Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה הזמנתי ידיל לדלת מ-ebay, היה כתוב שזה מקורי. הזמנתי מהודו, איפה שמיוצר הרכב.

כשקיבלתי נוצר אצלי חשד שהידית לא מקורית.

כלומר מדברה נראת בסדר גמור, אבל על הידית חסרים כל מיני כיתובים שמופיעים בחלק במקורי.

בנוסף על מדברה השחירו חלק מהפרטים....

מצ"ב תמונות:

מה דעתכם?

alto_door_1.png

alto_door_2.png

פורסם

לא נראה מקורי.

ובגלל זה צריך להשוות טוב טוב בין התמונות של החלק שברשותך לבין זה שאתה עומד לרכוש.

יש לשאול בפירוש לפני רכישה את המוכר, אם זה חלק מקורי באם יש ספק כלשהו.

לכן לפעמים כדאי לשקול לרכוש חלק משומש מפירוק (למרות שגם אני סבור שהחלק שקנית אמור לעשות את עבודתו).

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 33 דקות, חולגי כתב:

לא נראה מקורי.

ובגלל זה צריך להשוות טוב טוב בין התמונות של החלק שברשותך לבין זה שאתה עומד לרכוש.

יש לשאול בפירוש לפני רכישה את המוכר, אם זה חלק מקורי באם יש ספק כלשהו.

לכן לפעמים כדאי לשקול לרכוש חלק משומש מפירוק (למרות שגם אני סבור שהחלק שקנית אמור לעשות את עבודתו).

1. חלק עושה את העבודה.

2. שאלתי את המוכר לפני והוא כתב שזה מקורי.

3. לפני הקניה בתמונות היה נראה רק את חלק החיצוני.

4. לא נורה, סתם לא נעים שמישהו "עובד עליך". נפחת dispute ב ebay.

פורסם

דעה לא פופולארית:

המוכר לא שיקר.

לפי סריקה זריזה, כמה וכמה חנויות מציעות תחת המק"ט הזה פריט שנראה זהה למה שקיבלת ולא מה שהורדת מהרכב שלך.

יכולות להיות כמה סיבות לכך, לדוגמא שידרוג של הרכיב (כי מצאו פגם או שיטה חדשה לחסוך בעלויות ייצור) או שפשוט נגמר המלאי המקורי וייצרו אצוות חדשות שלא נראות 100% כמו המקור אך מתפקדות כמוהו, סווזקי נפוץ בהודו בערך כמו קופים, לא אתפלא אם הידיות האלה נשברו להרבה מהן.

אם אנני טועה, מה שהקפת בעיגול בצד השמאלי זוהי הטבעה עם פרטי היציקה של הפלסטיק, כך שמלאי חדש או יצרן משנה כנראה יסמנו אחרת.

דווקא בישראל לא אתפלא אם תמצא מלאי ישן של ידיות שנראות כמו זאת שהורדת מהרכב, במחיר גבוה משמעותית כנראה.

בכל מקרה, הערך לא גבוה, אם הידית מתפקדת, לא הייתי מתלונן

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

כבר חתמתי...

פורסם
לפני שעתיים, yairw כתב:

דעה לא פופולארית:

המוכר לא שיקר.

לפי סריקה זריזה, כמה וכמה חנויות מציעות תחת המק"ט הזה פריט שנראה זהה למה שקיבלת ולא מה שהורדת מהרכב שלך.

יכולות להיות כמה סיבות לכך, לדוגמא שידרוג של הרכיב (כי מצאו פגם או שיטה חדשה לחסוך בעלויות ייצור) או שפשוט נגמר המלאי המקורי וייצרו אצוות חדשות שלא נראות 100% כמו המקור אך מתפקדות כמוהו, סווזקי נפוץ בהודו בערך כמו קופים, לא אתפלא אם הידיות האלה נשברו להרבה מהן.

אם אנני טועה, מה שהקפת בעיגול בצד השמאלי זוהי הטבעה עם פרטי היציקה של הפלסטיק, כך שמלאי חדש או יצרן משנה כנראה יסמנו אחרת.

דווקא בישראל לא אתפלא אם תמצא מלאי ישן של ידיות שנראות כמו זאת שהורדת מהרכב, במחיר גבוה משמעותית כנראה.

בכל מקרה, הערך לא גבוה, אם הידית מתפקדת, לא הייתי מתלונן

אכן דעה מעניינת.
שלחתי בינתיים שאלה למוכר.

מה שמאוד מחשיד בשבילי, זה יש מחיקות עם טוש על המדבקה שנראת מקורית. 

הרושם שלי שאולי לקחו שקית מקורית עם מדברה ושמה בתוכו פריט זול יותר.

במקרה שלהפת יצר או "טכנולוגיה" הייתי מצפה לראות תדפיסים כלשהם....

פורסם

המדבקה שהוא מחק חלקים ממנה, אני מזהה את הפורמט,

זאת מדבקה של חנות חלפים מקורית, והחלק שהוא מחק זה החלק שמכיל פרטים אישיים שלו, כמו את מספר ההזמנה שלו מהחנות חלפים המקורית, כולל הכתובת שלו והאימייל (ייתכן שהאישי) לכן הוא מחק, בכדי לא לחלק את זה סתם לאנשים מסביב העולם.

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...