Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב. 

יש ברשותי מאזדה 5 2006. 

לאחרונה הבחנתי בשחיקה משמעותית בצמיג אחורי ימני, בצידו הפנימי בלבד. 

הצמיג השמאלי נראה מעולה. 

מכיוון שלא מדובר בסרן היגוי, אשמח אם יש למישהו תשובה מה גורם לשחיקה כזו ברכב זה,כיוון שאני לא רוצה להחליף צמיג ושהוא יישחק גם כן. 

תודה 

יהודה פ.

פורסם

לחץ אוויר לא תקין או בולם זעזועים עייף.

מה דגם הצמיגים ברכב? בני כמה הם וכמה קילומטרים עברו עד עכשיו? כמה קילומטרים הרכב נוסע בשנה?

לא הבנתי את המשפט האחרון שלך. צמיג שחוק צריך להחליף,  כי זה מתחיל להיות מסוכן . גם לשחיקה לא אחידה עלולה להיות השפעה שלילית בטיחותית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תסתכל אם הגלגל עומד עם קאמבר שלילי בולט תחת עומס - ככה \

אם כן, זה כנראה תיקון מתלה אחורי. זה מתלה רב חיבורי, החלפה של הזרועות אמורה לעזור. 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Buki כתב:

תסתכל אם הגלגל עומד עם קאמבר שלילי בולט תחת עומס - ככה \

אם כן, זה כנראה תיקון מתלה אחורי. זה מתלה רב חיבורי, החלפה של הזרועות אמורה לעזור. 

מכיר את העניין עם הקאמבר השלילי, לא נראה ופחות בולט לעין כרגע העניין הזה.

לאיזה זרועות במתלה כוונתך? 

לפני 3 שעות, Audi-T כתב:

בתור התחלה מומלץ לבצע כיוון ציר אחורי במכון פרונטים

השאלה אם יש בכלל כיוון לציר האחורי ברכב הזה. 

מסקירה שלי, נראה שלא... 

לפני 3 שעות, vladclar כתב:

מה דגם הצמיגים ברכב? בני כמה הם וכמה קילומטרים עברו עד עכשיו? כמה קילומטרים הרכב נוסע בשנה?

לא הבנתי את המשפט האחרון שלך. צמיג שחוק צריך להחליף,  כי זה מתחיל להיות מסוכן . גם לשחיקה לא אחידה עלולה להיות השפעה 

לפני 3 שעות, vladclar כתב:

לא הבנתי את המשפט האחרון שלך. צמיג שחוק צריך להחליף,  כי זה מתחיל להיות מסוכן . גם לשחיקה לא אחידה עלולה להיות השפעה שלילית בטיחותית.

הצמיג הספציפי ישן, בן שש. השאר בני שנה שנתיים. 

השחיקה שלו נראית שאינה קשורה בגיל שלו כיוון שהיא נראית שנובעת מהישענות על הדופן הפנימית. 

הבולם נראה טוב, אינו מזיע והרכב מרגיש שמשכך כשורה בחלקו האחורי. 

הרכב נוסע בשנה כ10000 עד 15000 ק"מ. 

לגבי הסיום, כוונתי להחליף את הצמיג כמובן, רק חשוב לי למצוא את גורם השורש בהקדם ע"מ להמנע מתקלה חוזרת. 

עריכה אחרונה על ידי yf2

יהודה פ.

פורסם

נתחיל ממשהו בסיסי - על אותו הסרן צריכים להיות צמיגים זהים בדגם ובמצב שחיקה.

אצלך ההפרש בין שני צמיגים אחוריים 4-5 שנים. אני מניח שגם הדגם לא זהה. אחרי 6  שנים על הרכב, מקומו של הצמיג הזה בפח. לא הייתי מתייחס לשחיקה שלו  בכלל,  כי החומר ממנו עשוי הצמיג עבר שינוי בגלל הגיל וחשיפה לשמש/ חום.

תקנה במקומו לפחות צמיג זהה לבן הזוג שלו מאחורה.  וגם אז המצב לא יהיה אידאלי בגלל 20-25 אלף קילומטרים הפרש בשחיקה. בגלל זה בתיאוריה צריך להחליף זוג, אבל לא נראה לי שתעשה זאת.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הסיבה היתה כיוון פרונט לקוי בסרן האחורי. 

יש אפשרות לכוון, בקלות. 

תודה לעונים 

יהודה פ.

• תוכן חדש...