Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מרתיע אנשים כי ישר עולה המחשבה שלא שמרו על הרכב או קרעו אותו.

אם ההחלפה בוצעה כמו שצריך לא צריכה להיות בעיה.

השאלה מדוע הוחלף? האם טופל בזמן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 7 דקות, yulianx כתב:

זה מרתיע אנשים כי ישר עולה המחשבה שלא שמרו על הרכב או קרעו אותו.

אם ההחלפה בוצעה כמו שצריך לא צריכה להיות בעיה.

השאלה מדוע הוחלף? האם טופל בזמן?

אין הסטוריית טיפולים.
איך בודקים שהוחלף כמו שצריך?

פורסם

אם אין היסטוריה הייתי מדלג.

• רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

האם שני חברי פורום מנהלים מכרז על אותה פיקנטו?

מכל מקום, ראה את ההתייחסויות בשרשור המקביל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המחשבה על זה שמכונאי בארץ יחליף מנוע בשונה מרובוט במפעל שמרכיב מנוע על פס ייצור , זה לבד גורם לי לעבור הלאה. אבל אולי זה רק אני והשריטות שלי 

• אהבתי 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

החלפת מנוע מרתיע, אבל לא חסר רכבים שהוחלף בהם מנוע ויש מספיק מכונאים שיודעים את העבודה.

פורסם

נכון, אלא אם המחיר אטרקטיבי והקונה רוצה לחסוך.

פורסם

למה לא? תלוי במקרה כמובן. נקודות בעד:

- אם הוחלף מנוע חדש מהיבואן ולא מנוע מפירוק.

- אם עברו לפחות כמה אלפי קילומטרים טובים עם המנוע החדש בלי בעיות.

- אם יש תעוד מלא של כל מה שהוחלף

אם התנאים האלה מתקיימים זה אפילו יתרון. 

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ועדיין, אין תעודת ביטוח לכך שהעבודה שבוצעה בארץ נעשתה היטב. זה כן הימור, שלדעתי, אמור לבוא לידי ביטוי במחיר הרכב (הנחה משמעותית).

גם אין דין פיקנטו שהוחלף בה מנוע לעומת טסטרוסה אספנות שהוחלף בה מנוע. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם עבודה לא נעשתה טוב אתה תשמע/תרגיש את זה.

פורסם

יש רכבים שאוכלים שמן באופן טבעי,

אפילו אם בעל הרכב מטפל בזמן, מספיק שפספס פעם אחת למלא שמן בין טיפולים, הזנק כבר נגרם וכנראה ידרוש החלפת מנוע,

אך אני מאמין שזה לא המצב בקיה, אלא אם בעל הרכב ממש רשלן ולא טפל בזמן, ויכול להיות שזה באמת המצב כאן,

אני הייתי נמנע מלקנות רכב חדש שהוחלף לו מנוע, אלא במחיר ממש זול, שכולל הסבר מפורט פשר ההחלפה,

ברכב ישן זה מקובל יותר, מה שכן, אני מעדיף לקבל רכב שהחליפו בו מנוע מאשר פתחו ותקנו.

• תוכן חדש...