Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט קאווליר שנת 99 RS (עם הזרקה)

שלשום (חמישי) המאוורר לא פעל ולכן המנוע התחמם, לאחר מילוא מים שהמנוע קר ודולק, איכשהו זה הסתדר והמאוורר עבד.

היום נסעתי מרחק קצר, ושוב הייתה התחממות, כיביתי את האוטו, המתנתי חצי שעה ואז התנעתי מילאתי מים, ואז נסעתי ושוב המנוע התחמם , עצרתי וראיתי שהמאוורר לא פועל.

לאחר שעה ניסיתי להניע ואוטו פשוט לא הניע לי.

מילאתי 6 ליטר דלק ואז ניסיתי שוב להתניע וזה לא פעל.

חיברתי כבלים ולא הצלחתי להניע.

מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות?

פורסם

יכול להיות שהטרמוסטט נתקע, ולכן המניפות לא עבדו.

מה גם, שיכול להיות שאחרי מילוי המיים היית צריך לנקז אויר ממערכת הקירור.

לא מניע ? יכול להיות שהמנוע רתח "ונתפס" ?!

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

השעון חום מתחיל מ40 ,האמצע, שזה החום הסטנדרטי - 90 והמקסימום זה 125. כשהשעון כבר הראה לי 110 ואני רואה שהוא ממשיך לעלות...לא המשכתי לנסוע

פורסם
יש לך נזילת מים שכל פעם אתה ממלא מים?

יש נזילה רק שהמנוע ממש חם, אז המים "נפלטים" החוצה מהצינור ליד הפקק.

פורסם

המאוורר אמור לעבוד שהמחוג של השעון חום עובר את 90 המעלות אך בקוואליר ישנה בעיה כאשר יש אוויר במערכת המאורר יעבוד במעוד מאוחר ואף מאוחר יותר יש לנקז אוויר מהמערכת על ידי בתיחת בורג הניגוז נדמה לי בורג 7 מ"מ שיושב על הצינור הברזל לפתוח אותו כאשר המנוע קר ולתת לו לעבוד עד שהמאוורר פועל כאשר המאוורר הופעל לסגור את הבורג!

האם נדלקה לך נורית של המים בלוח השעונים?

פורסם

כן אחי. נדלקה נורית המים.

אני קודם אנסה להתניע, ואז לפתור את הבעיה של ההתחממות, אני אנסה מה שאמרת .תודה.

פורסם

אולי להחליף מסנן דלק...או פלגים..?

אין קשר.

תנסה לראות מאיפה יוצאים המים.

אם לא תמצא - גש למוסך. (מלא מיים מראש ותוודא שהרכב לא מתחמם בדרך. אם כן - עדיף בגרירה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אח שלו....קודם צריך להניע אותה..אחר כך אני אדאג שהיא לא תתחמם

בקיצור לא הצלחתי להניע אותה, ועשיתי מה שהכי לא הייתי רוצה לעשות, גררתי אותה למוסך.

מקווה שיפתרו לי את הבעיה, אבל כמו שאני מכיר את הירושלמים, יחליפו כל דבר שאפשר, יוציא ממני כל שקל שאפשר להוציא, והבעיה תחזור על עצמה.

פורסם

מה קשור משאבת דלק?!

או איך צביקה אומר, אין צירוף מקרים, יש הצטרפות מקרים!

צר לי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תראה זה שברולט עם ככה אתה יגול לשים משאבה חלופית (לא מומלץ יש לה אורך חיים קצר מניסיון)

ב 550 שקל ככה עלה לאבא שלי.

מקורית אני מאמין שעולה הרבה יותר אולי אפילו פי שניים אבל שווה הרבה יותר.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...