Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מעוניינים לקנות רכב 7 מקומות בתקציב של 25-35 אלף ש"ח. 

(כעת יש לנו פולקסווגן טוראן, אבל יש לו המון בעיות ובממוצע כל חודש הוא במוסך...)

חשוב לנו שהמושבים האחוריים יהיו מרווחים ויתאימו למבוגרים (ולא רק לילדים בוגרים).

קיבלנו המלצות על מיצובישי גרנדיס/קיה קרניבל/פורד גלאקסי.

נשמח לקבל מידע לגבי הנושאים הבאים:

1. איזה מהרכבים הבאים הכי מומלץ

2. אמינות הרכב וכמה תיקונים הוא דורש בד"כ

3. צריכת דלק (מדובר בנסיעה יומיומית של כרבע שעה ממודיעין עילית למודיעין, כך שקיה קרניבל דיזל כנראה לא רלוונטי. אבל ראינו שיש גם דגם של בנזין).

4. נוחות נסיעה

בנוסף, מי שמתמצא ויכול לתת השוואה של רכבים אלו מול פולקסווגן טוראן, נודה לו מאד.

פורסם

מבין ה3 שציינת גרנדיס תהיה אמינה בפער אבל היא שותה דלק ברמה של 1/6-7.

קרניבל הייתה לאבא שלי 2007 דיזל מהצורה העדכנית יותר. אמינה מאוד אבל האחזקה יקרה ברמות. הכל יקר בה, הטסט יקר, החלקים יקרים, הצמיגים יקרים. פשוט קבר כלכלי.

הפורד אני לא מכיר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הגראנדיס תהיה האמינה משלושתם (אבל שימו לב אתם עדיין קונים רכב ישן שצפוי לאחזקה והחלפה של בלאי),

הקרניבל אכן יקרה מאוד בתחזוקה ובטיפולים שוטפים.

את הגאלקסי אני מכיר משכן שגם שם סה"כ גילתה אמינות סבירה אבל האחזקה השוטפת היתה יקרה.

ממליץ להעלות את התקציב אם אתם רוצים משהו יותר סביר

ואז אולי תצליחו להכניס רודיוס או למצוא גרנדיס שמורה....

• תוכן חדש...