Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקום מצלמת דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים האם אתם ממקמים את המצלימת דרך באמצע השמשה או קצת יותר לצד ימין?

ועוד שאלה אצלי המגבים משאירים איזור לא מנוגב בדיוק באמצע השמשה איפה שממוקמת המצלימה שלי מה אתם אומרים להזיז אותה ימינה (או למטה יותר שזה בולט ולא יפה) או להדביק על השמשה מבחוץ את הריבוע הזה ששמים על המראות בשביל שלא יתפס גשם, ואז גם כשאשפריץ מהוישרים זה יתנקה אבל המים לא יתפסו שם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את שלי מיקמתי מימין למראה, כמה שיותר גבוה. ככה זה לא בא לי רע בעין, וגם העדשה של המצלמה רחבה דיה כדי לקלוט בקלות את כל רוחב השמשה.

לגבי המדבקה שדיברת עליה, קשה לי להאמין שאם הווישרים ירוצו על מדבקה כלשהי שנמצאת רק על חלק מהשמשה, הם יצליחו לגרוף טוב את כל המים, זה כמו מדרגה קטנה שהם כל פעם עוברים עליה. בנוסף, יש מצב שזה יזיק להם לאורך זמן. אישית, אם הם עייפים, הייתי מנסה לנקות אותם ואת השמשה באופן ידני, ואם זה לא עוזר - פשוט מחליף.

פורסם

ממקמים קצת לימין עדיף שיראה קצת פחות אסתטי אבל יתפוס בדיוק מה שצריך מאשר שתפספס חלילה משהו חשוב שהיית צריך לצלם, לגבי מגבים בדיוק שאלתי על מגבים טובים למנוע את החלק הזה שאתה מדבר עליו גם 

פורסם

לגבי המצלימה תודה רבה!.

לגבי המגבים אני לא מבין אתכם זה המגבים שיש ברכב הם לא מכסים לי הכל מה לעשות,
ולגבי המדביקה בדיוק הפוך התכונתי לשים אותה בחלק שהמגבים לא מגיעים כך לא יתפס עליה מים וטיפות, וגם אם יהיה לכלוך משפריצים חומר זה מתנקה והמים לא נתפסים, לא רעיון טוב?

פורסם

אני גם באותה סיטואציה כמו שלך ומתקין אחד אמר לי שלא כדאי להזיז את המצלמה או לשים מדבקה כי אחרי כמה זמן הן נהיות עכורות ומעוותות את הצילום, בינתיים אני לא נוגע ומשתדל לשמור על האיזור נקי

אם שמת מדבקה והיא טובה, דווח מאיפה למה וכמה ואנסה גם

פורסם

אני גם ממקם מימין למראה בחלק העליון.

אם המגבים לא מגיעים לאזור הזה, אתה יכול למקם מתחת למראה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה תלוי איזו מצלמה יש לך ואיזה רכב יש לך

לי לדוגמא יש מובלאיי ככה שאם אני שם אותה בימין נחשם כל שדה הראיה של המצלמה

אני שם אותה במרכז בצד שמאל של המראה הכי למעלה שאפשר. והמראה מסתירה לי חלק מהמסך ונחסם חלק קטן מהצילום

פורסם

שמתי אותה ככה שאני לא רואה אותה והיא נמצאת מול איזור שהמגבים מגיעים אליו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...