Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול עם wifi לגינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, Transporter כתב:

אין טעם לגעת בשום דבר שם

KSP לא מתמחה בסאונד והגברה

בטח לא OUTDOOR

בתקציב שיש לפותח השירשור, "אי אפשר לקנות מרצדס חדשה". זה מה יש.

תכל'ס, לדעתי פותח השירשור צריך להתעשת ולרדת מהעץ. הוא צריך רמקול נייד טוב שאפשר להניח או לתלות אותו בצד בקלות, וכל שיצטרך לעשות זה לסדר לו אולי ארונית קטנה בצד (שתגן עליו) עם מטען קבוע בפנים, ושלום על ישראל.

ממליץ שיבדוק את הרמקול הזה:
https://ksp.co.il/web/item/94482

זה יופי של מכשיר שגם יכסה לו שטח יפה וגם לא משנה הרבה איפה ישים אותו. 
בשביל מרפסת לא צריך יותר מזה - וחאלאס עם הפלצנות.

איציק.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, איציק נ. כתב:

בשביל מרפסת לא צריך יותר מזה - וחאלאס עם הפלצנות

לא מדובר על מרפסת, אלא על גינה גדולה עם פינת ישיבה ליד בריכה. רמקול אחד יהיה לפינת ישיבה, ורמקול שני לכיוון הבריכה.

סתם רמקול נייד זה לא מספיק, ואני מעדיף שלא לשים כמה רמקולים ניידים מסיבות שכבר הסברתי. אני מחפש פתרון ביניים שהוא לא להכניס להוציא כל פעם רמקולים, אבל גם לא צריכים משהו סופר יקר. לגבי לכסות בחורף, אקח את זה לטובת הנוחות בקיץ.

אני חושב שנסגרתי על הפתרון שלי. בשיפוץ נעביר תעלה לסלון שתהיה את האופציה, ונתחיל עם מגבר פשוט שנמצא בחוץ. מקסימום אחליף למגבר יותר רציני בתוך הבית. אצטרך לקרוא קצת יותר ולראות מה האופציות מבחינת הרמקולים, אולי אשדרג אותם אם אראה בכך צורך.

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
פורסם

אני מניח שהגינה גם מוארת. המחשבה שלי היא לנצל את השיפוץ להעברת צנרת לחשמל, אודיו ורשת מחשבים (מחשבה על שימושים עתידיים, אולי תרצה להזרים גם וידאו לצפיה בגינה), ולמקם בגינה ארון או שניים שיגנו על הרמקולים כאשר אינם בשימוש, ויפתחו כאשר יהיה רצון להשתמש ברמקולים. יתרון נוסף - פחות יבלוט לעיני מי שעלול לחמוד את הציוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שכחת את האורחים, שיורדו מהליקופטר, את מערכת הפירוטכניקה מבוססת הלייזר והבמה המסתובבת ומתרוממת.

לפני 10 שעות, DubelBoom כתב:

סתם רמקול נייד זה לא מספיק, ואני מעדיף שלא לשים כמה רמקולים ניידים מסיבות שכבר הסברתי. אני מחפש פתרון ביניים שהוא לא להכניס להוציא כל פעם רמקולים, אבל גם לא צריכים משהו סופר יקר. לגבי לכסות בחורף, אקח את זה לטובת הנוחות בקיץ.

קודם כל, תכסה גם בקיץ. הקיץ אצלנו, בטח במישור החוף עם הלחות, האבק והמלח מהים (אם אתה קרוב).

דבר שני, אתה חייב להבין שמה שאתה רוצה, אם אתה רוצה משהו שיעבוד ולא יישמע כמו טרנזיסטור, יעלה לך יותר כסף. 

זה הזמן ללכת להתייעץ עם מישהו שמבין במתקון של רמקולים בחצר. אני אומר שוב, אם אתה רוצה להשאר בתחומי התקציב שלך, לך על רמקול נייד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 12 שעות, DubelBoom כתב:

בשיפוץ נעביר תעלה לסלון שתהיה את האופציה, ונתחיל עם מגבר פשוט שנמצא בחוץ. מקסימום אחליף למגבר יותר רציני בתוך הבית

להערכתי עדיף שהמגבר יהיה בתוך הבית מההתחלה. בחוץ יש שינויי לחות וטמפ' גבוהים יותר מבבית.

למגברים רבים יש אפשרות לניהול שני איזורים עם מוזיקה והפעלה נפרדים לכל איזור. ככה תוכל להפריד בין החוץ לפנים.

אגב, Chromecast Audio כבר מזמן לא מיוצר ונמכר ע"י גוגל (וחבל שכך). אפשר לבנות פתרון דומה, בעלות לא גבוהה, עם רספברי פי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

לאחר ההמלצות פה הוחלט שכן להשקיע יותר, ואביא איש סאונד הביתה שיעזור לסדר את מיקום הרמקולים וכו' וכו' ככה שנוכל להנות מזה כמו שצריך. לפי המחיר נחליט אם ללכת על זה.

תודה לכולם

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

התחלת מלחפש פתרון פשוט ונוח (WIFI) וסיימת באיש מקצוע, תעלות, מגבר ושאר ירקות.

לדעתי תחזור למקורות, ואם אתה לא רוצה להשקיע הרבה תקנה זוג שיכולים להשמיע במקביל, משהו כמו אלו:

https://beingbetter-bose.co.il/collections/רמקול-אלחוטי/products/רמקול-אלחוטי-revolve

https://www.bang-olufsenil.com/shop/beosound-explore/

תשאיר מחוברים לחשמל (שבכל מקרה אתה צריך) ולפני ההשמעה תדליק אותם וזו. 

"שדר ושכח". 

אגב, אלו רמקולים שמקרינים 360 מעלות כך שגם מיקום ספציפי פחות משנה. 

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

אם לא הייתי ברור אז "תאורה" פירושה תשתית חשמל, שיכולה לספק גם את מערכת השמע .

כבל רשת - אם משחילים כבלים לשמע אפשר להוסיף כזה כבל לצרכים עתידיים. כמובן שאם ה-WiFi מספק אין בו צורך, אבל זה תלוי ברשת הביתית ובמרחקים בגינה.

ארונות - לאור ניסיון לא כל כך חיובי עם כיסויים לריהוט גינה. הם נוטים להתרומם ברוח, ולא הייתי סומך על האטימה שלהם. למכשיר חשמלי או אלקטרוני עדיף ארון יציב ואטום שיגן עליו מפגעי הסביבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זה רק סאונד (לא TV) - אני לא מבין למה מי שלא אוודיופיל צריך להשקיע בשנת 2022 בתשתיות פיזיות. זה נכון שאולי היום המבחר לא גדול, אבל זה שאלה של כמה שנים ספורות.

כל כך הרבה יותר נוח להשתמש בWIFI

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...