Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי השבוע התחילו להישמע רעשים של חריקות מהבולמים בזמן שאני עובר באמפרים

למה זה קורה? איך כדאי לטפל בזה?

יש לי הרגשה שזה בגלל שהתחילו הגשמים

פורסם

היי, 

איזה אוטו? איזה שנה? כמה ק''מ? באיזה מהירות בערך אתה עובר באמפרים בדרך כלל? האם החריקות מגיעות אך ורק בבאמפרים או בעוד דברים?

2005 VW Passat B5.5 2.0l 115hp 
1991 VW Golf Mk2 1.3l 55hp 

פורסם
לפני שעה, SmallbutClean כתב:

היי, 

איזה אוטו? איזה שנה? כמה ק''מ? באיזה מהירות בערך אתה עובר באמפרים בדרך כלל? האם החריקות מגיעות אך ורק בבאמפרים או בעוד דברים?

סקודה סופרב 2012

230 קמ

נוסע בבאמפרים באותה מהירות שהייתי נסע עד כה… 10-20 קמש, החריקות רק בבאמפרים

פורסם
לפני 16 דקות, רפי לין כתב:

האם החריקות נשמעות מלפנים  או מאחור?

יתכן והחריקות אינן מבולמי הזעזועים אלא מחלקי מתלה אחרים.

בברכה  -  רפי לין

החריקות נשמעות מלפנים

פורסם
לפני כשעה, yoni11551 כתב:

סקודה סופרב 2012

230 קמ

נוסע בבאמפרים באותה מהירות שהייתי נסע עד כה… 10-20 קמש, החריקות רק בבאמפרים

אחרי 230 אלף ק''מ הייתי אומר שזה כבר בולם לא צעיר, יכול מאוד להיות שהrebound שלו חלש והוא נסגר עד הסוף בכל פעם שאתה עולה על באמפר ומייצר רעש, יכול להיות שהבושינגים במתלה הקדמי צריכים החלפה כי הם התייבשו, קשה מאוד לאבחן בעיה ע''פ רעש בלבד, הייתי ממליץ לך לגשת לבעל מקצוע ולהרים את הרכב על ליפט ולנסות להבין ויזואלית האם אתה רואה : בושינגים יבשים/קרועים, נזילות מהבולמים, לפעמים קורה גם שהקליפסים של הקאליפר לא במקום עקב טעות אנוש וזה קצת חורק וכמובן לחפש סדקים בכל חלק אפשרי.

אם תמצא את הבעיה יהיה מבורח שתעלה לפה צילום.

2005 VW Passat B5.5 2.0l 115hp 
1991 VW Golf Mk2 1.3l 55hp 

• תוכן חדש...