן    מאזדה 2 דיינמיק    ואולי במדרגת מס גבוהה יותר יונדאי וניו אינטנס.

מודה שלגבי אירופאיות אני מגיע בפחות חשק.

נוסע 6,000 ק"מ בשנה. (זה רכב שני) 95% מהנסיעות בעיר, בדרך כלל משתמש לבד, לעיתים נדירות יש 4 נוסעים. יש לי סימפטיה לאבזור עודף. לא אוהב מוסך וגם לא לשלם הרבה במוסך 

מי יכול להעיר את עיני ביתרונות, חסרונות? לכל דגם או בפארמטרים לבחירה

תודה

פורסם

הייתי בוחר בסיטרואן, בעיר היא תהיה הנוחה מכולם, וגם מבחינת ביצועים היא מעל ומעבר בעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לנו במשפחה יונדאי וניו אינטנס. הרכב 1600 עם 123 כ''ס אבל הגיר הרציף מסרס אותו לטובת חסכון בדלק (ממוצע 13 ק''מ לליטר). יש התראת סטייה מנתיב - אלימה מדי לטעמי ובלימת חרום. הרכב יחסית גבוה ונוח לכניסה ויציאה. לדעתי לא שווה כל תוספת והוא לא מתחרה באופציות האחרות.

פורסם

מדובר בליסינג פרטי? או ליסינג תפעולי ממקום העבודה?

אני הייתי בודק את הקורסה. היא הכי נאה, תא הנוסעים שלה נעים משל השאר וגם נוח יותר לשימוש עם פקדים פיזיים עבור המזגן בניגוד לשליטה מהמסך בסיטרואן. בדוק אפשרות לקבל את הדגם המאובזר יותר אלגנס שמציע יותר מערכות בטיחות.

מאזדה 2 כבר מרגישה דיי מיושנת ותהיה פחות נוחה ושקטה מהאופל. הסיטרואן מעט קופצנית ותא הנוסעים שלה פחות נעים אבל לזכותה תנוחת ישיבה מעט מוגבהת שהופכת את הכניסה והיציאה לנוחות יותר.

אני לא רואה הצדקה לשלם יותר עבור הווניו. הוא מרגיש מיושן ולמעט תנוחת ישיבה גבוהה אין לו יתרונות משמעותיים על השאר.

בדוק אפשרות לקיה סטוניק 1.4 שמציע עיצוב חביב, אבזור טוב כולל אבזור בטיחות מתקדם, ותנוחת ישיבה מוגבהת.

פורסם

בליסינג פרטי מדרגת המס לא משנה...לכן נראה שמדובר במשהו דרך העבודה
גם אני הייתי מצטרף לסיטרואן (מה עוד שהרכב בליסינג אז עניין המכירה ועניין התחזוקה אמור פחות לשנות, ובקלומטרג' הנמוך שאתה עושה בכלל חוץ מטיפול בשנה לא אמור להיות לך שום ביקור במוסך).

• תוכן חדש...