Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, קניתי רכב ואני רוצה לבצע דברים פשוטים כמו החלפת שמן/פילטר/מצתים/קוילים לבדי, אשמח להצעות על ערכת כלים מומלצת עבור מאזדה 3 2016 מנוע 2000

יש צורך במפתח עם מד מומנט עבור המצתים?

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, לירון .ה. כתב:

בסוף קנית את הרכב?

אחרי הדינו?

אכן, נסעתי עליו מעט היום (לא הרבה כי טרם סידרתי ביטוח).

הרכב נוסע טוב, לא מרגיש ממש משיכה של הגה או משהו, ככה או ככה אבדוק לחץ אוויר בצמיגים בקרוב, החלפתי פילטר אוויר לפילטר מקורי של בוש, וההבדל מורגש ללא ספק, ויש משיכה פנטסטית גם בטורים נמוכים.

אני האמת רוצה להחליף פלאגים בנוסף, 300-400 שקל לסט זה לא הרבה, הרכב 80 אלף וטרם הוחלף מצתים, למרות שמדובר בפלאג אירידיום, הוא עשה את שלו.

נסיעה עירונית רגועה, אבל פקוקה ומרומזרת מהעבודה לבית הניבה צריכה של 12.4 ליטר ל100 ק''מ.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מציע שתראה כמה סרטונים ביוטיוב על טיפולים שאתה מתכנן לבצע ותראה איזה כלים נחוצים, ככה לא תתפזר יותר מדי, ככה תהיה בטוח שסט שתקנה גם יתאים לביצוע העבודה

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...