Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

@aviaviaviשכחתי לציין שתוך כדי שכל זה מתרחש, אשתי והילד ישנים במושב האחורי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

פעם אחת חזרתי מירושלים לר"ג בשישי בלילה, ואחרי הירידות בכביש 1 צצה אישה בפז'ו 205 כסופה שנסעה בימני ב100 קמ"ש. עקפתי אותה כי רציתי לנסוע 110. אחרי כמה דקות היא עוקפת אותי על 120, חוזרת ימינה, יורדת ל110, אחרי כמה דקות יורדת ל100, ואני שוב עוקף וחוזר ימינה. ואז היא עוד פעם עושה את זה, ושוב אני עוקף, ועוד פעם ועוד פעם וככה נסענו עד שיצאתי ימינה לכביש 4. לזה אתה מתכוון? כי זה היה קצת מעצבן.

לצערי מכיר ואכן מעצבן. אנשים לא סגורים על עצמם.

ממש לא התכוונתי לזה, אלא בדיוק לתיאור היפה של בנג'י-מן הודעה אחת אחריך:

לפני 7 שעות, banji man כתב:

קורה מדי פעם. 

המצב האידאלי עבורי הוא שאני מתחבר לנהג אחר שזורם בקצב טוב ומוכן לקבל על עצמו את ההובלה. 

מבחנתי זה מושלם.   הוא סופג את כל האש מקדימה ומפנה גם עבורי את הדרך.  

כמובן שאני לא נדבק אליו בשום מצב. 

לפעמים קורה גם הפוך, נהגים שחוברים אלי מאחור. 

אם זה כביש שאני מכיר ממש טוב, הקצב סביר והגיוני לתנאי הדרך, אני מרגיש בטוח והם שומרים ממני מרחק אז בכיף.

אחרי!

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

בקרת שיוט אדפטיבית. אתה "ננעל" על הרכב מקדימה ופשוט מתגלגל אחריו.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה בלתי נסבל כשיש מישהו שאתה עוקף כי אתה רוצה להפעיל בקרת שיוט, והוא לא סגור על המהירות שלו. פעם הוא על 80 ופעם על 110, ואז הוא עוקף אותך רק כדי לגרום לך להאט מאחוריו.

לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

בקרת שיוט אדפטיבית. אתה "ננעל" על הרכב מקדימה ופשוט מתגלגל אחריו.

רק אל תהיה כמו חמי, שנשאר מאחורי רכב גםכ שהוא מאט ל60, במקום לצאת רגע לנתיב השמאלי הפנוי ולעקוף...

פורסם

חזרתי מדייט בירושלים היה 3 בלילה נראה לי.

מדובר על שנת 1999, נוסע בהראל למטה למרכז ואני לבד לגמרי על הכביש.

לפתע מגיעה סובארו STI ועוברת אותי, אז החלטתי להידבק אליו.

הייתי עם 406, מנוע 2ליטר, 138 כ"ס.

נצמדתי אליו ואז לקראת שער הגיא, טיפסנו במהירות ונסענו 200 קמ"ש כל הדרך עד מחלף לוד.

במחלף לוד הוא סימן לי עם איתות חירום גם שיש ניידת וגם שהוא יורד שם.

נסיעה כל כך כייפית ברכב כל כך כייפי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
בתאריך 8.10.2021 בשעה 08:24, SlowRide כתב:

פעם אחת חזרתי מירושלים לר"ג בשישי בלילה, ואחרי הירידות בכביש 1 צצה אישה בפז'ו 205 כסופה שנסעה בימני ב100 קמ"ש. עקפתי אותה כי רציתי לנסוע 110. אחרי כמה דקות היא עוקפת אותי על 120, חוזרת ימינה, יורדת ל110, אחרי כמה דקות יורדת ל100, ואני שוב עוקף וחוזר ימינה. ואז היא עוד פעם עושה את זה, ושוב אני עוקף, ועוד פעם ועוד פעם וככה נסענו עד שיצאתי ימינה לכביש 4. לזה אתה מתכוון? כי זה היה קצת מעצבן.

וככה ילדים,הכרתי את אמא שלכם

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם
בתאריך 8.10.2021 בשעה 09:33, SlowRide כתב:

@aviaviaviשכחתי לציין שתוך כדי שכל זה מתרחש, אשתי והילד ישנים במושב האחורי.

לא סותר.

בדרך כלל אני לא אוהב שמישהו מתלבש עליי, כי מניסיוני זה מלווה באי-שמירת מרחק ושמירה על החברות בכל מחיר (כולל עקיפות מסוכנות אם מישהו נכנס בינינו). אלא אם זה מישהו רגוע שרק רוצה לנסוע בקצב שלי ושאני אחטוף את הדו"חות, אני נותן לו לעקוף ואז ממשיך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...