Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, Renaultrap כתב:

אני לא יכול לדעת מה באמת נבדק. רק מה ששילמתי. על כל פנים, אם הלך המנוע אז טוב שזה קורה עכשיו. יש לי עוד שנה אחריות והקיץ הקרוב יהיה זמן לא רע להחליף את הרכב

איפה טיפלת ברכב?

אם זה לא אורן/גבע.. בחיאת סע או גרור את הרכב לשם. המורשים לא שווים את הזמן.

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 5 שעות, Ooga כתב:

איפה טיפלת ברכב?

אם זה לא אורן/גבע.. בחיאת סע או גרור את הרכב לשם. המורשים לא שווים את הזמן.

הרכב עדיין באחריות יצרן. ממילא אעדיף להחליף רכב מאשר לטפל בו 100 ק״מ מהבית

• רעיון טוב! 2
פורסם

קודם כל - הוחלפה ברכב הזה רצועת תזמון - כל עוד אין חסימת מעבר שמן במנוע ולא נגרם נזק שם שקשור לשאיבת שמן, לא כדאי למהר למסקנות. 

יכול להיות שזה נזק לוואי שנגרם כתוצאה מטיפול לקוי ברכב בזמן הטיפול האחרון - הרצועה הוחלפה סבבה - אבל אולי הזניחו או לא שמו לב למשהו אחר. 

אז קודם כל באמת תיגש עם הרכב למוסך מורשה - כי אכן הוא באחריות אז אין שום סיבה הגיונית לא לטפל ברכב במוסכים היבואן. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בסדר אז בלי פניקה (לא טוען שאתה בפניקה אבל כל סינדרלה אחר\ת כנראה שכן רק מלראות צ'ק אנג'ן שיכול בערך לאמר כמעט כל דבר אחר) - דווח בסופו של דבר מה היה האבחון לרכב. 

אפרופו תדרוש לדבר שם עם הסמכות הטכנית שלהם ותשאל במוסך אם יש להם מאבחן מקצועי - ותדרוש שהידיים של הבן אדם הזה יהיו אלה שיאבחנו את הרכב. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 23 דקות, lanosforce כתב:

בסדר אז בלי פניקה (לא טוען שאתה בפניקה אבל כל סינדרלה אחר\ת כנראה שכן רק מלראות צ'ק אנג'ן שיכול בערך לאמר כמעט כל דבר אחר) - דווח בסופו של דבר מה היה האבחון לרכב. 

אפרופו תדרוש לדבר שם עם הסמכות הטכנית שלהם ותשאל במוסך אם יש להם מאבחן מקצועי - ותדרוש שהידיים של הבן אדם הזה יהיו אלה שיאבחנו את הרכב. 

אני לא בעמדה של לדרוש שם שום דבר. הם לא חייבים לי כלום. עובד קבלן של שגריר יזרוק שם את הרכב ואני אקבל טלפון עם הממצאים. כמובן שאעדכן

פורסם

לא מסכים עם הגישה - אתה לקוח שמשלם כסף על מוצר תחת אחריות ואתה למיטב הבנתי עומד בכל התנאים של קיום האחריות. 

אם לא תדרוש כנראה גם לא תקבל תמורה. 

• אהבתי 2

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Renaultrap כתב:

עובד קבלן של שגריר יזרוק שם את הרכב ואני אקבל טלפון עם הממצאים. כמובן שאעדכן

לדעתי זה מתכון מספר 1 במוסכים בישראל לבעיות. ללא קשר לסוג הרכב או מי היבואן/מוסך

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם
לפני שעתיים, lanosforce כתב:

לא מסכים עם הגישה - אתה לקוח שמשלם כסף על מוצר תחת אחריות ואתה למיטב הבנתי עומד בכל התנאים של קיום האחריות. 

אם לא תדרוש כנראה גם לא תקבל תמורה. 

לשאול במוסך יבואן אם יש להם עובדים מקצועיים זה לא רציני. לאחר ששאלתי אם יש כאלה, לדרוש שהם יהיו אלה שיטפלו באוטו שלי זה להגיע בגישה שאם אני לא דורש את זה, העובדים שיטפלו ברכב הם סטאז'רים. לרכב שלי לא מגיע יחס יותר או פחות טוב מזה של לקוחות אחרים. 

אני לא מבין כלום ברכב, וגם אם הייתי מגיע עם הרכב ושולף עובד עם סטטוסקופ שיטפל ברכב שלי לא היה לי מושג מה הוא עושה.

• אהבתי 2
פורסם

לא אמרתי לבוא ולאמר בשום צורה פנים ואופן שהעובדים של עסק מסויים לא מקצועיים - לא לא , הכוונה היא לבקש שהסמכות הטכנית שלהם או מאבחן מקצועי מטעמם יבדוק את הרכב ויהיה אחראי על אבחון ופיקוח של התיקון של הרכב. בשום במקום לא אמרתי לקום ולהעליב או לרמוז משהו שלילי. 

זה יפה שאתה רואה את עצמך שווה בין שווים - אבל זה לא סותר את העובדה שלדרוש שהסמכות המקצועית של עסק מסויים יהיה מעורב ישירות ברכב שלך. - שני הדברים לא סותרים. 

בהצלחה. 

Pioneer TS-X150

פורסם

*סותרים

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 5 שעות, galbh כתב:

לדעתי זה מתכון מספר 1 במוסכים בישראל לבעיות. ללא קשר לסוג הרכב או מי היבואן/מוסך

הרכב הגיע למוסך היום בבוקר. המוסך כבר נסגר והרכב לא נכנס עדיין אפילו לדיאגנוסטיקה. אין לי הרבה אופציות, כי לעבור לגור במוסך ליומיים לפחות לא מסתדר לי

פורסם
לפני 46 דקות, zaf כתב:

*סותרים

לא יודע על מה אתה מדבר :p 

(תודה)

Pioneer TS-X150

פורסם
בתאריך 24.4.2022 בשעה 08:14, Renaultrap כתב:

בהחלט יכול להיות שזו תקלה שלא קשורה לשרשור. הרכב מטופל במורשה יבואן מאז שעלה על הכביש

טוב, אז הנה סיכום האירועים. קוד תקלה P0011, אובחנה תקלה בשסתום VVT יניקה. לאחר הצלבה נעלמה ההתראה אבל בנסיעת מבחן צצה אחרת. P1336, חוסר ניצוץ כללי. הוחלפו סט מצתים פלוס לימוד שסתומים ונשלחתי לדרכי. על פניו, שוב אירוע שלא קשור לשרשור המפלצתי הזה, או שאני טועה…

• אהבתי 1

• תוכן חדש...