Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי לישראל אתמול, החלטתי שאני רוצה להשקיע בבדיקה סרולוגית כדי להשתחרר מוקדם בבידוד ולקבל תו ירוק. הולך היום לבדיקה, נפרד מ-225 שקל ומקצת דם. שעתיים אח״כ אני מקבל הודעה שהתוצאות שלי הגיעו. להלן התוצאות:

image.png.25964f8896257c1139587925591a9f61.png

אשתי לשם ההשוואה קיבלה בערך 300+. מישהו מבין מדוע קיבלתי כמעט 2000 ? האם יש לי יותר מידי נוגדנים ?

החיסון נעשה במאי. 

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא מכיר את הבדיקות האלה, אבל מצויין ש"חיובי" זה מעל 150, בלי גבול עליון.

תתקשר למעבדה ובקש התייחסותם.

דרך אגב, כל המספרים האלה הם סטטיסטיים, כלומר יכסו מי שנמצא 2-3 סטיות תקן מהממוצע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ככה נוצרים גיבורי על

• אהבתי 2
  • מצחיק 14

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין "יותר מדי" נוגדנים.  יש לך כמות גבוהה של נוגדנים - מעולה.

היית חולה והחלמת ?  חוסנת לאחרונה ? 

פורסם
לפני 5 שעות, YNV כתב:

ככה נוצרים גיבורי על

קובידמן? 

• אהבתי 1
  • מצחיק 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אני ואשתי עשינו בדיקה, אני יצא לי בסביבות 120 וכתוב במקרא שמעל 21 יש לך מספיק נוגדנים כדי להתמודד עם הוירוס(וזה באמת קרה) כנראה שכל מכון בדיקה מגדיר את הטווחים באופן אחר

שמח וטוב לב באתי להשוויץ בפני אשתי ואז היא קיבלה את התוצאות.. קרוב ל-6000, לקחתי את ה-120 שלי והלכתי לבכות בצד

בכל מקרה נראה שאתה מכוסה

• מצחיק 3
  • מעניין 1
פורסם

הייתי עם כמעט 2700 חודש אחרי המנה הראשונה של פייזר (מרווח גדול יותר בין המנות באנגליה). סע לשלום, הכל בסדר. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא חוסנתי לאחרונה, לא חליתי והחלמתי לאחרונה. החיסון שלי היה במאי בכלל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, aviaviavi כתב:

גם אני ואשתי עשינו בדיקה, אני יצא לי בסביבות 120 וכתוב במקרא שמעל 21 יש לך מספיק נוגדנים כדי להתמודד עם הוירוס(וזה באמת קרה) כנראה שכל מכון בדיקה מגדיר את הטווחים באופן אחר

שמח וטוב לב באתי להשוויץ בפני אשתי ואז היא קיבלה את התוצאות.. קרוב ל-6000, לקחתי את ה-120 שלי והלכתי לבכות בצד

בכל מקרה נראה שאתה מכוסה

רק הוכיחו לך מיהו המין החזק

לפני 29 דקות, קאררה כתב:

לא חוסנתי לאחרונה, לא חליתי והחלמתי לאחרונה. החיסון שלי היה במאי בכלל.

אם כך חלפו רק 3 חודשים, זה עדיין מוקדם, לפני הדעיכה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות שאתה עדיין חולה או שחלית ממש לא מזמן.

בגלל שלאשתך יש פחות היית יכול להאשים אותך שהדביקה אותך אבל אז היא תכעס עליך למה נדבקת ממנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

קררה בכמה אתה מוכר לי שוט דם טרי?

חינם, עלי

לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

יכול להיות שאתה עדיין חולה או שחלית ממש לא מזמן.

בגלל שלאשתך יש פחות היית יכול להאשים אותך שהדביקה אותך אבל אז היא תכעס עליך למה נדבקת ממנה.

לא חליתי ולא חולה. עשיתי בדיקת קורונה כשנחתתי ביום ראשון ונמצאתי שלילי.

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

יכול להיות שחלית ואתה לא יודע. לא כולם סימפטומטיים.

עשיתי בדיקה לפני יומיים ויצאתי שלילי. יום למחרת עשיתי סירולוגית וקיבלתי את התוצאה שמופיעה בתחילת השירשור.

פורסם

סרולוגית אומר שיש נוגדנים. הבדיקה שיצאת שלילי זה לחלקים של הוירוס.

כנראה שחלית לא מזמן, הבראת ויש לך כמות של נוגדנים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...