Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחיפושים אחרי פורד מוסטנג\קאמרו\צ'אלנגר עם מנוע 8 צילינדר בלבד.

יש למכירה רכבים בודדים כאלו, מחיר השוק הוא כ 280 -250 אלף ש"ח

ראיתי 2 רכבים כאלו, שביד הראשונה עברו תאונה והוגדרו כאובדן להלכה וחזרו לכביש, המוכרים הראו לי את התמונות מהתאונה, ובשני המקרים נראה תאונה קלה, כנף\דלת ומעט פחחות, בלי פגיעה בשילדה.

למעט הנושא הזה, הרכבים שמורים, עם מעט ק"מ ועברו בדיקה במכון קניה ובמוסך בהצלחה

האם כדאי לרכוש רכב כזה? ואם כן באיזה מחיר?

פורסם

על דלת/כנף הרכב לא מוגדר אובדן להלכה, כניראה היה נזק פנימי שלא ראית בתמונות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אובדן להלכה = נזק גדול שבין 45 ל-59% מערך הרכב.  אם המחיר הוא 250-280K אז הנזק הוא למעלה מ-100,000 ש"ח.  נראה לך הגיוני שנזק כזה נגרם מתאונה קלה "כנף/דלת ומעט פחחות"?

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

חג שמח..

כל מה שנאמר מעליי הוא נכון..

אבל...

אנחנו חיים במדינת הקומבינה ויש לא מעט סוחרים שמקבלים רכבים שהם עם תאונה קלה והשמאי שהוא איתם בקומבינה הופך את הרכב אובדן להלכה...

אני הייתי הולך למכון שאני מכיר לא באזור של הסוחר בכלל...

ואז לפי הממצאים מחליט

זאת יכולה להיות עסקה לא רעה במחיר הנכון..

תצליח

• תוכן חדש...